If-Koubou

Taie, editează sau remixează muzică și melodii online gratis

Taie, editează sau remixează muzică și melodii online gratis (Site-uri răcoritoare)

Trebuie să remixați niște muzică pentru un concurs de dans la școală sau pentru o petrecere în care sunteți DJ-ul? Ei bine, puteți utiliza întotdeauna Adobe Audition dacă aveți o mulțime de bani în jurul sau puteți descărca gratuit Audacity și editați muzică în acest fel, dar are puțină curbă de învățare și este de obicei pentru proiecte mai mari.

Dacă aveți doar câteva fișiere MP3 pe care doriți să le îmbinați și să vă alăturați, atunci folosirea unui editor online gratuit de muzică este o idee mult mai bună. Nu trebuie să instalați niciun software și deoarece puteți salva proiectul online, îl puteți edita de oriunde pe orice computer.

În acest articol, voi menționa câteva site-uri de editare online pe care le-am folosit și încerc să aflu avantajele și dezavantajele fiecărui instrument.

MP3Cut.net

MP3Cut face exact ceea ce sugerează numele: vă permite să tăiați fișiere MP3. Nu vă faceți griji, acceptă aproximativ 150 de formate audio, deci dacă nu utilizați un MP3, puteți să îl încărcați și să-l tăiați. Este gratuit și foarte ușor de folosit. Doar faceți clic pe albastrul mare Deschide fișierul și alegeți fișierul audio. Se va încărca automat și vi se va prezenta undă sonoră, după cum se arată mai sus. Acum, trageți barele albastre de o parte și apoi faceți clic pe A taia buton. Orice este în interiorul zonei albastre este ceea ce va fi salvat pe calculatorul dumneavoastră.

Evident, acesta este un editor foarte simplist. Ce se întâmplă dacă trebuie să tăiați mai multe părți ale aceluiași fișier și apoi să vă alăturați? Ei bine, folosind acest program, va trebui să tăiați fiecare parte individual și apoi faceți clic pe Tâmplărie audio în partea de sus pentru a se alătura melodiilor împreună. Un fel de durere, dar funcționează și este gratuit.

După cum puteți vedea, ei au o grămadă de alte instrumente, fiecare fiind propriul site web separat. Deci, puteți să tăiați audio, dar apoi să vă alăturați folosind celălalt instrument. Este, de asemenea, gratuit și, de asemenea, funcționează foarte bine. Rămâne de văzut dacă acest site va continua să fie gratuit, dar până la sfârșitul lui 2014, a fost. Dacă trebuie să faceți o mulțime de tăiere și de aderare, atunci puteți găsi acest instrument un pic restrictiv, dar pentru ediții simple, este perfect.

Alte caracteristici minunate includ posibilitatea de a încărca un videoclip, prin care audio-ul va fi extras automat. De asemenea, puteți utiliza celelalte instrumente din partea de sus pentru a vă înregistra vocea, pentru a înregistra videoclipuri și pentru a converti audio.

TwistedWave.com

Dacă sunteți în căutarea unui editor mai avansat care să funcționeze mai mult ca Audacity, ar trebui să verificați TwistedWave.com. Folosind instrumentul lor online, puteți tăia porțiuni dintr-un fișier de muzică fără a fi nevoie să le descărcați și să le reintrați. Dacă doriți pur și simplu să scăpați de o parte a unei melodii de la 34 de secunde la 59 de secunde, selectați-o și alegeți tăiat. De asemenea, dispune de o serie de alte funcții avansate, cum ar fi normalizarea sunetului, atenuarea și estomparea, capacitatea de a mări și micșora forma de undă, capacitatea de a exporta în mai multe formate diferite și multe altele.

Singura problemă este că este în prezent în versiune beta și pentru a fi foarte util, trebuie să creați un cont. După ce faceți acest lucru, puteți crea fișiere de muzică de până la 20 de minute. Fără autentificare, sunteți limitat la doar 30 de secunde. De asemenea, odată ce a ieșit din beta, versiunea gratuită va suporta doar fișiere de până la 5 minute. Dacă aveți nevoie mai mult de atât, va trebui să plătiți.

Chiar dacă editorul este destul de minunat, un mare dezavantaj este că puteți lucra numai cu un fișier la un moment dat. Deci, dacă aveți mai multe MP3-uri pe care trebuie să le tăiați individual și apoi să vă alăturați, va trebui să le editați aici mai întâi și apoi să vă întoarceți la un alt instrument precum MP3Cut și să vă alăturați împreună. De asemenea, dacă trebuie să remixați ceva care va dura mai mult de 5 minute, puteți să o faceți în părți și apoi să utilizați celălalt site pentru a vă alătura împreună.

Soundation.com

Căutați chiar și un editor de muzică online mai avansat capabil să manipuleze mai multe piese în același timp? Apoi, Soundation.com are răspunsul pentru tine. Ei au un studio de muzică foarte avansat care poate gestiona aproape orice proiect pe care îl puteți arunca la el. Este atât de avansat încât va trebui să vă petreceți timp citind cum să-l utilizați.

Ca întotdeauna, dacă doriți ceva avansat care are multe caracteristici, va exista o curbă de învățare. Din fericire, acest site este plin de documentație, astfel încât să puteți afla rapid despre fiecare dintre ultimele caracteristici. Au chiar tutoriale video. Un alt mare avantaj al acestui site îl reprezintă biblioteca a peste 700 de sunete gratuite. Singurul dezavantaj al site-ului este că versiunea gratuită nu va lăsa înregistrările voastre audio. Dacă doriți să faceți acest lucru, va trebui să înregistrați în altă parte și apoi să încărcați fișierul în Soundation pentru editare.

În general, există câteva opțiuni bune pentru editarea muzicii online. Fiecare are propriul set de caracteristici unic și apoi unul pe care îl decideți să îl utilizați va depinde, probabil, de cât de complicate sunt nevoile dvs. de editare. Dacă aveți întrebări legate de editare folosind instrumentele de mai sus, lăsați un comentariu și vom încerca să vă ajutăm. Bucurați-vă!