If-Koubou

Cum se repară fișiere AVI corupte sau deteriorate

Cum se repară fișiere AVI corupte sau deteriorate (Descărcare gratuită de software)

Ați descărcat vreodată un videoclip și ați primit un mesaj de eroare conform căruia fișierul nu a putut fi redat deoarece este deteriorat sau corupt? Există multe motive pentru care un fișier video ar putea deveni corupt, variind de la sectoarele necorespunzătoare de pe un hard disk la interferențe electromagnetice, la defecțiuni de alimentare la probleme de torrent etc.

Din fericire, cele mai deteriorate fișiere AVI sau MPG pot fi reparate, deoarece problema este în mod normal legată de index. Dacă indexul este reparat, fișierele pot fi citite din nou de către player media.

În acest articol, voi vorbi despre câteva programe care vă pot ajuta să remediați fișierele video corupte. Rețineți că este posibil să ajungeți la un fișier mai mic sau la lipsa unor părți ale videoclipului atunci când utilizați aceste instrumente, prin urmare asigurați-vă că creați o copie de rezervă a fișierului original.

De asemenea, dacă ați terminat cu mai multe instrumente, asigurați-vă că întotdeauna începeți cu fișierul original pentru fiecare program. Realizarea mai multor reparații pe același fișier video utilizând diferite programe ar putea duce la corupție mai mare!

De remarcat, de asemenea, că nu am menționat în mod specific câteva programe pe care le-ați putea difuza online din cauza diferitelor probleme. Repararea video digitală de către Rising Research a apărut ca având malware când am rulat-o prin VirusTotal.

Un alt program numit File Repair care susține că poate repara fișiere de tot felul, dar nu a repara fișierul meu test AVI și, prin urmare, nu a fost cu adevărat demn de menționat pentru acest articol.

DivFix ++

DivFix ++ a fost în jur de mult timp și are o treabă foarte bună de a repara fișierele AVI și DivX. După ce îl descărcați, continuați și extrageți toate fișierele, apoi executați fișierul EXE.

Apasă pe Adăugați fișiere pentru a alege fișierul video și apoi faceți clic pe Verificați erorile pentru a avea scanarea programului pentru a vedea dacă există probleme.

Pentru a rezolva fișierul, continuați și faceți clic pe repara buton. În exemplul meu, mi-a dat un număr de eroare de 0, dar videoclipul nu era încă pe cale de a fi jucat, pentru că mi-am stricat intenționat indexul.

Chiar și așa, când am făcut clic pe repara buton, a repara instantaneu fișierul și a creat o copie pentru că am verificat Păstrați fișierul original cutie. Va emite videoclipul reparat în același director ca și fișierul video original.

Aș putea spune și înainte că am jucat chiar și videoclipul că fișierul a fost reparat deoarece Windows mi-a arătat o miniatură a primului cadru, mai degrabă decât o pictogramă video generică. Continuați și dați mai întâi acest program, deoarece acesta funcționează.

VLC Media Player

Dacă aveți deja instalat VLC Media Player pe computerul dvs., atunci aceasta ar putea fi cea mai bună opțiune deoarece are capacitatea de a repara indicele pentru un fișier AVI.

Când deschideți fișierul deteriorat, veți primi un mesaj cu privire la ceea ce doriți să faceți: Construiți indexul apoi jucați, Jucați așa cum este, sau Nu juca.

Dacă aveți o grămadă de fișiere care au această problemă, aveți posibilitatea ca VLC să repare automat fișierul atunci când este redat mergând la Unelte și apoi Preferințe. Click pe Intrări și codecuri și apoi alegeți Întotdeauna Fixați lângă Fișier AVI deteriorat sau incomplet.

Acum, ori de câte ori deschideți un fișier AVI deteriorat, acesta va rezolva automat temporar și va reda videoclipul. Rețineți că nu modifică efectiv fișierul video original, ci doar rezolvă problema în memorie și redă fișierul.

Remo Repair AVI

Remo Repair AVI este un program gratuit de descărcat, dar va încerca să vă perceapă o sumă de 70 $ atunci când mergeți pentru a salva videoclipul reparate. Acesta este un preț ridicol și din cauza modului în care programul este codificat în prezent, acesta poate fi ușor de bypassed.

Descărcați programul, instalați-l și apoi executați-l. Apasă pe Naviga pentru a selecta fișierul video și apoi faceți clic pe butonul mare Reparație buton.

Acum nu vă faceți griji când faceți clic pe Salvați sau previzualizare deoarece programul a repara fișierul și a salvat-o într-un folder ascuns de pe computer.

Mai întâi, deschideți Explorer și configurați-l astfel încât să puteți vedea fișiere și foldere ascunse în Windows 8 sau Windows 10. Dacă executați Windows 7, faceți clic pe Organiza și apoi Dosar și opțiuni de căutare.

Apoi faceți clic pe Vedere și apoi faceți clic pe Afișați fișiere, foldere și unități ascunse buton.

Acum, navigați la următorul director de pe hard disk:

C: \ Fișiere program (x86) \ Remo Repair AVI 2.0 \ $ tp

Aici ar trebui să vedeți un fișier numit $ tp și ar trebui să aibă aceeași dimensiune sau foarte aproape de fișierul video original. Fișierul nu va avea nicio extensie, așa că va arăta ca un document implicit.

Continuați și copiați acest fișier oriunde v-ați dori și apoi redenumiți-l la orice doriți, dar asigurați-vă că ați pus o extensie .AVI până la capăt. De exemplu, m-am copiat pe desktop-ul meu, am făcut clic dreapta pe el, am ales Redenumiți și apoi introdus MyVideo.avi. BAM! Acum puteți reda videoclipul reparate.

Sperăm că una dintre aceste trei metode vă va oferi un video AVI reparat și redat! Dacă aveți întrebări, nu ezitați să comentați. Bucurați-vă!