If-Koubou

Cum să importați un fișier iCal sau .ICS în Google Calendar

Cum să importați un fișier iCal sau .ICS în Google Calendar (Cum să)

Cineva v-a trimis un fișier iCalendar, dar sunteți un utilizator Google Calendar. Puteți folosi și asta?

Da! Oamenii asociază formatul iCalendar cu produsele Apple, dar este de fapt un standard deschis, iar Google Calendar îl acceptă. Acest lucru înseamnă că descărcările iCalendar și adresele URL iCalendar funcționează bine cu calendarul Google online, deși modul de adăugare a acestora este oarecum ascuns. Iată un explicator rapid, astfel încât să puteți adăuga rapid acel fișier sau URL la dvs. Google Calendar.

Importați un fișier iCalendar de pe computer

Importul fișierelor iCalendar în Google Calendar este simplu, dar funcționalitatea este oarecum îngropată. Accesați Google Calendar, apoi uitați-vă la panoul din stânga. Veți vedea două liste de calendare: "Calendarele mele" și "Alte calendare".

Pentru a importa un fișier iCal, trebuie să faceți clic pe butonul săgeată de lângă "Alte calendare", apoi faceți clic pe opțiunea "Import".

Va apărea o fereastră care vă va cere să introduceți fișierul pe care doriți să îl importați și la ce calendar doriți să adăugați întâlnirile fișierului. Dacă doriți ca evenimentele să fie adăugate în propriul calendar, creați un calendar nou înainte de a le importa.

După ce ați configurat totul, faceți clic pe "Importați" iar Google Calendar va importa totul din fișier. Ar trebui să vedeți schimbările imediat.

După cum puteți vedea, știu acum despre orașul meu de conferințe important de întâlnire pentru evenimente de afaceri - ceea ce este bine, pentru că nu vreau să uit de asta. Sunt sigur că ai întâlniri la fel de importante și reale pentru a urmări.

Abonați-vă la un calendar online

Formatul iCalendar nu este doar pentru fișierele offline: este, de asemenea, frecvent utilizat pentru a partaja calendarele bazate pe web, utilizând în general o adresă URL care începe cu webcal: //. Aceste calendare bazate pe web sunt frumoase deoarece se actualizează automat, dar dacă ați găsit un URL iCalendar, este posibil să nu știți ce să faceți cu el. Puteți găsi și abona la sute de calendare de la iCalShare.com, iar pentru acest exemplu ne vom abona la webcal:? //americanhistorycalendar.com/eventscalendar format = iCal & viewid = 4, care evidențiază evenimente din istoria americană.

În Google Calendar, faceți clic pe butonul săgeată în jos de lângă secțiunea "Alte calendare" din partea stângă. Opțiunea pe care o căutați este "Importul calendarului".

Faceți clic pe acesta și veți vedea un pop-up în care puteți insera orice adresă URL iCalendar.

Faceți clic pe butonul "Adăugați calendarul" și ați terminat! Noul dvs. calendar va apărea în lista din "Alte calendare", iar evenimentele ar trebui să apară imediat.

Dacă calendarul nu apare, verificați dacă calendarul este în continuare actualizat în mod activ sau dacă ați utilizat adresa URL corectă.

Adăugați Calendare Cool în Google Calendar fără a găsi fișiere

Nu doriți să vă deranjez căutarea legăturilor iCalendar? Google oferă un număr decent de calendare în Google Calendar în sine și sunt ușor de găsit. Dați clic pe butonul săgeată de lângă "Alte calendare" din nou, iar de această dată accesați "Căutați în calendare interesante".

Puteți utiliza această funcție pentru a vă abona la echipele preferate de sport și pentru a obține scorurile chiar și în ziua următoare jocurilor.

Veți găsi, de asemenea, calendare pentru sărbători în țări din întreaga lume, și răsărit de soare și apus de soare ori pentru orice oraș în care trăiți inch Există o mulțime de a explora, așa se arunca cu capul în.