If-Koubou

Cum se instalează MacOS High Sierra în VirtualBox pe Windows 10

Cum se instalează MacOS High Sierra în VirtualBox pe Windows 10 (Cum să)

Indiferent dacă doriți să testați ocazional un site web în Safari sau să încercați un pic de software în mediul Mac, este utilă accesarea celei mai recente versiuni a macOS într-o mașină virtuală. Din păcate, nu ești cu adevărat presupus pentru a face acest lucru, așa că obținerea de macOS care rulează în VirtualBox este, cel puțin, dificilă.

Totuși, nu este imposibil. Unii dintre cei de la forumurile InsanelyMac au descoperit un proces care funcționează. Singurul lucrunu munca este solidă, care, din anumite motive, este foarte distorsionată sau inexistentă. În afară de asta, însă, aceasta este MacOS High Sierra, care rulează fără probleme în VirtualBox.

Pentru a face lucrurile mai ușoare pentru oameni, am combinat metode din câteva subiecte diferite pe forum într-un singur tutorial pas cu pas, completat cu capturi de ecran. Hai să ne aruncăm.

NOTĂ: Pentru a obține acest lucru, veți avea nevoie de acces la un Mac real pentru a descărca High Sierra. Ați putea, presupunem, să obțineți ISO High Sierra prin alte mijloace, dar nu o recomandăm. Împrumutați un Mac prieten pentru o oră, dacă nu aveți una, și ar trebui să fiți bine - totul dincolo de pasul unu al acestui tutorial se poate face pe PC-ul Windows.

Dacă sunteți pe un Mac și doriți să utilizați o mașină virtuală macOS pentru acel Mac, vă recomandăm să parcurgeți în schimb Parallels Desktop Lite, deoarece poate crea mașini virtuale macOS gratuit și este mult mai ușor de utilizat.

Sunteți gata să începeți? Hai să intrăm!

Pasul unu: Creați un fișier ISO de mare rezoluție SOS

Pentru a începe, va trebui să creați un fișier ISO al programului de instalare MacOS High Sierra, astfel încât îl putem încărca în VirtualBox pe mașina noastră Windows. Luați Mac-ul împrumutat, mergeți la Mac App Store, căutați Sierra și faceți clic pe "Descărcați".

După terminarea procesului, programul de instalare va fi lansat - este bine, închideți-l doar cu Command + Q. Nu vrem să îmbunătățim Mac-ul prietenului tău; avem nevoie doar de fișierele descărcate.

Pentru a converti aceste fișiere într-un ISO, va trebui să folosim Terminalul, pe care îl puteți găsi în Aplicații> Utilitare.

Mai întâi, executați următoarea comandă pentru a crea o imagine necompletată:

hdiutil crea -o /tmp/HighSierra.cdr -size 7316m -layout SPUD -fs HFS + J 

Apoi, montați imaginea ta necompletată:

hdiutil atașați /tmp/HighSierra.cdr.dmg -noverify -nobrowse -mountpoint / Volumes / install_build

Acum veți restabili BaseSystem.dmg de la instalator peste imaginea recent montată:

asr restore -source / Aplicații / Instalare \ macOS \ High \ Sierra.app/Contents/SharedSupport/BaseSystem.dmg -target / Volumuri / install_build -noprompt -noverify -erase

Rețineți că după ce ați făcut acest lucru, numele punctului de destinație al destinației a fost modificat la "OS X Base System / System". Aproape ați terminat! Deblocați imaginea:

hdiutil detach / Volume / OS \ X \ Base \ System

Și, în final, convertiți imaginea creată într-un fișier ISO:

hdiutil convert /tmp/HighSierra.cdr.dmg -format UDTO -o /tmp/HighSierra.iso

Mutați ISO pe desktop:

mv /tmp/HighSierra.iso.cdr ~ / Desktop / HighSierra.iso

Și aveți un fișier ISO High Sierra boot!

Copiați-l pe mașina dvs. Windows utilizând o unitate flash mare, o unitate hard disk externă sau o rețea locală.

