If-Koubou

Cum se schimbă folderul și pictogramele de aplicație în OS X

Cum se schimbă folderul și pictogramele de aplicație în OS X (Cum să)

Una dintre cele mai bune modalități de personalizare a Mac-ului și de a-ți face propriul dvs. este să schimbați pictogramele aplicației și folderului. Cu doar câteva schimbări simple, puteți avea lucruri unice ale tale.

Există o mulțime de pictograme diferite pe care le puteți schimba în OS X. Cele mai ușor de schimbat sunt aplicațiile și folderele dvs., dar, vă avertizăm, poate fi obișnuit. Odată ce începeți personalizarea, este posibil să nu doriți să vă opriți!

Efectuați o simplă căutare pentru "os x icons" și veți vedea că există o mulțime de site-uri web unde puteți descărca icoane și pachete de pictograme. De fapt, acesta este modul în care găsim majoritatea icoanelor noastre de înlocuire, dar este bine de înțeles că puteți utiliza în mod practic orice imagine ca pictogramă. Să vă arătăm ce înțelegem.

Folder Icons

Iată desktop-ul nostru, neatins și în mare măsură neatins. Vrem să îl folosim ca pictogramă pentru dosarul Desktop, așa că vom merge mai departe și vom face o captură de ecran ("Command + Shift + 3") a întregului lucru. Apoi, deschideți noua imagine de ecran în Previzualizare și copiați-o în clipboard ("Command + C").

Desktop-ul este un dosar, astfel încât pictograma sa poate fi schimbată. Aici se află printre restul dosarelor speciale din dosarul nostru de acasă, pe care le puteți accesa din meniul Go sau apăsând "Shift + Command + H" în Finder.

Selectați elementul, în acest caz dosarul Desktop și faceți clic dreapta și selectați "Get Info" sau mai ușor, utilizați "Command + I" pentru a deschide panoul de informații al elementului respectiv. Faceți clic pe pictograma din colțul din stânga sus pentru a avea o margine albastră în jurul acesteia.

Acum, pur și simplu lipiți conținutul clipboard prin apăsarea "Command + V" și pictograma de dosar Desktop va fi schimbat.

Puteți trece și schimba toate sau toate aceste dosare, care vor fi apoi reflectate în întreg sistemul în barele de titlu și chiar în preferințele barei laterale dacă doriți să utilizați pictograme color în loc de cele implicite gri OS X.

Icoane de aplicație

Nu este vorba doar de iconițe pentru foldere, cu toate acestea, puteți schimba și pictogramele de aplicații utilizând aceeași metodă. Rețineți că puteți folosi orice imagine, deci dacă poate fi deschisă în previzualizare, poate fi copiată și probabil utilizată ca pictogramă.

Acestea fiind spuse, veți fi difuzate în diferite imagini și formate de-a lungul drumului, dintre care multe nu ar putea fi ideale ca o icoană. Cele mai frumoase icoane sunt de obicei în format .png cu fundal transparent. De asemenea, puteți găsi fișiere cu pictograme care au extensia .icns, care este un fișier bibliotecă de pictograme Apple.

Să vă arătăm un exemplu despre ce înțelegem și cum să folosim fișierele .icns. Vrem să schimbăm simbolul Safari, nu prea drastic, doar la ceva plat.

Avem un fișier Safari .icns pe care l-am găsit pe un site web și se pare că ne satisface perfect nevoile. Deschidem-o cu Previzualizare și vedem că are câteva icoane conținute în el, deci cine o folosim? De fapt, nu trebuie să alegeți una, pur și simplu selectați-le pe toate cu "Command + A" și apoi copiați folosind "Command + C".

Iată informațiile despre Safari, pe care le găsim deschizând folderul Aplicații ("Shift + Command + A" în Finder sau din meniul Go), făcând clic pe el și apoi utilizând "Command + I" (sau faceți clic cu butonul din dreapta pe " ).

Din nou, la fel ca în dosarele noastre, faceți clic pe pictograma mică din colțul din stânga sus, astfel că are o margine albastră în jurul acesteia și apoi lipiți ("Command + V") conținutul clipboard-ului.

Vi se va solicita să introduceți parola de utilizator pentru a modifica o pictogramă a unei aplicații, dar odată ce faceți acest lucru, noua dvs. pictogramă va fi utilizată în locul celei vechi. Dacă doriți să vedeți acest lucru reflectat în Dock, pur și simplu porniți sau reporniți aplicația.

Puteți schimba pictogramele la aproape orice doriți. Dacă se pare că nu vă place, puteți folosi unul diferit. Dacă doriți să reveniți la pictograma implicită, deschideți simplu panoul de informații, dați clic pe pictogramă, ca și cum l-ați înlocui și loviți în schimb tasta "Ștergeți". Introduceți parola, dacă este necesar, iar pictograma dvs. va fi schimbată înapoi.

Acestea sunt elementele de bază ale personalizării pictogramelor în OS X. Dacă vă bucurați de căutarea pe Internet a icoanelor OS X sau chiar de crearea propriilor dvs., atunci este sigur că vă veți ține ocupați mult timp.

Dacă aveți ceva ce doriți să adăugați, cum ar fi o întrebare sau un comentariu, vă urez bun venit feedback-ul în forumul nostru de discuții.