If-Koubou

Tăierea cordonului: Episoadele de cumpărare și vizionarea TV online pot fi mai ieftine decât cablurile?

Tăierea cordonului: Episoadele de cumpărare și vizionarea TV online pot fi mai ieftine decât cablurile? (Cum să)

Televiziunea prin cablu este un concept depășit. Plătiți o factură tot mai mare în fiecare lună pentru mii de emisiuni pe care nu le veți urmări niciodată. Când doriți să vizionați, trebuie să vă organizați viața în jurul programului TV sau să vă configurați propriul DVR.

Cumpărarea episoadelor și difuzarea de emisiuni TV online poate fi mai ieftină decât plata facturii prin cablu. Totul depinde de ceea ce doriți să urmăriți și de cât plătiți pentru cablu - vă vom trece prin ceea ce trebuie să știți.

Cât costă TV prin cablu?

Pentru a distruge cu adevărat aceste numere, va trebui să înțelegeți cât de mult plătiți de fapt pentru cabluri. Conturile pentru televiziune prin cablu variază în funcție de numărul de canale pe care le plătiți, indiferent dacă beneficiați de un pachet împreună cu serviciul de internet și de telefonie fixă, furnizorul dvs. de cablu, unde locuiți și așa mai departe. Toți cei care plătesc factura prin cablu vor fi un pic diferit, astfel încât înțelegerea a ceea ce plătiți vă va ajuta să faceți matematica în propria situație.

Potrivit grupului NPD, plafonul mediu lunar de plată în SUA a fost de 86 USD în 2011. NPD estimează că plafonul mediu lunar al televiziunii în SUA va ajunge la 123 USD în 2015 și 200 USD până în 2020, prin urmare, televiziunea prin cablu devine din ce în ce mai mult și mai scumpe.

Achiziționarea, streamingul cu plată și streaming cu anunțuri

Mai întâi, să lăsăm toate opțiunile de televiziune bazate pe Internet pe care le aveți la dispoziție. Există mai multe tipuri diferite de servicii de streaming TV pe care trebuie să le îngrijești:

  • Cumpărarea episoadelor și anotimpurilor: Puteți cumpăra episoade TV individuale din servicii precum iTunes, Amazon sau Google Play. Puteți, de asemenea, să cumpărați anotimpuri întregi la un moment dat, ceea ce vă oferă o reducere de cumpărare în vrac. În general, fișierele video cu definiție standard (SD) sunt mai ieftine decât fișierele video de înaltă definiție (HD). Ceea ce este frumos în legătură cu această opțiune este că puteți obține în general episoade de îndată ce acestea sunt difuzate la televizor - cumpărarea unui sezon în avans vă va oferi acces la ele în timp ce acestea ies, dar nu va trebui să urmăriți reclame. Puteți, de asemenea, să păstrați aceste videoclipuri pentru totdeauna, astfel încât să le puteți urmări în cinci ani. Dezavantajul acestei soluții în comparație cu serviciile precum Netflix este că, în general, este mai scump să cumperi episoade în loc să aștepți ca acestea să apară într-un serviciu de streaming care să poată viziona toate.

  • Toate-puteți-Watch-Streaming: Netflix, Amazon Prime Instant Video și Hulu Plus oferă acest tip de serviciu. De exemplu, pentru o singură taxă lunară de 8 USD, veți avea acces la întregul catalog Netflix de emisiuni TV și filme și puteți urmări cât doriți. Dacă doriți să vizionați toate cele cinci sezoane ale Breaking Bad într-o singură lună, va trebui să plătiți 8 dolari pentru Netflix sau aproximativ 145 dolari pentru a cumpăra întreaga serie de episoade pe iTunes. Chiar dacă ați luat un an pentru a urmări Breaking Bad, ar trebui să plătiți doar 96 de dolari, plus veți avea posibilitatea de a urmări orice doriți în Netflix. Amazon Prime funcționează similar cu Netflix, dar cu mai puțină selecție, în timp ce Hulu Plus vă arată, de asemenea, reclame chiar și în timp ce plătiți o taxă lunară.