Pasul al doilea: creați mașina dvs. virtuală în VirtualBox

Apoi, mergeți la mașina dvs. Windows și instalați VirtualBox dacă nu ați făcut-o deja, asigurându-vă că aveți cea mai recentă versiune (serios, este posibil ca versiunile mai vechi să nu funcționeze).

Deschideți-l și faceți clic pe butonul "Nou". Denumiți mașina dvs. virtuală "High Sierra" și alegeți "Mac OS X" pentru sistemul de operare și "Mac OS X (64-bit)" pentru versiunea (din această scriere, "MacOS High Sierra" e in regula.)

Continuați procesul. Pentru memorie, vă recomandăm să utilizați cel puțin 4096 MB, deși puteți opta pentru mai mult dacă aveți suficient spațiu de stocare RAM pe mașina dvs. Windows.

Apoi, veți fi întrebat despre unitatea hard disk. Alegeți "Creați un hard disk virtual acum" și faceți clic pe Creați.

Alegeți VDI pentru tipul de hard disk și faceți clic pe Următorul. Veți fi întrebat dacă doriți o unitate de dimensiune dinamic sau fixată. Vă recomandăm dimensiunea fixă, deoarece este puțin mai rapidă, deși va ocupa un spațiu mai mic pe unitatea Windows.

Faceți clic pe Următorul. Veți fi întrebat cât de mare este o unitate pe care o doriți; vă recomandăm cel puțin 25 GB, care este suficient de mare pentru sistemul de operare și câteva aplicații. În funcție de situația din depozitare, ați putea oferi mai mult, dar nu credem că puteți folosi într-adevăr mult mai puțin decât atât.

Faceți clic pe instrucțiunile și ați creat o intrare pentru mașina dvs. virtuală! Acum e timpul să facem o mică configurație.

Pasul trei: Configurați mașina dvs. virtuală în VirtualBox

Ar trebui să vedeți mașina dvs. virtuală în fereastra principală a VirtualBox.

Selectați-l, apoi faceți clic pe butonul galben mare "Setări". Mai întâi, mergeți la "Sistem" în bara laterală din stânga. În fila Plăci de bază, asigurați-vă că "Floppy" nu este bifată.

În continuare, mergeți la fila "Procesor" și asigurați-vă că aveți cel puțin două CPU alocate mașinii virtuale.

Apoi, dați clic pe "Afișați" în bara laterală din stânga și asigurați-vă că memoria video este setată la cel puțin 128 MB.

Apoi, faceți clic pe "Stocare" în bara laterală din stânga, apoi pe unitatea CD "Golire". Faceți clic pe pictograma CD din partea dreaptă sus, apoi parcurgeți fișierul ISO High Sierra creat anterior.

Asigurați-vă că faceți clic pe "OK" pentru a finaliza toate modificările pe care le-ați făcut, apoi închideți VirtualBox.Nu, serios: închideți VirtualBox acum, sau pașii următori nu vor funcționa.

Pasul patru: Configurați mașina dvs. virtuală din linia de comandă

Am făcut câteva modificări, dar trebuie să facem câteva mai multe pentru a convinge sistemul de operare pe care îl rulează pe un Mac real. Din păcate, nu există opțiuni pentru aceasta din interfața VirtualBox, deci va trebui să deschideți Promptul de comandă.

Deschideți meniul Start, căutați "Command Prompt", apoi faceți clic dreapta pe el și selectați "Run as administrator".

