If-Koubou

Cum sa faci povestiri instagram animate gratuit

Cum sa faci povestiri instagram animate gratuit (Chestii distractive)

Este posibil ca Instagram să fi început ca aplicație de partajare a fotografiilor, dar a evoluat rapid. Astăzi, conținutul video are mult mai bine pe Instagram decât fotografiile, în special pentru povestiri.

Dacă doriți să aflați cum să creați gratuit povești de animație Instagram, vă vom duce prin elementele de bază. De asemenea, puteți utiliza aceste sfaturi pentru a transforma fotografiile în versiuni animate în feed.

Iată o prezentare generală a ceea ce vom acoperi:

 • De ce povestirile video sunt mai bune decât fotografiile
 • Ce software aveți nevoie pentru acest tutorial
 • Cum să transformi o fotografie Instagram într-un videoclip cu muzică
 • Cum să transformați mai multe imagini într-un videoclip cu stil de prezentare
 • Cum se încarcă în Instagram cu hashtag-uri incluse

De ce sunt mai bune filmele și povestirile animate decât fotografiile?

Nu suntem siguri de algoritmii exacți ai Instagram, dar povestile video par să funcționeze mult mai bine decât fotografiile.

Când adăugați un tag hash în povestea ta, acesta are șansa să apară în feedul de povestiri pentru acea hashtag. Cu toate acestea, Instagram are un sistem secret de punctare în spatele scenei, care determină dacă povestea dvs. va fi afișată sau nu.

În testele mele, poveștile video au întotdeauna o șansă mai bună de a fi prezentate decât fotografiile. Aceasta este o veste minunată, deoarece povestirile cu mai multe funcții înseamnă mai multe impresii și, eventual, mai mulți adepți.

În plus, conținutul video este mult mai bun pentru a-ți păstra angajații. Dacă vă interesează să faceți conținut de calitate, este perfect util să utilizați acest tutorial.

Free Software recomandat pentru acest tutorial

Vă sugerăm să utilizați HitFilm Express pentru această sarcină, dar dacă aveți deja un instrument de editare video, puteți să îl utilizați în schimb.

HitFilm Express este un instrument puternic de editare video și este complet gratuit pentru utilizare, deși puteți plăti pentru mai multe efecte și stiluri. Trebuie să introduceți un e-mail și să creați un cont pentru a avea acces la linkul de descărcare.

Dacă vă neliniștiți de a vă pune mâna pe un instrument de editare video pentru prima dată, nu vă faceți griji, este destul de simplă. Vă duc la toate pașii necesari pentru acest tutorial, astfel încât să nu vă pierdeți de-a lungul drumului.

Dacă doriți să realizați videoclipuri animate mai complexe, este posibil să fie nevoie să utilizați un instrument de editare a fotografiilor. Puteți opta pentru o încercare gratuită de Photoshop de 7 zile sau puteți folosi GIMP. În acest tutorial, vom folosi GIMP, un editor gratuit de imagini open source.

Cum să transformi o fotografie Instagram într-un videoclip cu muzică

Învățarea cum să transformi o fotografie Instagram într-un videoclip cu muzică este ușor una dintre cele mai solicitate ghiduri de editare a imaginilor pe care le văd. Vom acoperi următorii pași de mai jos.

 • Cum să utilizați Hitfilm Express pentru a crea un videoclip animat
 • Cum să vă asigurați că videoclipul are lungimea corectă (sub 15 secunde)
 • Cum se asigură că videoclipul are dimensiunile potrivite (9:16)
 • Cum să surclați și să adăugați muzică
 • Cum se adaugă efecte speciale

Pasul 1: Crearea fotografiei

Totul începe cu alegerea fotografiei pe care doriți să o transformați într-un videoclip animat. Pentru acest tutorial vom crea o poveste pentru a promova articolul Intel CPU comparație.

Trebuie să vă asigurați că fotografia dvs. are dimensiunea și rezoluția potrivite. Dacă este pregătit deja Instagram, puteți trece peste acest pas.

Pentru Instagram Stories, rezoluția este flipped. Deci, în loc de 1920 x 1080 16: 9 este de 1080 x 1920 9:16. Cu alte cuvinte, este o rezoluție portret, nu una de peisaj.

Dacă utilizați propriile fotografii, opțiunea cea mai ușoară este să o decupați sau să faceți o fotografie în modul portret. Când faceți fotografii online, va trebui să editați dimensiunile. Acest lucru se poate face în două etape rapide.