  • Free Streaming cu anunțuri: Unele emisiuni TV sunt disponibile pentru streaming online imediat după ce sunt difuzate și pot fi vizionate gratuit. Dezavantajul este că fluxurile au reclame pe care trebuie să le urmăriți - dar, din nou, ar trebui să urmăriți reclame chiar dacă plătiți pentru televiziune. Hulu are niște emisiuni gratuite cu reclame. Alte emisiuni sunt disponibile în altă parte - de exemplu, episoadele complete din The Daily Show și The Colbert Report sunt disponibile pentru streaming pe site-ul oficial al fiecărui show. De asemenea, puteți găsi astfel de episoade pe site-ul internet al fiecărei rețele TV.

Prețul unui episod

Pe iTunes, vă puteți aștepta să plătiți aproximativ 2.99 dolari la 3.49 dolari pentru un episod HD și 1.99 dolari la 2.49 dolari pentru un episod SD. De asemenea, puteți cumpăra sesiuni pentru a obține un sezon mai ieftin, iar aceste prețuri vor varia în funcție de numărul de episoade pe care le obțineți într-un sezon.

Unele emisiuni sunt disponibile doar prin achiziționarea de episoade, chiar și după ani. De exemplu, nu puteți obține sezoane vechi ale jocului de tronuri pe Netflix, Hulu sau Amazon Prime Instant Video, dar puteți cumpăra episoade de joc de tronuri pe iTunes.

Deci, când este mai ieftin?

Indiferent dacă este mai ieftin decât cablu, depinde de numărul de emisiuni TV pe care le vizionați și de modul în care acestea sunt noi. De exemplu, dacă sunteți o persoană care urmărește fiecare emisiune TV în momentul în care aceasta difuzează, trebuie să vă lipiți de cablu. Pe de altă parte, dacă sunteți o persoană care urmărește numai emisiuni vechi care sunt disponibile pe Netflix, economisiți o mulțime de bani prin abandonarea cablurilor și lipirea cu Netflix. Dacă ați vizionat doar o mână de emisiuni pe an, ați putea cumpăra aceste emisiuni - sau le puteți face chiar mai ieftine dacă ar fi disponibile pentru streaming - și economisiți bani prin scăparea prin cablu.

Punctul de întâlnire va varia de la o persoană la alta, în funcție de costul facturii prin cablu, de numărul de emisiuni pe care le urmăriți și de serviciile la care sunt disponibile. Dacă sunteți interesat, ar trebui să faceți o listă cu emisiunile pe care doriți să le urmăriți. Faceți unele cercetări pentru a vedea ce servicii sunt disponibile și cât costă. Mai degrabă decât să cumpărați fiecare emisiune pe care o urmăriți pe iTunes, este o idee mai bună să combinați un serviciu de achiziționare de episoade cu servicii de streaming precum Netflix, Hulu și Amazon Prime. Acest lucru vă poate ajuta să economisiți mai mulți bani.

Să spunem că plătiți 86 dolari pe lună pentru cablu. Și să presupunem că cumpărați sezoane de emisiuni TV la fiecare 40 de dolari pe iTunes - unele vor fi mai ieftine. Puteți să cumpărați apoi două sezoane pe lună - adică douăzeci și patru de sezoane pe an - și să aveți niște bani în plus pentru a plăti pentru Netflix. Acesta este un exemplu foarte dur - pentru a obține unul real, trebuie să vă concentrați asupra emisiunilor specifice pe care doriți să le urmăriți.

Găsirea locurilor în care sunt disponibile

Pot Stream It? vă permite să căutați emisiuni TV și filme și să vedeți unde sunt disponibile pentru streaming sau cumpărare digitală. Căutarea unui site web ca acesta este mult mai rapid și mai convenabil decât căutarea fiecărui serviciu individual.

Căsuțele de difuzare Roku au, de asemenea, o funcție de căutare universală care vă permite să căutați toate canalele Roku pentru conținut și să vedeți unde este disponibilă o emisiune TV sau un film. Desigur, Roku nu suportă iTunes, deci nu toate serviciile vor fi afișate aici. Această caracteristică este, de asemenea, disponibilă numai pentru utilizatorii Roku din SUA și nu în Canada.

Vă mulțumim pentru wilsontp pe forum pentru inspirarea acestui articol! Sperăm că v-am oferit suficiente informații, astfel încât să puteți distruge numerele și să decideți dacă cablurile de tăiere au un sens financiar pentru dvs.

Credit de imagine: Alyssa & Colin pe Flickr