If-Koubou

Cum se descarcă Windows 10 Spotlight / Imaginile ecranului de blocare

Cum se descarcă Windows 10 Spotlight / Imaginile ecranului de blocare (Windows 10)

Dacă utilizați Windows 10, probabil că ați observat că ecranul de blocare afișează, de obicei, o imagine de fundal foarte frumoasă, care este aleasă automat de la Bing și care este dimensionată automat pentru ecranul desktop. Dacă aveți un monitor de înaltă rezoluție, caracteristica funcționează foarte bine.

Pe un monitor de 4K sau WQHD (2560 × 1440), imaginile de înaltă rezoluție arată absolut minunat. Caracteristica se numește Windows Spotlight și este o opțiune în fereastra de dialog Windows Settings Lock Screen.

Singura problemă este că nu există o modalitate ușoară sau rapidă de descărcare a imaginilor pe computer. De asemenea, nu există nicio modalitate de a utiliza funcția Windows Spotlight pentru fundalul desktopului. Puteți alege de la Prezentare imagini, dar vă cere să indicați un dosar cu imagini.

În acest articol, vă voi arăta cum să obțineți aceste imagini de pe Windows Spotlight pe computerul dvs., pe care apoi le puteți alimenta opțiunii de slideshow pentru fundalul desktopului.

Dacă nu sunteți sigur ce este Windows Spotlight sau dacă nu este activat pe computerul dvs., puteți da clic pe start și tastați ecran de blocare pentru a deschide acest dialog.

După cum puteți vedea, imaginile de pe ecranul de blocare sunt foarte plăcute și se schimbă la fiecare două zile. Din fericire, toate imaginile care au fost afișate pe computer sunt de fapt deja stocate în sistemul dvs., deși nu într-un mod foarte ușor de utilizat.

Găsiți imagini Windows Spotlight

Primul pas este să găsiți toate imaginile stocate pe sistemul dvs. Windows 10. Pentru a face acest lucru, va trebui să deschideți Windows Explorer și faceți clic pe Vedere tab.

Continuați și verificați ambele Extensii de nume de fișiere și Articole ascunse cutii. Odată ce ați făcut acest lucru, navigați la următorul director de mai jos, utilizând propriul cont de utilizator în locul numelui de utilizator.

C: \ Users \ numele de utilizator \ AppData \ Local \ Pachete \ Microsoft.Windows.ContentDeliveryManager_cw5n1h2txyewy \ LocalState \ Active

Ar trebui să vedeți o grămadă de fișiere în acest folder dacă utilizați Windows Spotlight de ceva timp. Mergeți mai departe și faceți clic pe mărimea pentru a comanda elementele după dimensiunea fișierului.

Motivul pentru care menționez sortarea după dimensiune este că unele dintre fișierele din folder sunt mai mici de 50 KB și nu sunt imaginile de fundal. Puteți ignora aceste fișiere. Acum, ceea ce doriți să faceți este să creați un nou dosar în altă parte pe unitatea pe care o veți folosi pentru imaginile de fundal.

Selectați toate fișierele care sunt mai mari de 100KB și copiați-le în noul folder. Pentru a copia, selectați fișierele, apoi mențineți apăsat pe butonul din dreapta și trageți imaginile în cea de-a doua fereastră Explorer.

Veți observa că va spune "Mutare în Wallpapere", pe care le puteți ignora de când țineți apăsat butonul din dreapta mouse-ului. Când veți da drumul, veți primi un alt dialog, spunând totuși că fișierele vă pot afecta computerul.

Evident, puteți ignora acest lucru, deoarece acestea sunt fișiere care sunt deja pe computerul dvs. Motivul pentru care apare mesajul este că acestea sunt mutate dintr-un folder protejat de sistem protejat. Faceți clic pe OK și apoi veți putea alege Copiați aici.

Pentru ca imaginile să poată fi redate din nou, trebuie să faceți clic dreapta pe ele pentru a le redenumi. Din moment ce nu ai idee ce va fi fotografia, dă-i un număr pentru nume. De asemenea, va trebui să adăugați extensia de fișier. Imaginile vor fi fie .PNG, fie .JPG, așa că încercați-le în această ordine.

După ce redenumiți fișierul, continuați și faceți dublu clic pe el pentru a vedea dacă acesta se deschide în programul dvs. implicit de vizualizare a fotografiilor. Dacă da, ești bine să pleci. Dacă nu, încercați cealaltă extensie de fișier. Ar trebui să începeți să vedeți previzualizări ale imaginilor în Explorer, de asemenea, pe măsură ce le redenumiți. Unele rămân cu pictograma implicită a imaginii, însă imaginile se încarcă foarte bine.

Este vorba despre tot ce există. Nu este cea mai simplă procedură prin nici un mijloc, dar nu este riscant și este destul de drept înainte. Vă sugerăm să activați Spotlight pentru câteva săptămâni și apoi să luați toate imaginile. Singurul dezavantaj aici este faptul că conținutul dosarului se schimbă des și nu ține evidența fiecărei imagini afișate vreodată. Va șterge unele și le va înlocui cu imagini mai noi, astfel încât este posibil să trebuiască să repetați această procedură la fiecare câteva luni.

Alte moduri de a obține imagini de la fața locului

Dacă simțiți că este prea multă muncă pentru acele imagini, aveți și alte câteva opțiuni. În primul rând, puteți să cheltuiți un dolar și să obțineți aplicația SpotBright, care vă permite să descărcați imaginile Spotlight cu doar două clicuri.

A doua cale este chiar mai ușoară. Cineva a fost destul de drăguț să găsească fiecare imagine folosită în Spotlight și să o trimită la Imgur. Există cel puțin 200 de imagini în acest album și toate sunt imagini cu rezoluție full HD. Utilizând site-ul, aveți avantajul de a descărca mai multe imagini Spotlight decât veți găsi în dosarul ascuns.

O a treia cale este de a folosi o comandă inteligentă PowerShell. Chiar dacă sunteți non-tehnic, este foarte ușor de a alerga și vă va salva o mulțime de muncă manuală. Doar creați un dosar pe desktop numit Poze apoi deschideți PowerShell făcând clic pe Start și tastând PowerShell.

Acum, copiați și inserați următoarea comandă în fereastra PowerShell și apăsați Enter:

Get-ChildItem -Path $ env: localappdata \ Pachete \ Microsoft.Windows.ContentDeliveryManager_cw5n1h2txyewy \ LocalState \ Active | Copiați elementul -dest "$ home \ desktop \ pics \" + $ _. BaseName + ($ i ++) + ". Jpg"

Deschide Poze folder de pe desktop și voila! Toate imaginile din LocalState / Active dosarul ar trebui să fie acolo. Va trebui să ștergeți fișierele inutile, dar în caz contrar vă economisește mult timp. Bucurați-vă!