Trebuie să executați comenzi de numere, în ordine. Inserați următoarele comenzi, apăsând pe Enter după fiecare dintre acestea și așteptând finalizarea acestora:

cd "C: Program FilesOracleVirtualBox"
VBoxManage.exe modificațivm "High Sierra" --cpuidset 00000001 000306a9 04100800 7fbae3ff bfebfbff
VBoxManage setextradata "High Sierra" "VBoxInternal / Dispozitive / efi / 0 / Config / DmiSystemProduct" "MacBookPro11,3"
VBoxManage setextradata "High Sierra" "VBoxInternal / Dispozitive / efi / 0 / Config / DmiSystemVersion" "1.0"
VBoxManage setextradata "High Sierra" "VBoxInternal / Dispozitive / efi / 0 / Config / DmiBoardProduct" "Mac-2BD1B31983FE1663"
VBoxManage setextradata "High Sierra" "VBoxInternal / Devices / smc / 0 / Config / DeviceKey"
VBoxManage setextradata "High Sierra" "VBoxInternal / dispozitive / smc / 0 / Config / GetKeyFromRealSMC" 1

Asta e! Dacă totul a funcționat, nu ar trebui să vedeți niciun feedback; comenzile se vor executa pur și simplu. Dacă comanda nu a funcționat, asigurați-vă că mașina dvs. virtuală este denumită exact "High Sierra"; dacă nu este, editați comenzile de mai sus introducând numele mașinii în ghilimele. Continuați și închideți linia de comandă. Mergem înapoi la VirtualBox acum.

Pasul cinci: Începeți și executați instalatorul

Re-deschideți VirtualBox, faceți clic pe mașina dvs. Sierra, apoi faceți clic pe "Start". Aparatul dvs. va începe să se încarce. Veți vedea o mulțime de informații inutile în timp ce acest lucru se întâmplă - și vreau să spun a mult- Dar nu vă faceți griji. Este normal, chiar și unele dintre lucrurile care arată ca erori.

Ar trebui să vă faceți griji numai dacă o eroare specifică se blochează timp de cinci minute sau mai mult. Doar du-te departe și lăsați-o să ruleze puțin. Dacă ați făcut totul bine, va porni.

În cele din urmă, veți vedea instalatorul cerându-vă să alegeți o limbă:

Alegeți limba "Engleză" sau orice limbă preferați, apoi faceți clic pe "Next". Înainte de a face orice altceva, faceți clic pe "Disk Utility" apoi pe "Continue".

Nu veți vedea unitatea: nu vă panicați, High Sierra ascunde unitățile goale în mod prestabilit. În bara de meniu, faceți clic pe "Afișați" urmat de "Afișați toate dispozitivele".

Ar trebui să vedeți acum unitatea virtuală goală în bara laterală. Faceți clic pe acesta, apoi faceți clic pe opțiunea "Ștergeți".

Denumiți unitatea "Macintosh HD" și lăsați celelalte două setări așa cum sunt: ​​"Mac OS Extended Journaled" și "Map Partition GUID". Nu creați o partiție AFS, pentru că nu va funcționa și va trebui să începeți cu un nou hard disk virtual. Faceți clic pe "Erase", apoi închideți Disk Utility când procesul este complet. Veți fi adus înapoi la fereastra principală.

Selectați "Reinstalați macOS", apoi faceți clic pe "Continuați". Veți fi invitat să acceptați termenii.

Sunt de acord și veți fi în cele din urmă rugați să alegeți un hard disk; selectați partiția pe care tocmai ați făcut-o.

Instalarea va începe! Acest lucru poate dura ceva timp, deci fiți răbdători. În cele din urmă, mașina dvs. virtuală va reporni și vă va duce ... la instalator. Nu intră în panică: acest lucru este de așteptat.

Pasul șase: Instalator de boot Etapa a doua de pe hard diskul virtual

În acest moment, programul de instalare a copiat fișierele pe hard diskul virtual și se așteaptă să se încarce de acolo. Din orice motiv, acest lucru nu funcționează pe mașina virtuală, motiv pentru care vedeți programul de instalare din nou.

Opriți mașina dvs. virtuală și deschideți setările. Faceți clic pe "HighSierra.iso" în panoul "Storage Tree", apoi faceți clic pe pictograma CD din partea dreaptă sus și faceți clic pe "Remove Disk from Virtual Drive". Acest lucru va deconecta complet instalarea ISO.

Acum începeți mașina virtuală și veți vedea acest ecran minunat.

