If-Koubou

Modalități de top pentru a vă extinde durata de viață a bateriei iPad-ului

Modalități de top pentru a vă extinde durata de viață a bateriei iPad-ului (Gadgeturi)

Chiar dacă nu-mi folosesc iPad-ul la fel de mult cum am făcut-o câțiva ani în urmă, este încă util pentru călătorii lungi sau când trebuie să-mi distrag atenția copiii pentru puțin timp. Cu cât dispozitivul poate dura mai mult, cu atât mai bine pentru mine. Apple are o durată specifică de timp pe care fiecare model iPad ar trebui să o utilizeze în mod obișnuit, dar atingerea acelei valori este o sarcină.

Motivul din spatele deconectării este software-ul. Chiar dacă Apple creează hardware deosebit, software-ul lor lipsește. iOS, în opinia mea, a fost obtinerea buggier și mai lent în fiecare versiune nouă. Este uimitor pentru mine că iPhone-ul meu de 64 GB este în permanență fără spațiu, chiar dacă utilizez iCloud pentru a stoca totul.

În plus, există o grămadă de modele iPad afară chiar acum, toate cu versiuni diferite de iOS instalate, ceea ce este problematic. IPad Air 2 poate fi actualizat la iOS 10, dar iPad 2 poate fi actualizat numai la iOS 9 și probabil va fi blocat acolo pentru totdeauna.

În acest post, voi lista cât de multe moduri știu că este posibil să îmbunătățească durata de viață a bateriei iPad-ului prin ajustarea setărilor din iOS. Voi încerca să fac o notă dacă funcția nu este disponibilă într-o versiune mai veche a iOS.

Metoda 1 - Reglați luminozitatea automată

Evident, în timp ce utilizați iPad-ul dvs., ecranul în sine va fi cel mai mare scurgere a bateriei. Nu există nici un motiv să-l păstrați la lumină completă tot timpul. Am văzut o mulțime de oameni fac acest lucru și nu sunt sigur de ce!

În primul rând, mă doare ochii pentru a avea ecranul atât de strălucitor într-o zonă slab luminată. În mod implicit, ecranul ar trebui să se ajusteze automat, dar am constatat că de multe ori este mai strălucitor decât am nevoie. Doar glisați în sus din partea de jos a ecranului și veți vedea glisorul luminozității din partea dreaptă sus.

Metoda 2 - Dezactivați Bluetooth și celular

Cu excepția cazului în care utilizați conexiunea Bluetooth pe iPad, ar trebui să lăsați-o oprită pentru a economisi durata de viață a bateriei. În plus, dacă aveți un iPad celular, asigurați-vă că îl păstrați cu dezactivare dacă nu utilizați numai celular.

Chiar dacă sunteți conectat la WiFi, este încă o idee bună să dezactivați conexiunea celulară, deoarece iPad-ul va încerca în mod constant să găsească cea mai bună conexiune celulară din fundal, ceea ce va afecta bateria.

Metoda 3 - Dezactivarea aplicației Background Background Refresh

Aproximativ fiecare aplicație pe care o instalați pe iPad va avea o opțiune pentru reîmprospătarea conținutului în fundal. Acest lucru poate fi destul de util pentru unele aplicații pe care le utilizați frecvent, dar, altfel, este doar o scurgere a bateriei.

În mod normal, o păstrez activată pentru câteva aplicații în care vreau informații actualizate când deschid aplicația, dar o dezactivez pentru restul.

Cu cât mai multe aplicații pe care le puteți reîmprospăta de pe fundal, cu atât va dura mai mult bateria înainte de ao încărca din nou. Personal, am încercat să o dezactivez complet și nu am văzut vreun dezavantaj.

Metoda 4 - Reducerea timpului de blocare automată

În mod normal, fac un punct pentru a opri ecranul pe iPad-ul meu când am terminat să îl folosesc, dar același lucru nu este valabil și pentru copiii mei. Am văzut iPad-ul în jurul valorii de undeva cu ecranul pe și nimeni în jurul valorii.

