If-Koubou

Cele mai bune aplicații gratuite pentru un iPhone nou

Cele mai bune aplicații gratuite pentru un iPhone nou (Smartphone-uri)

Când am ajuns pentru prima oară iPhone 5S (datorită părinților mei), am mers instantaneu la magazinul de aplicații și începând să descarc aplicații! Aveți un telefon inteligent și nu folosiți aplicații este ca și cum ați avea un computer și îl utilizați numai pentru a naviga pe Internet. Dacă aveți un iPhone, sunteți, de asemenea, norocoși, deoarece magazinul de aplicații Apple este în continuare mai bun decât magazinul de aplicații Android în ceea ce privește numărul de aplicații și calitatea aplicațiilor, în opinia mea.

Deci, care sunt cele mai bune aplicații gratuite de descărcat pentru noul dvs. iPhone imediat? Ei bine, există o grămadă! Evident, toată lumea va avea preferințele, așa că voi încerca să păstrez această listă destul de generală și utilă pentru oricine. În plus, nu voi lista multe alternative, doar unul sau două cel mult și, în mod normal, cele mai bune.

De asemenea, o să rup în funcție de categorie, deci dacă căutați cea mai bună aplicație video sau aplicație de chat, puteți săriți la secțiunea corespunzătoare. Nu voi menționa niciun joc deoarece jocul "cel mai bun" se schimbă în fiecare zi și există deja suficiente liste online pentru găsirea de jocuri bune. De asemenea, nu voi mai menționa aplicațiile de știri și alte câteva categorii care sunt destul de explicative.

Cele mai bune aplicații Maps / Navigație

Hărți Google - Folosesc destul de mult GPS-ul pe iPhone-ul meu tot timpul când conduc și este complet înlocuit cu Garmin GPS-ul pe care l-am folosit cu ani în urmă. Hărțile Apple sunt destul de bune acum, dar acestea rămân încă mult în urma Google Maps. Deoarece este un produs Google, vă puteți conecta și utilizând contul dvs. Google și puteți sincroniza toate datele, ceea ce face viața mult mai ușoară.

Waze - Waze este o navigare "turn-by-turn" cu adăugarea unei comunități sociale care ajută la aducerea informațiilor utile șoferilor. A fost achiziționat de Google, dar este încă o aplicație separată. În cele din urmă, s-ar putea fi îmbinată în Google Maps, ceea ce ar face ca aplicația să fie singura care aveți nevoie de navigație GPS!

Cele mai bune aplicații meteo

Există un milion de aplicații meteo și într-adevăr se reduce la preferințe, astfel încât să-mi poți urî lista! Dacă chiar iubiți altceva, postați în comentarii.

Yahoo Weather - Acesta este preferatul meu pentru că are o interfață frumoasă și destul de mult toate informațiile de care aveți nevoie, cu excepția cazului în care aveți dificultăți în ceea ce privește vremea, caz în care probabil veți fi cheltuit bani într-o aplicație meteo fantezie. Dar, gratuit, acest lucru este perfect.

Meteo Underground - Mulți oameni jură pe această aplicație și l-am folosit de asemenea și chiar mi-a plăcut. Este gratuit, dar include anunțuri. Acesta este singurul dezavantaj. Puteți să plătiți 99 de cenți și să eliminați anunțurile, însă încercăm să menționăm numai cele mai bune aplicații gratuite. Indiferent de anunțuri, este încă o aplicație excelentă pentru vreme.

Cel mai bun aparat de fotografiat / aplicații foto

flickr - Aplicația flickr vă permite să răsfoiți fotografiile dvs. Flickr și, de asemenea, vă permite să încărcați totul de pe iPhone până la contul gratuit de stocare a 1 TB. Dacă luați o mulțime de fotografii, aceasta este o opțiune excelentă. De asemenea, aveți filtre și instrumente de editare, pentru a vă putea rezolva fotografiile înainte de a le încărca pe flickr, Twitter sau Facebook.

Google+ - Google+ este în mare parte o aplicație pentru rețele sociale, însă l-am enumerat în cele mai bune aplicații pentru camere și fotografii, de asemenea, deoarece este de fapt foarte bună pentru fotografii. Dacă ați utilizat în trecut Picasa Web Albums, acestea au fost transformate în albume foto Google+ și le puteți accesa pe toate din aplicația Google+. De asemenea, încarcă automat toate fotografiile și videoclipurile dvs. în Google+ și creează GIF-uri animate, îmbunătățește automat fotografiile și multe altele.

Instagram - E greu să nu-ți găsești un prieten care nu folosește Instagram. Chiar dacă Facebook le-a cumpărat, acestea sunt încă una dintre cele mai populare aplicații de partajare a fotografiilor de acolo.