Acesta este EFI Internal Shell și atâta timp cât vedeți "FS1" listat în galben, îl puteți utiliza pentru a lansa restul instalatorului. Faceți clic pe mașina virtuală și permiteți-i să vă captureze mouse-ul și tastatura, apoi tastați FS1: și apăsați Enter. Aceasta va comuta directoarele la FS1, unde se află restul instalatorului.

Apoi vom rula câteva comenzi pentru a comuta la directorul de care avem nevoie:

cd "MacOS Instalarea datelor" cd "Fișiere blocate" cd "Fișiere de boot"

Acum putem rula programul de instalare cu următoarea comandă:

boot.efi

Programul de instalare va lua locul unde a rămas. Mai intai veti vedea o serie de texte ca inainte, dar in cele din urma veti vedea instalarea GUI inapoi. (Nu vă faceți griji, trebuie doar să treceți prin acest proces o singură dată.)

Mergem acolo, avem nevoie de puțină răbdare.

Etapa a opta: Intrați în MacOS High Sierra

În cele din urmă, mașina virtuală va reporni din nou, de data aceasta în MacOS High Sierra. Dacă nu se întâmplă acest lucru, încercați să scoateți ISO din mașina virtuală. Când High Sierra pornește, trebuie să treceți prin alegerea țării dvs., configurarea unui utilizator și restul procesului de instalare inițială.

În cele din urmă, veți ajunge la desktopul Mac. Ura!

Puteți încerca acum orice software Mac, deși unele funcții, cum ar fi FaceTime și Mesaje, nu vor funcționa, deoarece Apple nu va recunoaște calculatorul dvs. ca un Mac real. Dar multe lucruri de bază ar trebui să funcționeze. A se distra!

Etapa a opta (opțional): schimbați rezoluția

Implicit, mașina dvs. virtuală va avea o rezoluție de 1024 × 768, ceea ce nu este mult spațiu de lucru. Dacă încercați să modificați rezoluția din cadrul macOS, cu toate acestea, nu veți vedea nici o opțiune pentru a face acest lucru. În schimb, trebuie să introduceți câteva comenzi.

Opriți mașina virtuală închizând MacOS: faceți clic pe Apple în bara de meniu, apoi faceți clic pe "Shut Down". Apoi, închideți VirtualBox în întregime (serios, acest pas nu va funcționa dacă VirtualBox este încă deschis!) Și reveniți la Windows 'Command Prompt ca administrator. Trebuie să executați următoarele două comenzi:

cd "C: Program FilesOracleVirtualBox"
VBoxManage setextradata "High Sierra" "VBoxInternal2 / EfiGopMode" N

În a doua comandă, trebuie să înlocuiți N cu un număr de la unu la cinci, în funcție de rezoluția dorită:

  • 1 vă oferă o rezoluție de 800 × 600
  • 2 vă oferă o rezoluție de 1024 × 768
  • 3 vă oferă o rezoluție de 1280 × 1024
  • 4 vă oferă o rezoluție de 1440 × 900
  • 5 vă oferă o rezoluție de 1920 × 1200

Porniți VirtualBox, încărcați mașina dvs. virtuală și ar trebui să porniți la rezoluția preferată!

De acum încolo, puteți deschide VirtualBox pentru orice teste legate de Mac pe care doriți să o faceți. Din nou, veți observa o mulțime de erori apărute în timpul încărcării, dar ele sunt bine; ignoră-i. De asemenea, amintiți-vă că sunetul nu va funcționa, și nici lucruri precum FaceTime sau iMessage, care necesită un Mac real. Acest lucru nu va fi perfect, ceea ce este de așteptat de la o configurație complet nesuportată. Dar este macOS, într-o mașină virtuală, și asta nu este rău! Asigurați-vă că verificați ghidul nostru pentru funcțiile avansate ale VirtualBox pentru a obține cât mai mult de la mașină.

Un alt lucru: un strigăt imens către Chad S. Samuels, fără de care n-aș fi putut actualiza acest ghid pentru High Sierra. Mulțumesc mult!