If-Koubou

Cum se activează Faceți clic pentru a reda pluginurile în Google Chrome

Cum se activează Faceți clic pentru a reda pluginurile în Google Chrome (Cum să)

Chrome nu mai acceptă niciun plugin, cu excepția aplicației Flash, și chiar Flash nu se va difuza automat decât dacă îi dați permisiunea. Cu toate acestea, noul comportament clic-pentru-redare al lui Chrome este puțin diferit de comportamentul vechi.

Faceți clic pentru redare este acum implicită, dar dacă ați modificat-o în orice moment, va trebui să o reactivați din ecranul Setări.

Activarea clicurilor pentru a reda pluginurile în Chrome

Faceți clic pe cheia de setări și selectați elementul din meniul de setări. Apoi, va trebui să faceți clic pe link-ul de setări avansate.

Derulați în jos până când puteți vedea secțiunea de confidențialitate, apoi faceți clic pe butonul Setări pentru conținut.

Derulați în jos până la secțiunea "Flash". Selectați opțiunea "Întreabă mai întâi înainte de a permite site-urilor să ruleze Flash (recomandat)" și Chrome va necesita permisiunea dvs. expresă înainte ca un site să poată rula conținut Flash plugin.

De asemenea, ați putea alege opțiunea "Blocați site-uri de la executarea Flash". Acest lucru ar bloca orice site web de la executarea Flash, iar Chrome nu vă va solicita să activați Flash atunci când vizitați o pagină Web care încearcă să o utilizeze. Cu toate acestea, puteți să faceți clic pe meniul permisiunilor site-ului, pe care îl prezentăm mai jos, pentru a da permisiunea unui site web de a rula Flash. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți pentru un anumit site web, va înlocui opțiunea principală pe care o alegeți aici.

Gestionați permisiunile "clic-pentru-redare"

Când vizitați un site web care utilizează conținut Flash, veți vedea acum o pictogramă goală, goală, în care conținutul Flash trebuie să fie. Faceți clic pe acesta și puteți alege să permiteți conținutul Flash pe site-ul respectiv.

După ce utilizați această funcție clic-pentru-redare și acordați permisiunea unui site pentru a rula conținut Flash, acesta va putea să redea în mod automat conținut Flash atunci când îl vizitați în viitor.

Cu toate acestea, puteți gestiona site-urile care au permisiunea de a rula conținut Flash și care trebuie să utilizeze funcția clic-pentru-redare. În timp ce vizualizați un site web, puteți să faceți clic pe pictograma "i" din partea stângă a barei de adrese Chrome pentru a vedea permisiunile site-ului web. Sub "Flash", puteți selecta dacă site-ul web să vă ceară permisiunea de a rula Flash sau dacă vreți să permiteți sau să blocați întotdeauna Flash pe site-ul respectiv.

Rețineți că, dacă setați site-ul la "Întrebați" și apoi îi dați permisiunea de a rula Flash o singură dată, Chrome va schimba permisiunea site-ului pentru a "Permite" și va avea întotdeauna permisiunea să ruleze conținut Flash până când modificați din nou această setare.

De asemenea, puteți gestiona lista de site-uri care au permisiunea de a rula conținut Flash din pagina Setări. Accesați meniul> Setări> Afișați setările avansate> Setări de conținut. În secțiunea Flash, faceți clic pe "Gestionați excepțiile".

Veți vedea o listă de site-uri pe care le-ați dat permisiunea de a rula Flash sau ați împiedicat să executați Flash. Pentru a revoca permisiunile Flash de pe un site web și a le seta înapoi la modul clic pentru a fi redat, dați clic pe butonul "x" pentru a șterge site-ul din această listă sau schimbați comportamentul înapoi la "Întreabă" utilizând caseta derulantă.

Din păcate, nu mai pare să existe nici o modalitate de a avea site-urile "întotdeauna să ceară" să redea conținut Flash. Cu toate acestea, dacă ați dat permisiunea unui site pentru a rula conținut Flash și doriți să restaurați comportamentul clic-pentru-redare, puteți revoca cu ușurință permisiunea Flash a site-ului web din bara de adrese a browserului.