If-Koubou

Cum de a schimba Folder Icon Color în Windows

Cum de a schimba Folder Icon Color în Windows (Descărcare gratuită de software)

Ești o persoană foarte organizată care îți place să codifici toate folderele la locul de muncă sau la domiciliu? Dacă sunteți în organizarea vizuală de documente, atunci s-ar putea fi, de asemenea, încântați să știți că puteți face același lucru pentru toate folderele dvs. digitale prea!

Imaginați-vă că ați reușit să schimbați culoarea pictogramei pentru foldere, astfel încât dosarul dvs. financiar să fie verde (ca și banii), iar dosarul de sarcini poate fi roșu (poate urgent?). Există două programe minunate acolo, unul gratuit și celălalt plătit, pe care îl puteți folosi pentru a schimba cu ușurință culoarea oricărui folder de pe computer.

De asemenea, puteți să le utilizați schimba folder icon pentru a reprezenta starea acelui dosar, de exemplu dacă aveți un dosar cu date private, puteți schimba pictograma pentru a avea o mică blocare.

Folder Marker

Primul program este Folder Marker și, odată instalat, aveți posibilitatea să marcați foldere în două moduri. În primul rând, puteți să lansați pur și simplu aplicația, să alegeți dosarul pe care doriți să îl marcați și apoi să alegeți pictograma pe care doriți să o înlocuiți pentru acel dosar. Dacă doriți să colorați codul mai mult de un singur folder, faceți clic pe Pliant în bara de navigație și apoi verificați Multiple foldere.

Puteți alege din colorate , tabelul, Principal și Icoane pentru utilizatori. Principal În mod normal, tab-ul are un set de pictograme care corespund diferitelor stări, cum ar fi încărcarea, descărcarea, fișierele private, notele etc.

Dacă aveți deja pictograme care vă plac sau pe care le-ați creat, puteți să faceți clic pe Icoane pentru utilizatori și le adăugați la Folder Marker. Apoi puteți marca directoarele cu pictogramele personalizate. Citiți postarea mea anterioară cu privire la conversia imaginilor în formatul de pictograme pe care le puteți utiliza cu Folder Marker. De asemenea, puteți găsi mai multe pictograme prin extragerea acestora din fișierele executabile ale programelor instalate pe computer.

De asemenea, dacă faceți clic pe Acțiune, veți vedea câteva opțiuni utile. În primul rând, puteți selecta întotdeauna un dosar și puteți alege Restabiliți pictograma prestabilită pentru folderul (ele) ales (e) pentru a reveni la orice pictogramă originală sa întâmplat să fie. În al doilea rând, puteți schimba pictograma de sistem implicită actuală pentru un dosar în altceva, astfel încât toate folderele normale să utilizeze această pictogramă nouă în mod prestabilit, și nu pictograma folderului Windows implicit. De asemenea, puteți restabili cu ușurință pictograma dosarului de sistem implicit. Dacă totul este un dezastru, puteți face clic Renunțați la toate modificările și tot ceea ce ați făcut va fi clarificat.

Al doilea mod în care puteți marca dosarele cu aceste pictograme speciale este prin simpla apăsare a acestora pe dreapta și navigarea la Marcați dosarul meniul! Dacă acest program nu avea opțiunea din meniul contextual pentru modificarea pictogramei dosarului, nu aș fi recomandat-o, deoarece pentru ao face este mult mai ușor de utilizat.

Si asta e! Acum puteți organiza folderele în Windows într-un mod atractiv și ușor de recunoscut! Consultați dosarul Documentele mele după codarea culorilor și utilizând unele dintre pictogramele prestabilite din program.

Acum pot vedea cu ușurință care sunt folderele mele securizate, folderele mele importante, dosarele mele de lucru și așa mai departe! În general, Folder Marker este o modalitate excelentă și gratuită de a vă organiza folderele în Windows prin codarea culorilor sau schimbarea pictogramei folderului. Versiunea gratuită a fost bine pentru mine, dar au și două versiuni plătite, pentru $ 25 și $ 35, care includ mai multe seturi de pictograme și au câteva caracteristici suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a selecta toate subdosarele etc.

FolderIco

Un alt program bun pentru schimbarea culorilor pictogramelor în folderul Windows este FolderIco. De fapt, au mai multe icoane și mai bune decât Folder Marker, dar o menționez ultima deoarece nu este gratuită. Puteți descărca și juca cu versiunea de încercare, dar după expirarea acesteia, va trebui să plătiți 10 $ pentru o licență. Nu este un preț rău, dar dacă se poate gestiona cu Folder Marker, atunci nu există niciun motiv pentru a cumpăra acest program.

Odată ce ați instalat-o, puteți ajusta pictogramele de foldere în același mod ca și Folder Marker: utilizați interfața principală a programului sau utilizați meniul contextual cu butonul din dreapta.

Selectați folderul și apoi alegeți pictograma personalizată făcând clic pe una dintre file. Puteți alege din culori, câteva pictograme predefinite sau puteți alege o pictogramă personalizată în fila User Icons (Icoane utilizator). Acest program vă permite, de asemenea, să schimbați sfaturile pentru un dosar, care este o caracteristică minunată. În al doilea rând, puteți alege o suprapunere și pentru pictogramă.

Deci, acestea sunt două opțiuni pentru modificarea culorilor în pictogramele folderului din Windows. FolderIco este puțin mai profesionist și are niște icoane mai frumoase, deci ar putea fi în valoare de 10 dolari pentru unii. În caz contrar, puteți face totul gratuit folosind Folder Marker. Bucurați-vă!