If-Koubou

Aranjați frontierele ferestrelor umflate de Windows Vista

Aranjați frontierele ferestrelor umflate de Windows Vista (Cum să)

În mod implicit, Windows Vista are frontiere uriașe, probabil pentru a arăta noua transparanță. Dacă preferați o abordare mai puțin subțire, minimă, puteți configura cu ușurință această setare pentru ao face mai rezonabilă.

Iată granița obișnuită a ferestrei, pe care probabil vă obișnuiți. Granițele arată chiar mai ridicol de mari dacă nu utilizați Aero.

Și iată granița ferestrei după ce am eliminat padding-ul. Mult mai puțin spațiu pierdut!

Pentru a face această schimbare, vom avea nevoie să deschideți dialogul clasic pentru setările de aspect. Faceți clic dreapta pe desktop și selectați Personalizare. Apoi dați clic pe Culoare și aspect fereastră:

Dacă aveți Aero activat, va trebui să faceți clic pe "Deschidere proprietăți aspect clasic pentru mai multe opțiuni de culoare?".

Faceți clic pe butonul Advanced (Avansat), apoi schimbați meniul derulant (dropdown) la Placarea frontală. Valoarea prestabilită va fi setată la 4. Mi-am schimbat mina până la zero pentru cea de-a doua captură de ecran de mai sus.

O setare de 1 sau 2 ar fi probabil mai rezonabilă pentru sistemul dvs. Va trebui să încercați și să vedeți ce vă place cel mai mult.