Mai întâi, luați imaginea dvs. sursă și deschideți-o în software-ul dvs. de editare a imaginilor.

Apoi, faceți clic pe instrumentul de selectare a imaginii, apoi faceți clic și trageți deasupra zonei principale a imaginii. Probabil că va trebui să scoateți zonele din lateral.

Apoi, apăsați Ctrl + X. Aceasta va decupa zona selectată. După, faceți clic pe Fişier în partea stângă sus, atunci Nou, apoi setați parametrii la lățime 1080 și înălțime 1920.

După aceea, apăsați Ctrl + V - fotografia dvs. va sta acum într-o zonă de dimensiuni adecvate.

Evident, există unele probleme cu această imagine. Există o mulțime de spațiu gol deasupra și dedesubtul conținutului principal. Putem rezolva acest lucru prin adăugarea a două lucruri.

Primul lucru este un text, astfel încât adepții să poată obține un anumit context. Puteți utiliza instrumentul text "A" (1) pentru a adăuga text. Utilizați caseta din dreapta (2) pentru a ajusta dimensiunea fontului și caseta din stânga stângă pentru a schimba tipul fontului (3).

Pătratul negru mic din colț este pentru alegerea culorii textului. După ce terminați tastarea, utilizați instrumentul de mutare (4) pentru a glisa caseta text într-o poziție mai potrivită.

După adăugarea unui text, acesta este rezultatul. Este mult mai bine, dar în partea de sus există încă mult spațiu alb.

Din fericire, putem rezolva acest lucru prin adăugarea de bare negre în partea de sus și de jos a imaginii. Se pare că dimensiunea generală a imaginii este mai mică pe Instagram și putem chiar să ascundem anumite hashtags în acest domeniu. Mai multe despre asta mai târziu.

Pentru a crea bare negre, selectați mai întâi instrumentul de selectare a dreptunghiului (1) și apoi creați un dreptunghi în partea de sus a imaginii. După aceea, selectați instrumentul pentru vopsea (2). Faceți clic pentru a umple zona (3). Puteți utiliza instrumentul de selectare a culorii (4) pentru a schimba culoarea dacă nu este deja pe negru.

Repetați acest proces în partea de jos. Dacă doriți, puteți utiliza și instrumentul de vopsea pe zona albă principală pentru a micșora imaginea. După asta, ar trebui să aveți ceva care să arate puțin.

Acum este momentul să salvați imaginea și să mergeți mai departe. Clic Fişier > Export și găsiți o locație potrivită, astfel încât să o puteți găsi ușor mai târziu.

Când exportați, asigurați-vă că adăugați .PNG la sfârșitul numelui fișierului, astfel încât să se salveze drept tipul de fișier potrivit.

Acum aveți imaginea gata pentru editare.

Pasul 2: Întoarcerea fotografiei într-un videoclip

Acum este momentul să vă deschideți fotografia în software-ul de editare video Hit Hitm Express. Vă vom ghida în fiecare pas de mai jos.

După ce v-ați conectat, faceți clic pe Fişier, atunci Nou În partea de sus a paginii. În pagina de setări a proiectului, defilați în jos selectorul de șabloane și faceți clic pe Personalizat.

Apoi, asigurați-vă că setările dvs. reflectă ceea ce am selectat mai jos. În cele din urmă, faceți clic pe Începeți editarea.

Iată o prezentare rapidă a ceea ce căutați.

 1. Trimmer - nu este necesar pentru acest tutorial.
 2. Panoul media și efecte - Puteți utiliza acest lucru pentru a importa fotografii, muzică, videoclipuri și adăuga efecte.
 3. Cronologia - puteți folosi această opțiune pentru a edita lungimea fotografiilor / videoclipurilor și pentru a ajusta lungimea întregului proiect.
 4. Vizionatorul - aici veți vedea o vizualizare live a ceea ce editați.

Cu asta a explicat, să începem cu cea mai mare parte a tutorialului.

Pentru început, trebuie să importați fotografia. În panoul media și efecte, faceți clic pe Import săgeată, apoi faceți clic pe Mass-media.

Găsiți fotografia dvs. și apoi faceți clic pentru ao importa. Veți vedea ceva de genul asta.

Din panoul media și efecte, glisați imaginea și plasați-o în panoul temporal. Acum ați început începutul proiectului dvs. video.

