If-Koubou

Cum să activați sau să dezactivați "Redarea acum" pe Pixel 2

Cum să activați sau să dezactivați "Redarea acum" pe Pixel 2 (Cum să)

Google Pixel 2 și 2 XL oferă utilizatorilor Android o mulțime de funcții noi, inclusiv un utilitar minunat de redare care ascultă în mod activ muzica din mediul dvs. și afișează piesa curentă pe afișajul ambiental.

În timp ce există o oportunitate de a activa această funcție în timpul procesului de instalare, este posibil să fi ratat-o. Sau, de cealaltă parte a acelei monede, este posibil să o fi activat și acum o urâți. În orice caz, iată cum puteți schimba caracteristica - împreună cu alte modalități reale de a profita la maximum.

Deci, cum funcționează acum jocul?

Iată chestiunea: acum jocul își face treaba fără a trimite vreodată date către Google. De fapt, acesta va funcționa offline și chiar în modul avion. DarCum?

Răspunsul la acest lucru este de fapt destul de simplu: stochează datele despre locație pe telefon. Spre deosebire de serviciile cum ar fi Shazam, SoundHound sau chiar funcția "Ce este acest cântec" de pe Google Now, nu este nevoie să pingi pe internet cu un fragment de sunet pentru a vedea ce se joacă -știe. E atât de cool.

Desigur, deoarece datele de pe pistă sunt stocate local pe telefon, asta înseamnă, de asemenea, că este limitat. În timp ce, probabil, fiecare melodie în existență poate fi identificată online, ar ocupa pur și simplu prea mult spațiu de stocare pentru a păstra acele date stocate pe telefon. În loc de asta, Google stochează amprentele digitale de aproximativ 20.000 din cele mai populare melodii, în conformitate cu Muzică Google Play, pe telefon. Este și o listă care se rotește constant, deci nu este ceva care va deveni rapid depășit. Inteligent. Dacă sunteți interesat, iată o listă actuală de (poate) toate melodiile care sunt acceptate de Now Playing-17,300 la momentul redactării. Nu-i rău!

Dar cât de mult spațiu ocupă acest dosar? Mai puțin de 500 MB, potrivit Google. Acesta este un număr destul de nebun pentru lista completă a unei liste și merită bine depozitarea dacă mă întrebi.

Cealaltă întrebare importantă este că modul în care această caracteristică afectează durata de viață a bateriei. Pe scurt, într-adevăr nu ar trebui. Activizează și ascultă muzică la fiecare 60 de secunde, moment în care identifică melodia. Dacă nu identifică nicio melodie mai mult de 60 de secunde, ea se transformă într-un fel de mod "pasiv" în care așteaptă ca muzica să fie detectată din nou. Deci credteoretic, daca asculti muzica in mod constant, daca ar putea avea un impact mic asupra duratei de viata a bateriei, desi nu am observat asta eu (si eu sunt unul dintre acei oameni care in mod constant joaca ceva).

Desigur, există întrebarea dacă alte dispozitive Android vor avea sau nu această caracteristică kickass. Răspunsul scurt, cel puțin pentru moment, esteNu. Google spune că necesită o combinație specifică de caracteristici hardware și software, astfel că șansele de a ajunge la orice dispozitiv Android actual sunt practic nulă. Imi pare rau baieti.

Cum să activați sau să dezactivați redarea acum

Pentru a activa sau a dezactiva redarea acum, continuați și trageți în jos umbra de notificare și atingeți pictograma roată.

De acolo, apăsați pe Sunet, apoi pe Avansat.

 

Derulați până la partea de jos a listei și apăsați pe Redarea acum.

Există câteva opțiuni în acest meniu: "Afișare pe ecran de blocare" și "Afișare și notificări". Dacă serviciul nu este activat încă, numai primul dintre perechi va apărea înainte și glisați comutatorul în poziția pornit. Cu excepția cazului în care, desigur, este deja activat și doriți să îl dezactivați.

Odată activat, puteți opta și pentru identificarea melodiilor în tava de notificare - nu va genera o pictogramă, ci doar o notificare pasivă. E drăguț.

Cum să obțineți cea mai mare parte din joc acum

În timp ce vorbim despre notificare, vă voi face o idee despre un mic truc pe care unii utilizatori îl fac să primească și o notificare sonoră atunci când este identificată o melodie. Acest lucru este util dacă vreți să știți mereu când detectează ceva, dar nu doriți să vă uitați în mod constant la telefon.

În meniul Now Playing (Setări> Sunet> Avansat> Redarea acum), atingeți opțiunea "De asemenea, afișați notificarea". Aceasta va deschide meniul de setări pentru serviciile Pixel Ambient Services, unde puteți obține un control mai puțin granular asupra notificării.

Utilizând funcția de canale de notificare Android Oreo, puteți avea mai mult control asupra modului în care funcționează Redarea în funcție de notificări. Pentru a le face mai puternice (dar și mai invazive), atingeți opțiunea "Notificări recunoscute pentru muzică".

De acolo, atingeți opțiunea "Importanță". În mod implicit este setat la Low, ceea ce îl va împiedica să facă un sunet sau să genereze orice întrerupere vizuală. Dacă doriți să apară o pictogramă în bara de notificare, modificați această setare la Mediu. Dacă vrei să facă un sunetșiafișați o pictogramă în bara de notificare, modificați setarea la High.

Probabil că nu există prea multe motive să o schimbi în Urgent, dar dacă asta e treaba ta, poți face și asta.

În trecut, există o aplicație grozavă în Magazinul Play numită Istoricul redării acum, care, fără îndoială, va păstra o listă în desfășurare a istoricului Now Playing pe telefon. Aplicația vă va întoarce o factură dolla dolla, dar cred că merită ... chiar dacă simt că ar trebui să fie o funcție nativă. Din păcate, nu este, așa că cineva a găsit o modalitate de a valorifica acest lucru. Sunt în regulă cu asta.

Aceasta ajută că este o aplicație bună care are multe sensuri. În loc de doar o listă arbitrară cu nrreal info în afara cântecului, este împărțită în funcție de timestamp, care este o atingere excepțional de drăguță. În acest fel, dacă încercați să vă amintiți o melodie pe care ați auzit noaptea trecută, puteți să vă mișcați lista până când ajungeți în jurul orei pe care ați auzit-o.

De asemenea, va deschide melodia direct în serviciul ales de dvs. atunci când apăsați pe ea, astfel încât să puteți asculta chiar atunci și acolo. Este o listă decentă de aplicații acceptate, de asemenea - ar trebui să includă destul de mult toate serviciile muzicale populare pe Android.

Acum, jocul poate părea o caracteristică atât de mică, dar este de fapt unul dintre lucrurile mele preferate despre Pixel 2. Am constatat că atunci când sunt combinate cu afișajul ambiental întotdeauna, utilizez pasiv această caracteristicătoate timpul. Foarte cool lucruri.