If-Koubou

Cum să aflați cine găzduiește un site Web (companie de găzduire web)

Cum să aflați cine găzduiește un site Web (companie de găzduire web) (Sfaturi pentru site-ul Web)

Iată un scurt sfat pentru oricine caută o modalitate simplă de a afla care găzduiește un anumit site web. Încercarea de a afla cine găzduiește un site web poate fi o sarcină enervantă dacă încercați să treceți prin canalele obișnuite prin căutarea unei baze de date WHOIS etc. De multe ori veți obține numai compania sau persoana care a înregistrat domeniul nume, dar nu și compania de hosting.

Cine găzduiește acest lucru? este un serviciu web foarte simplu al cărui unic scop este să vă spun compania care găzduiește un site web. Îmi place foarte mult acest lucru, deoarece majoritatea instrumentelor online de verificare a site-urilor web nu oferă un răspuns clar și concis la această întrebare foarte simplă.

Am dat peste acest site deoarece am fost în căutarea unei companii de găzduire mai bune, dar am vrut mai întâi să știu ce companii de găzduire utilizează unele site-uri peer în domeniul meu, cum ar fi HowToGeek, Labnol.org, etc. Știu că aceste site-uri rulează fără probleme și au milioane de vizitatori în fiecare lună, deci dacă serverele lor pot gestiona acest trafic, aș fi mai înclinat să merg cu una din acele companii ce găzduiesc.

După ce introduceți un nume de domeniu, de exemplu, labnol.org, veți primi imediat răspunsul dvs.:

DreamHost este de fapt compania de hosting pentru site-ul Digital Inspiration. Am încercat-o pe un număr bun de site-uri și rezultatele au fost corecte de fiecare dată. De asemenea, site-uri foarte mari, cum ar fi Google.com, etc., nu vă vor oferi informații utile deoarece au propriile game de adrese IP și utilizează propriile servere. Veți vedea acest lucru și pentru alte companii, cum ar fi CNET, etc deoarece gestionează toate propriile lor hosting.

În plus față de site-uri precum Google și Facebook, puteți rula, de asemenea, pe site-uri mai mici care utilizează setările de înregistrare privată sau confidențialitate suplimentare la compania lor de găzduire. Atunci când un domeniu este privat, informațiile sunt ascunse din vizualizarea publică și veți vedea numai informații despre compania care este utilizată pentru a ascunde înregistrarea sau nimic, la fel ca în exemplul de mai jos:

Acest site face o treabă destul de bună, deoarece uneori puteți spune companiei de găzduire căutând Nume servere, dar aici folosesc pur și simplu numele de domeniu și nu numele site-ului web hosting. Chiar dacă faceți clic pe linkul WHOIS, totul este înregistrat în mod privat.

Dacă încercați să căutați adresa IP, veți avea mai mult noroc. Odată ce am făcut o căutare WHOIS pe adresa IP, am putut determina compania de găzduire. Puteți încerca, de asemenea, un alt site WebHostingHero. Site-ul lor a putut să-mi dea informațiile corecte.

Asta e despre asta! În general, ar trebui să aveți foarte puține probleme când încercați să determinați compania de găzduire pentru un site web. Dacă o faci, cineva încearcă cu greu să-și ascundă serverul de la public. Dacă aveți întrebări, postați un comentariu. Bucurați-vă!