If-Koubou

Recuperați sau restaurați pictograma de coș de reciclare lipsă în Windows Vista, 7, 8

Recuperați sau restaurați pictograma de coș de reciclare lipsă în Windows Vista, 7, 8 (Windows Vista)

Efectuați o primăvară de curățare pe computerul dvs. și ștergeți accidental pictograma Recycle Bin în Windows Vista, Windows 7 sau Windows 8? Dacă pictograma dvs. de Coș de cumpărături lipsește în Windows, există o modalitate simplă de a o putea recupera fără a fi nevoie să rupă registrul sau ceva similar.

Așadar, fără să mai faceți nimic, iată cum ați obține pictograma Coș de reciclare înapoi în Windows, dacă ați șters-o sau ați scos-o accidental.

Windows Vista

În primul rând, dați clic dreapta pe Spațiul de lucru și selectați Personalizați. În caseta de dialog din partea dreaptă, ar trebui să existe o opțiune numită Schimbați pictogramele de pe desktop.

În caseta de dialog Modificați pictogramele desktop, continuați și verificați Cos de gunoi pentru a adăuga acest lucru înapoi pe desktop. Veți observa că există o pictogramă de Recycle Bin (Coș de reciclare completă) și Empty Recycle Bin (Coș de gunoi).

Dacă faceți clic pe Aplicare, pictograma dvs. ar trebui să revină acum pe desktop. Cu toate acestea, este posibil să existe o problemă pentru unii oameni în care Coșul de reciclare continuu arată complet sau gol și nu se schimbă în funcție de adăugarea sau eliminarea ceva din coșul de gunoi. Este aproape ca și cum Windows Vista devine confuz și folosește pur și simplu o pictogramă în loc să treacă înainte și înapoi.

Dacă aveți această problemă în cazul în care pictograma coșului de gunoi nu se modifică pentru a reflecta "plin" și "gol", atunci trebuie mai întâi să întrerupeți pictograma Recycle Bin așa cum este arătat mai sus. Apoi mergeți mai departe și faceți clic pe butonul din stânga pe pictograma Recycle Bin full și faceți clic pe Schimbă iconița. Selectați pictograma deja evidențiată, care ar trebui să fie pictograma completă a Coșului de reciclare. Faceți același lucru cu pictograma goală a Coșului de reciclare și continuați și faceți clic pe aplica.

Pictograma Coșul de gunoi ar trebui să se afle acum pe desktop și ar trebui să se actualizeze automat în funcție de existența datelor în coșul de gunoi sau nu.

Windows 7 și 8

În Windows 7, procesul este ușor diferit pentru recuperarea pictogramei coșului de gunoi. Mai întâi, faceți clic pe Start și apoi introduceți desktop icoane. Mergeți mai departe și faceți clic pe Afișați sau ascundeți pictogramele comune de pe desktop.

Acest lucru va aduce același dialog similar celui din Windows Vista, unde puteți verifica Coșul de reciclare pentru ao aduce înapoi pe desktop. În Windows 8, faceți clic pe butonul Pseudo Start și începeți să introduceți doar pictogramele de pe desktop. Bara Charms va apărea pe partea dreaptă cu rezultatele căutării.

Acest lucru va aduce exact același dialog ca și în Windows 7. Nu mai este nimic altceva pentru a obține coșul de gunoi înapoi, dar există câteva trucuri pe care le-am învățat de-a lungul timpului.

În primul rând, puteți ocoli coșul de gunoi prin simpla apăsare a tastei CTRL atunci când ștergeți un fișier în Windows. Ar trebui să utilizați această opțiune numai atunci când sunteți sigur că nu va trebui să recuperați mai târziu un fișier.

În al doilea rând, puteți să faceți clic dreapta pe coșul de gunoi, să alegeți Proprietăți și să configurați câteva opțiuni, cum ar fi dimensiunea coșului de reciclare și dacă doriți sau nu să vedeți dialogul de confirmare a ștergerii. Dacă aveți un hard disk mic ca un SSD, reducerea dimensiunii coșului de reciclare poate economisi destul spațiu.

Dacă aveți orice alte probleme în restaurarea pictogramei coșului de gunoi, nu ezitați să publicați un comentariu și vom încerca să vă ajutăm. Bucurați-vă!