Cea mai mică setare de acum este de două minute, ceea ce mi se pare încă mult timp. IPad-ul rămâne activ dacă îl folosiți activ în timp ce vizionați un videoclip, indiferent de timpul de blocare automată. Cu toate acestea, dacă faceți o mulțime de lectură pe iPad, setarea inferioară a blocării automate vă va deranja probabil pentru că va diminua și apoi va bloca iPad-ul chiar în mijlocul unui articol. În principiu, încercați să o păstrați cât de jos puteți, fără a fi incomod.

Metoda 5 - Dezactivați serviciile de localizare

Ca și în cazul reîmprospătare a aplicației de fundal, există o mulțime de aplicații care utilizează locația dvs. chiar și atunci când aplicația nu se execută. Puteți găsi setările de locație pentru fiecare aplicație de sub intimitate - Servicii de localizare.

Aici puteți alege setarea corespunzătoare pentru fiecare aplicație individuală. Vă recomandăm să faceți acest lucru deoarece unele aplicații nu pot funcționa decât dacă sunt activate serviciile de localizare. Cu toate acestea, alte aplicații nu trebuie să cunoască locația dvs. vreodată. Încercați să setați cât mai multe posibilități Nu sau În timpul utilizării. Mereu este rău deoarece aplicația va căuta în mod constant locația dvs. în fundal.

Unele aplicații sunt enervante și vă oferă doar opțiunea Nu și Mereu. În aceste cazuri, ar putea fi util să încercați să găsiți o aplicație de înlocuire care are și a treia opțiune.

Metoda 6 - Activați Nu deranjați

Sfatul meu preferat de economisire a energiei este de a utiliza Nu deranja caracteristică. Deoarece iPad-ul meu este un dispozitiv secundar, nu-mi pasă dacă apelurile sau notificările FaceTime sunt ascunse până când pornesc iPad-ul manual.

Tocmai am pus-o Manual și apoi lăsați-l în modul Nu deranjați tot timpul, ziua sau noaptea. Acest lucru permite ca iPad-ul meu să dureze în modul de așteptare timp de săptămâni. Deoarece toate notificările sunt ascunse, ecranul nu se aprinde pentru fiecare notificare, economisind astfel multă baterie.

Metoda 7 - Dezactivați Push în e-mail

Dacă aveți pe iPad multe conturi de e-mail, împingerea constantă a e-mail-urilor pe iPad va determina scurgerea bateriei mult mai rapid. Dacă aveți deja setări de e-mail pe telefonul dvs. sau pe un dispozitiv principal și iPad-ul este doar un dispozitiv secundar, vă sugerăm să dezactivați Push pentru fiecare cont și să preluați manual e-mailurile la intervale mai lungi.

În mod normal, am setat fetch la oră, deoarece nu există nici o urgență reală pentru a încărca poșta mea pe iPad. Dacă doriți cu adevărat să economisiți bateria, setați-o manual. În acest fel, acesta va verifica doar poșta când deschideți aplicația de e-mail.

Metoda 8 - Verificați utilizarea bateriei

În cele din urmă, puteți merge la Baterie sub Setări și să vedeți ce aplicații consumă cele mai multe baterii pe o perioadă de 24 de ore sau de șapte zile.Dacă observați ceva neobișnuit aici, trebuie să verificați setările pentru aplicație sau să le eliminați complet.

Folosind toate aceste trucuri, iPad-ul meu în mod normal, trebuie să fie încărcat o dată sau de două ori pe lună, cu excepția cazului în care am folosi-o intens într-o zi pentru a viziona un film sau videoclipuri. Este, de asemenea, o idee bună să țineți iPad-ul actualizat, deși acest lucru nu înseamnă neapărat că veți avea o viață mai bună a bateriei. Dacă aveți alte sfaturi, postați-le în comentarii. Bucurați-vă!