If-Koubou

Cum sa faci Android Auto mai fiabil pe Wi-Fi slab (cum ar fi în calea ta)

Cum sa faci Android Auto mai fiabil pe Wi-Fi slab (cum ar fi în calea ta) (Cum să)

Conexiuni slabe pe Wi-Fi suntincredibil frustrant când utilizați Android Auto. Datorită interfeței bazate pe voce, nu poate procesa comenzi atunci când conexiunea este slabă - mai ales dacă este conectatădoar suficient de puternic pentru a se conecta, dar prea slab pentru a utiliza efectiv. Din fericire, cu o singură trecere a vieții cu Android Auto veți obține mult mai bine.

Iată scenariul meu: urc în mașină, aprind Android Auto, renunț la cuvântul cheie și îi spun lui Auto să cânte o melodie sau să trimită un text. Astept ca Asistentul sa se roteasca in jur, incercand sa-si dea seama ce vreau sa fac - apoi sa obtina eroarea "Aceasta conexiune la internet nu este destul de puternica ...". Minunat.

E pentru că eu sunt încă pe alee și conectat la Wi-Fi-ul meu de acasă. Acum, Android ar trebui să fie suficient de inteligent în acest moment pentru a detecta automat conexiunile slabe și pentru a trece automat la date celulare, dar asta e destul de lovit și de dor de cele mai multe ori. Și în scenariul meu, Wi-Fi-ul este suficient de puternic pentru a vă conecta la șicam dar nu suficient de puternic pentru a executa o comandă vocală.

Vestea bună este că Google a anticipat această problemă, deci există o oprire integrată în Auto, care va dezactiva automat Wi-Fi când rulează automat. E un dumnezeiesc.

Pentru a accesa această opțiune, inițializați mai întâi Android Auto, apoi deschideți meniul lateral. Dacă aveți un cap de dispozitiv Android Auto, va trebui să faceți acest lucru în timp ce telefonul estedecuplat

Atingeți "Setări".

Prima opțiune aici este "Limitați Wi-Fi".

Bam, asta-i tot. De acum încolo, imediat ce lansați Android Auto sau conectați telefonul la unitatea principală a vehiculului dvs. (în funcție de care este valabil pentru dvs.), Wi-Fi va fi dezactivat, astfel încât comenzile dvs. vor funcționa pe date celulare indiferent unde vă aflați. Și cel mai bine, imediat ce deconectați sau închideți Auto, Wi-Fi va fi automat activat.