If-Koubou

Cum sa faci propriul tau film animat online

Cum sa faci propriul tau film animat online (Site-uri răcoritoare)

Căutați o modalitate rapidă de a face un film online animat? Dacă doriți să creați unul dintre acele prezentări minunate de desene animate, în care totul este animat, textul zboară pe ecran etc., atunci aveți câteva instrumente online minunate care pot face treaba.

În acest articol, voi vorbi despre două instrumente online pe care le-am folosit, PowToon și Animatron, care vă permit să creați cu ușurință prezentări animate și filme. Ambele servicii au versiuni gratuite cu anumite restricții, cum ar fi doar posibilitatea de a partaja prezentarea online și de a nu putea elimina filigranul și outro-ul din prezentarea finală. Dacă intenționați să folosiți aceste instrumente profesionist, puteți examina și opțiunile plătite, care elimină aceste restricții și vă oferă mai multe caracteristici.

Există multe instrumente de animație pentru software-ul liber, dar acestea apar de obicei cu o curbă destul de mare de învățare datorită instrumentelor avansate și seturilor de caracteristici. Puteți învăța cum să utilizați aceste două instrumente online în doar câteva ore.

PowToon

PowToon vă va permite să creați până la un film de 5 minute gratuit ce puteți publica online pe site-ul lor sau pe YouTube. Trebuie să vă înscrieți cu PowToon pentru a începe să utilizați instrumentul, dar este gratuit. După ce vă conectați, faceți clic pe Crea în partea de sus și alegeți Începe de la zero sau Personalizați o comandă pregătită.

Opțiunea de personalizare este drăguță, deoarece vă oferă o grămadă de teme și șabloane gata făcute cu care începeți filmul. De asemenea, am recomandat să folosiți un șablon gata făcut pentru că include mai multe diapozitive, obiecte, tranziții etc., pentru a vedea exact cum sunt adăugate, controlate și manipulate pe panza.

Când se încarcă interfața principală, veți primi un scurt tutorial despre modul de navigare în jur. Din fericire, este destul de similar cu instrumente precum PowerPoint, astfel încât curba de învățare este scăzută. În partea stângă sunt diapozitivele, în partea dreaptă este biblioteca de obiecte pe care le puteți adăuga în diapozitivele dvs., partea de jos este cronologia, iar partea de sus este locul unde puteți controla setările proiectului.

Pentru a începe, puteți adăuga obiecte din panoul din partea dreaptă. Acestea includ efecte de text, titularii de imagini, personaje, animații, elemente de recuzită, fundaluri, forme, marcaje, butoane de acțiune și tranziții. Tranzițiile pot fi adăugate numai când aveți mai multe diapozitive. Pentru orice altceva, faceți clic pe el și obiectul va apărea pe panza.

Veți vedea apoi și în partea de jos a cronologiei. Puteți ajusta efectul de intrare și ieșire pentru fiecare obiect și durata de timp rămasă pe panza făcând clic pe obiectul din cronologie.

PowToon este destul de simplu de utilizat, dar poate crea animații complexe. De cele mai multe ori este nevoie de timp să vă obișnuiți cu cronologia și să sincronizați obiectele corect. Ei au, de asemenea, mai multe tutoriale pe site-ul lor pentru a vă ajuta să înveți mai rapid caracteristicile.

De asemenea, puteți încărca propriile imagini, sunete și videoclipuri, pe lângă proprietățile pe care le au în biblioteca lor. Veți observa, de asemenea, că multe lucruri pe care le-au spus premiu, ceea ce înseamnă că puteți să-l utilizați numai dacă faceți upgrade la planurile plătite.

În general, funcționează foarte bine, este ușor de utilizat și nu costă nimic pentru crearea de videoclipuri scurte pe care ați putea dori să le împărtășiți prietenilor sau familiei.

Animatron

Animatron este similar cu PowToon, dar are unele caracteristici mai avansate. Animatron are, de asemenea, o versiune gratuită și câteva planuri plătite. Interfața Animatron este mai apropiată de cea a Photoshop decât PowerPoint. Dacă doriți mai mult control asupra obiectelor de pe pânză, atunci Animatron este cea mai bună alegere.

Un motiv major pentru a merge cu Animatron este că întreaga animație se face folosind HTML5. Aceasta înseamnă că cineva care vizionează filmul dvs. nu are nevoie să aibă Flash instalat în sistemul său, ceea ce nu este cazul lui PowToon.

Un alt lucru interesant despre Animatron este că totul este un obiect vectorial și, prin urmare, poate fi redimensionat și animat fără a deveni granulat. Puteți chiar desena cu mâna liberă și vă va permite să animați instantaneu obiectul ca grafic vectorial.

După cum puteți vedea de mai sus, instrumentele sunt toate situate pe partea stângă, iar partea de jos conține linia de timp, dar cu fiecare obiect din stratul propriu. Cu straturi, puteți face animații mult mai avansate decât puteți în PowToon. O altă caracteristică avansată este capacitatea de a adăuga cadre cheie pentru a modifica calea și dimensiunea unui obiect.

Animatron are, de asemenea, o bună bibliotecă de imagini vectoriale, fundaluri și obiecte pe care le puteți adăuga la pânza dvs. O mulțime necesită un pachet plătit, dar există și un număr decent de articole gratuite. Va trebui să vă înregistrați și pe Animatron pentru a utiliza toate activele gratuite. Ei au, de asemenea, o secțiune tutorial cu o mulțime de videoclipuri.

În general, aceste două instrumente online sunt cel mai bun mod de a crea rapid crearea de filme sau prezentări animate, fără a fi nevoie de o perioadă foarte mare de timp. Bucurați-vă!