If-Koubou

Depanarea programului Adobe Flash Player a încetat să funcționeze

Depanarea programului Adobe Flash Player a încetat să funcționeze (Sfaturi pentru computer)

După ce am făcut upgrade la cea mai recentă versiune a Adobe Flash Player pe computerul meu de pe Windows, Flash Player sa prăbușit la întâmplare, dar mai ales atunci când folosesc un browser web. De fiecare dată când se blochează, apare un mesaj de eroare cu un mesaj de eroareAdobe Flash Player nu mai funcționează mesaj. Acest lucru este destul de enervant, dar nu este prea dificil de depanat.

Dând clic pe Verificați online pentru o soluție și închideți programul butonul nu a reușit să repare codul de eroare Adobe Flash Player.

Pentru a obține Adobe Flash Player a întrerupt rezolvarea problemei de eroare de lucru, există câțiva pași de bază pe care îi puteți lua, care ar trebui să remedieze problema în cea mai mare parte a timpului.

1. Reporniți Windows

Pur și simplu reporniți Windows pare să corecteze mesaje de eroare de bază o mulțime de timp. Realizând o resetare Windows, vă ștergeți memoria RAM a computerului și reporniți de asemenea multe servicii, programe și aplicații de bază. Ori de câte ori apare un mesaj de eroare pe ecran, pentru orice program, unul dintre primele lucruri pe care le puteți face pentru a depana problema este să reporniți PC-ul.

2. Editați setările și permisiunile playerului Flash.

În Windows, puteți edita setările Adobe Flash Player dintr-un browser web folosind site-ul web al Ajutorului Flash Player. Folosind Managerul de setări, situat în partea stângă a ecranului, începeți să verificați setările Flash Player pentru Global, Website, Protected, etc. pentru a efectua modificări.

Încercați să porniți / dezactivați unele dintre setări. Sub Setările pentru redarea conținutului protejat panou, încercați Resetarea fișierelor de licență. Ați putea dori, de asemenea, să încercați Ștergerea tuturor site-urilor sub Setări pentru stocarea pe site panou.

3. Reinstalați Adobe Flash Player

Reinstalarea Flash Player este de obicei eficientă în stabilirea mesajelor de eroare aleatorii. Acest lucru a funcționat pentru eroarea Adobe Flash Player care a continuat să apară pe PC-ul meu. Puteți dezinstala Flash Player din panoul de dezinstalare Windows, situat la Start> Panou de control> Dezinstalați un program.

Cu toate acestea, Adobe recomandă să dezinstalați Flash Player utilizând un program de dezinstalare specific pe care îl puteți descărca. Site-ul Uninstall Flash Player for Windows oferă un link pentru programul de dezinstalare și câțiva pași suplimentari pentru dezinstalarea completă a software-ului în Windows.

Odată ce ați dezinstalat complet Adobe Flash Player, următorul pas este să verificați orice actualizări Windows disponibile. Dacă Windows găsește actualizări, instalați-le înainte de a reinstala Flash Player.

Pentru a reinstala software-ul, treceți la pagina Descărcări Adobe și descărcați cea mai recentă versiune. Continuați să reinstalați Flash Player pe PC.

Adobe Flash Player de mai sus a încetat să lucreze pașii de depanare ar trebui să vă ajute să obțineți și să ruleze Flash Player fără a cade pe PC-ul Windows. Dacă programul Flash Player nu funcționează în continuare corect, este posibil să încercați să rulați o scanare completă a virușilor pe computer. Dacă aveți pe PC un program malware sau virus, acesta poate opri programele precum Flash Player să funcționeze corect.

Pașii de mai sus ar trebui să remedieze erorile Adobe Flash Player în cea mai mare parte a timpului, însă dacă Flash Player de pe PC-ul dvs. dă erori, puteți să lăsați un comentariu și voi încerca să vă ajut. Bucurați-vă!