If-Koubou

Cum să vă creați NVIDIA SHIELD Ascultați pentru "OK Google", Chiar și atunci când televizorul este oprit

Cum să vă creați NVIDIA SHIELD Ascultați pentru "OK Google", Chiar și atunci când televizorul este oprit (Cum să)

Recent, SHIELD de la NVIDIA a devenit primul dispozitiv Android TV pentru a avea acces la Google și Google Asistent. Lucrul este că ai nevoie de televizor pentru a putea folosi cât mai mult - dar o nouă setare vă va permite să o utilizați chiar și atunci când ecranul este oprit.

Înainte de a ajunge în modul de a face acest lucru, totuși, să vorbim mai întâi despre ce să vă așteptați atunci când utilizați această caracteristică. În primul rând, funcționalitatea va fi destul de limitată atunci când televizorul este oprit. Dacă îl folosiți, să zicem, activați sau dezactivați luminile (sau caracteristici similare ale caracterelor care nu necesită feedback acustic sau vizual), care ar trebui să funcționeze perfect.

Dar, deoarece nici SHIELD, nici controlorul nu au difuzoare pe ele, nu va fi capabil să răspundă la întrebări - cum ar fi "ce vreme va fi mâine". Excepția aici este dacă ai un sunet sau un receptor separat și difuzoare atașate televizorul tău. Pur și simplu lăsați bara sonoră să audă asistentul. Desigur, asta nu ar putea să funcționeze cu fiecare televizor și cu fiecare bara de sunet - trebuie să experimentați cu el.

NVIDIA este probabil să lucreze la niște soluții alternative la aceste probleme, dar până când acestea se gândesc la ceva, acesta este ceea ce obțineți. Cu toate acestea, în ciuda neajunsurilor sale, merită totuși merită folosită - mai ales dacă nu aveți ceva de genul Google Home pentru a face treaba.

NOTĂ: Ascultarea întotdeauna este acceptată numai de controlerul remodelat 2017, care este pe deplin compatibil cu setul de box SHIELD de primă generație.

În regulă! Cu acest lucru din drum, săriți în meniul de setări SHIELD: derulați până la cel mai de jos rând și faceți clic pe pictograma roată.

De acolo, îndreptați-vă spre intrarea sistemului și dați-i un clic.

Există câteva opțiuni aici, dar sunteți în căutarea ultimului: Activați "OK Google" atunci când televizorul este oprit. "De asemenea, veți observa acest lucru în versiune beta, deci nu vă surprindeți dacă este puțin cam buggy .

Când faceți clic în acest meniu, va fi afișată o avertizare, permițându-vă să știți că va trebui cel puțin să lăsați soneria pentru a auzi asistentul, pe care am menționat deja mai sus.

Dă-i drumul și porniți-l pe băiatul ăla rău și plecați. Lucruri bune.

De la acel moment în viitor, ar trebui să puteți integra SHIELD mai bine în configurația inteligentă de acasă, tratându-l ca pe un produs Google Home suplimentar - mai ales dacă este integrat cu linkul Samsung SmartThings. Foarte cool lucruri.