If-Koubou

Previzualizări de miniaturi care nu apar în Windows 8/10 Explorer?

Previzualizări de miniaturi care nu apar în Windows 8/10 Explorer? (Windows 8)

Am instalat Windows 8 pe desktop-ul meu de acasă cu câteva săptămâni în urmă și până acum nu am avut probleme. Cu toate acestea, un lucru ciudat pe care l-am observat a fost că ori de câte ori aș vedea un director care conținea imagini sau videoclipuri, aș vedea doar pictograma implicită pentru acel tip de fișier, mai degrabă decât o previzualizare miniatură a fișierelor. Acest lucru se întâmplă și în cazul instalărilor Windows 10.

Deci, dacă m-am îndreptat spre biblioteca de imagini din Windows 8/10, aș obține pictograma pentru fiecare imagine:

Și dacă am vizualizat un director plin de videoclipuri în Windows 8/10, aș obține același lucru, doar cu pictograma video implicită:

Acest lucru a devenit foarte enervant și mi-am dat seama că face acest lucru de când am instalat Windows 8/10 pe PC. Nu sunt sigur de ce este implicit această vizualizare în loc de previzualizări miniatură, cum ar fi în Windows 7, dar dacă doriți miniaturile înapoi în Windows Explorer, iată cum să faceți acest lucru.

Mai întâi, deschideți Windows Explorer, faceți clic pe Vizualizare, apoi faceți clic pe Opțiuni și Schimbați dosarul și opțiunile de căutare.

Apoi faceți clic pe Vedere și debifați caseta care spune Afișați întotdeauna icoane, nu miniaturi.

Odată ce ați scăpat de opțiunea verificată, ar trebui să obțineți miniaturi pentru toate fotografiile, videoclipurile și chiar documentele.

Există un alt loc în care puteți ajusta setarea pentru a afișa pictograme sau miniaturi în Windows Explorer. Primul click dreapta pe Calculator pe desktop și alegeți Proprietăți. Apoi faceți clic pe Setari de sistem avansate pe partea stângă a.

Aceasta va deschide Proprietatile sistemului dialog. Aici trebuie să faceți clic pe Avansat și apoi faceți clic pe Setări sub Performanţă.

În cele din urmă, asigurați-vă Afișați miniaturile în locul icoanelor este bifat.

Cu aceste două setări, acum ar trebui să vedeți previzualizări miniatură pentru imagini, videoclipuri, documente și alte tipuri de fișiere în Windows Explorer pe Windows 8/10. Dacă mai vedeți doar pictograme, postați un comentariu aici și voi încerca să vă ajut. Bucurați-vă!