If-Koubou

Trimiteți e-mailuri criptate prin Gmail utilizând o extensie Chrome

Trimiteți e-mailuri criptate prin Gmail utilizând o extensie Chrome (Cum să)

Trebuie să trimiteți informații delicate prin e-mail? Mesajele obișnuite de e-mail pot fi interceptate sau hacked înainte de a ajunge la destinatar. Cu toate acestea, puteți utiliza o extensie gratuită pentru Google Chrome, numită SafeGmail, care vă permite să trimiteți e-mailuri criptate oricui.

Mesajele sunt criptate și decriptați în browser, astfel încât mesajul dvs. este văzut doar de dvs. și de persoana căreia îi este trimis și mesajele rămân criptate atât în ​​mesajele primite ale expeditorului, cât și ale destinatarului. Mesajele expiră automat și după o perioadă aleatorie .

SafeGmail funcționează cu orice furnizor de e-mail destinatar.

Pentru a instala extensia, vizitați pagina extensiei SafeGmail folosind link-ul de la sfârșitul acestui articol. Faceți clic pe butonul Adăugați la Chrome.

Se afișează caseta de dialog Confirmare nouă extensie. Faceți clic pe Adăugați.

Se afișează o casetă de mesaje când extensia a fost instalată cu succes. Reporniți Google Chrome și redeschideți pagina Gmail după instalarea extensiei.

SafeGmail adaugă un Criptare? în caseta de validare din ecranul Compune. După ce ați scris adresa dvs. de e-mail și ați introdus unul sau mai mulți destinatari și un subiect, faceți clic pe Criptare? Caseta de bifat. Sunt afișate două casete de editare pentru o întrebare și un răspuns. Introduceți o întrebare și un răspuns pe care doar dvs. și destinatarii le veți ști. Apoi, dați clic pe Trimiteți + Criptare.

NOTĂ: Răspunsul este sensibil la minuscule.

E-mailul criptat arată ca următoarea imagine pentru destinatari. E-mailul criptat este inclus ca text între linii întrerupte. Copiați acest text înainte de a da clic pe linkul Aici pentru a accesa e-mailul.

Răspundeți la întrebare și dați clic pe Trimiteți pentru a accesa un ecran care vă permite să decriptați e-mailul.

Apare ecranul Decryption Mail. Inserați conținutul de e-mail copiat din e-mailurile primite în caseta de editare și dați clic pe Afișați poșta mea.

Mesajul decriptat se afișează în fereastra browserului.

SafeGmail vă permite de asemenea să introduceți în mesajul dvs. de e-mail caractere speciale de limbă pentru a fi criptate.

Descărcați SafeGmail de la https://chrome.google.com/webstore/detail/safegmail/lmjkmpdndmbieflefonjgnnfimmkbedf. [Întreruptă]