Snapseed - Aplicațiile menționate mai sus sunt în mare parte legate de vizualizarea și stocarea fotografiilor, dar Snapseed este bun pentru efectele foto. Puteți transforma și ajusta fotografii cu numeroasele opțiuni și instrumente pe care această aplicație le include în mod gratuit.

Editor foto de către Aviary - O altă aplicație gratuită, dar aceasta are achiziții în aplicație dacă doriți mai multe efecte decât cele de bază. Versiunea gratuită are o mulțime de caracteristici și mai mult decât suficient pentru a crea câteva fotografii editate destul de cool.

VSCO Cam - Din nou, ca și aplicația foto de la Aviary, veți primi un set de filtre de bază și puteți achiziționa mai multe prin achiziții în aplicații. Programul folosește o tehnologie avansată pentru a adăuga efecte uimitoare fotografiilor dvs.

Cele mai bune aplicații de stocare din Cloud

dropbox - Cel mai popular și mai cunoscut, Dropbox este destul de dulce pentru stocarea fișierelor în cloud. Funcționează pe aproape orice dispozitiv și pe iPhone este uimitor pentru încărcarea automată a tuturor fotografiilor și videoclipurilor. Numai dezavantajul? Scump pentru stocare. Dacă folosiți o mulțime de date, veți plăti mult mai mult decât concurenții.

Disc Google - Noul meu favorit din cauza căderii imense a prețului: 10 USD pe lună pentru 1 TB de stocare. Veți primi doar 500 GB pe Dropbox pentru 500 de dolari pe an. Noul meu plan este să mut majoritatea datelor din Dropbox pe Google Drive și apoi să folosesc Dropbox, dar numai pe planurile mai mici mai puțin costisitoare. Google Drive nu poate să încarce automat nimic de pe telefon. Google+ poate, dar cele două nu se integrează în prezent foarte bine, ceea ce Google trebuie să facă dacă dorește să concureze mai mult cu Dropbox.

OneDrive - Chiar dacă este de la Microsoft, este o aplicație destul de bună. Aproape toată lumea are un PC Windows, ceea ce face ca această aplicație să fie utilă. OneDrive este integrat în Office 2013, Windows 8, Windows Phone, Microsoft Surface și alte produse Microsoft, deci dacă vă aflați în lumea Microsoft, aceasta este o aplicație bună pentru stocarea în cloud. De asemenea, este mai ieftin decât Dropbox în ceea ce privește stocarea.

Cele mai bune aplicații de mesagerie / chat

Google Hangouts - Hangouts este grozav pentru oricine utilizează Gmail și alte servicii Google.Vă permite să discutați cu prietenii dvs. și să efectuați apeluri video cu grupuri de persoane. Nu este o aplicație foarte bună de chat dacă te gândești cu adevărat, dar din moment ce este Google, e utilă.

WhatsApp - Dacă Facebook a plătit 16 miliarde de dolari pentru asta, probabil că ar trebui să o utilizați. Glumește, dar este foarte util pentru oricine are familie în afara SUA, deoarece restul folosesc WhatsApp pentru mesagerie.

Facebook Messenger - Puteți utiliza autocolante, puteți efectua apeluri gratuite, puteți înregistra mesaje vocale și puteți trimite mesaje text gratuite. Messenger este o aplicație destul de utilă pentru menținerea legăturii cu oamenii. De asemenea, este Facebook, așa că toată lumea pe care o cunoașteți în lume va fi pe ea.

Snapchat - Dacă sunteți adolescent, atunci mergeți mai departe și descărcați, deoarece probabil veți dori să împărtășiți fotografii neadecvate cu alte tinere inadecvate. Mult noroc.

Cele mai bune aplicații sociale

Cartea Facebook - Hârtia este noua aplicație Facebook care vă permite să urmăriți fluxul de știri într-un interfață UI cu mult mai modernă. Totul arată mai bine în aplicația Hârtie și vă permite să urmăriți știri populare pe o varietate de subiecte.

Stare de nervozitate - Dacă nu sunteți încă pe Twitter, ar trebui să sari într-adevăr pe bandwagon. Chiar dacă nu postați niciodată nimic, puteți obține o mulțime de informații utile urmând persoanele sau companiile potrivite pe Twitter. De fapt, am un serviciu de clienți mai bun de la companii prin postarea pe Twitter decât prin apelarea sau trimiterea prin poștă electronică în zilele noastre.

LinkedIn - Chiar dacă lucrați pentru dvs., trebuie să aveți un profil pe LinkedIn. Este cel mai bun site de socializare pentru profesioniști. Companiile utilizează LinkedIn cum ar fi nebun pentru găsirea de talente bune, deci păstrați filele pe conexiunile dvs. prin intermediul aplicației.

pinterest - Nu sunt un utilizator imens de Pinterest, dar asta mă face o excepție. Pinterest are un număr mare de trafic și oamenii par să-l iubească. Găsiți lucruri interesante indiferent de interesele dvs.

Google+ - Google+ nu va înlocui niciodată Facebook, dar este o completare bună. Postările de pe Google+ sunt mai lustruite și mai noi decât fotografiile de prânz sau de copii ale cuiva.

Cele mai bune aplicații video online

YouTube - Are doar cele mai multe videoclipuri într-un singur loc din întreaga lume. Cu siguranta trebuie sa descarcati aplicatia YouTube si sa prindeti orice video viral nebun pluteste in jurul zilei.

Netflix - Dacă aveți un abonament Netflix, atunci veți dori aplicația pentru iPhone, astfel încât să puteți viziona bara de vizionare Breaking Bad sau House of Cards.

Amazon Instant Video - Dacă aveți un membru al Amazon Prime, atunci veți dori ca aplicația Video Instant să vizioneze tot conținutul gratuit pe care îl oferă Amazon.

Vita de vie - Poți petrece literalmente ore vizionând clipuri ridicol de scurte, totuși isteriale pe Vine. Puteți, de asemenea, creați propriul dvs. și postați-l!

Cea mai bună notă Utilizarea aplicațiilor

Evernote - Acesta este regele aplicațiilor de notare și are o mulțime de caracteristici. Chiar nu poți merge prost cu Evernote. Funcționează pe toate dispozitivele și există pluginuri pentru browsere, aplicații etc.

Microsoft OneNote - OneNote este aplicația gratuită de preluare a notelor de la Microsoft, care îmi place foarte mult. Este gratuit și pe Mac și pe PC, astfel încât notele dvs. vor fi sincronizate între calculatoare, web și dispozitivul dvs. mobil.

Cele mai bune aplicații locale

Scheunat - Vei avea întotdeauna nevoie de recomandări bune pentru locuri de mâncare, etc, astfel că descărcarea uneia dintre cele mai populare aplicații de ghidare locală este inteligentă. Yelp este integrat în căutarea Google, Bing și o mulțime de oameni părăsesc recenzii, ceea ce face ca folosirea să fie utilă.

În jurul meu - O altă aplicație excelentă pentru găsirea rapidă a afacerilor locale în jurul tău. În timp ce Yelp se concentrează mai mult pe mâncare, AroundMe vă poate ajuta să găsiți bancomate, spitale, bănci, baruri și multe altele.

Cele mai bune aplicații pentru filme

IMDB - Absolut cea mai bună aplicație pentru a obține informații despre un actor, un film, o emisiune TV sau ceva legat de filme și televiziune. O necesitate dacă vizionați vreun televizor sau filme.

Fandango - Aplicație minunată pentru a obține emisiuni locale și pentru a viziona remorci de film. Destul la fel ca Flixter, dar îmi place mai bine această aplicație.

Cele mai bune aplicații

În plus față de aplicațiile de mai sus, există unele care nu se încadrează neapărat într-una din categoriile de mai sus. Iată câteva mai multe pe care le consider utile.

Chrome Browser - Dacă sunteți deja utilizator Google, Chrome are câteva caracteristici frumoase pentru a păstra totul în sincronizare. De asemenea, îl găsesc mai rapid și mai bun decât Safari.

Cautare Google - Chiar dacă nu utilizați niciodată această aplicație pentru a efectua o căutare, ar trebui să o utilizați pentru notificările Google Now. Dacă sunteți un utilizator Gmail, puteți conecta cele două și primiți alerte automat pentru zboruri, pachete și altele.

Skype - Timpul de funcționare este minunat, dar uneori trebuie să faceți o conversație prin chat video cu cineva care nu are un dispozitiv Apple. Skype este o opțiune minunată, deoarece este deja atât de populară.

Găsește-mi iphone-ul - Ar trebui să aveți instalat acest lucru dacă aveți mai multe dispozitive Apple utilizând același cont iCloud. Mă ajută să urmăresc toți membrii familiei mele în orice moment.

Mentă Probabil ai cărți de credit, nu? Conturi bancare? Credite? Investiții? Credit ipotecar? Urmăriți-le pe toate utilizând aplicația gratuită Ment.

Runkeeper - Runkeeper este singura aplicație de fitness pe care o menționez pentru că este gratuită și are o treabă uimitoare de a ține evidența alergărilor.

Evident, aceasta este o listă scurtă cu cele mai bune aplicații, dar am vrut să păstrez lista la mică distanță. Nu-mi place să dau oamenilor 10 alegeri pentru fiecare categorie, deoarece atunci este greu să decidem care dintre ele să fie descărcate. Care sunt unele dintre aplicațiile dvs. gratuite gratuite pe care le utilizați zilnic sau în mod regulat? Spuneți-ne în comentariile. Bucurați-vă!