În acest moment, videoclipul ar trebui să fie redat în mod implicit timp de aproximativ 4 secunde. Putem mări până la 14 secunde. Poveștile de la Instagram au o limită de 15 secunde, dar dacă trece peste acel moment chiar și cu o milisecundă, nu poate fi utilizată.

Pentru a modifica durata de redare a fotografiei în videoclip, faceți clic dreapta pe panoul temporal și faceți clic pe Viteza / Durata.

Puteți ajusta opțiunea de durată în fila Speed ​​/ Duration (Viteză / Durată) la 14 secunde. După, faceți clic pe O.K pentru a aplica modificările. Vei avea acum povestea ta de lungă durată Instagram. Este timpul să adăugați niște efecte!

Pe panoul media și efecte, faceți clic pe Efecte tab. Iată o imagine care vă ajută să vă călăuzească.

Există multe efecte pe care le puteți juca în jur, majoritatea fiind gratuite. Pentru a testa efecte, pur și simplu faceți clic și trageți efectul în fotografia dvs. în cronologie. După adăugarea unui efect, apăsați redarea și îl puteți vizualiza în panoul de vizualizare. Dacă nu vă place un efect, apăsați pe Ctrl + Z pentru al anula.

Multe dintre efecte adaugă doar un filtru de bază la fotografia dvs., ceea ce este puțin plictisitor. Dacă doriți efecte animate, căutați efecte în folderele Warp, Grunge, Quick 3D și Particule și simulare.

Iată un exemplu de ceva pe care l-am făcut. A fost creat folosind Sparks efect în temeiul Quick 3D tab. Cu acest efect, se pare că o incendiu scânteie din cipul procesorului.

Dacă doriți să adăugați muzică, trebuie să găsiți fișiere .MP3 sau alte fișiere audio. Există multe resurse gratuite online pentru muzică fără drepturi de autor, care ar trebui folosită dacă desfășurați o afacere. Sau, puteți utiliza material protejat prin drepturi de autor atâta timp cât acesta intră sub o utilizare corectă.

Puteți importa muzică utilizând aceeași metodă pe care ați folosit-o pentru a importa fotografia.

După ce ați importat muzica, trageți-o în cronologie. Audio-ul poate fi mai mare de 14 secunde, deci va trebui să ajustați acest lucru. Există două instrumente în panoul temporal pe care le puteți utiliza pentru a realiza acest lucru.

Pentru a edita audio (3) în linia temporală, puteți utiliza instrumentul de tăiere (2) pentru a tăia audio în două porțiuni separate. După tăiere, utilizați instrumentul de deplasare (1) pentru a selecta fiecare porțiune. Puteți apăsa "șterge" de pe tastatură pentru a șterge orice porțiune pe care nu o doriți. Utilizați instrumentul Mutare (1) pentru a face clic și trageți audio într-o nouă poziție de pe cronologie.

Este posibil să fie nevoie să ascultați sunetul pentru a găsi cea mai bună bucată de 14 secunde pe care să o utilizați. Iată ce ar trebui să arate cronologia dvs. după editarea sunetului.

Dacă doriți ca sunetul să dispară, accesați fila efecte de pe suport și Efecte panou. Apoi, defilați prin efecte și găsiți Transitions - Audio pliant. Faceți clic pentru al deschide. Găsi Decolorare și dați clic și trageți-l până la capătul clipului audio din linia temporală.

Cum să adăugați mai multe imagini la videoclipul dvs.

Este destul de ușor să faceți un videoclip cu stil de prezentare cu Hitfilm Express. Cu ajutorul instrumentului de mutare din linia temporală, evidențiați sfârșitul clipului dvs. foto și trageți pentru a reduce dimensiunea acestuia.

Apoi, utilizați opțiunea de import din panoul media și efecte pentru a adăuga mai multe fotografii. Puteți chiar să adăugați videoclipuri. Faceți clic și glisați imaginile și fotografiile pe cronologie.

Pe măsură ce faceți acest lucru, veți vedea ceva asemănător celui indicat mai jos. Puteți utiliza instrumentul de mutare în panoul temporal pentru a ajusta lungimea fiecărui clip. Există, de asemenea, un efect în fila efecte de pe panoul media / efecte care poate fi utilizat pentru a elimina fiecare diapozitiv.

Exportarea videoclipului dvs., gata pentru Instagram

Următorul pas este să exportați noul videoclip. Pentru aceasta, faceți clic pe Export butonul de pe extrema dreaptă a panoului temporal. Apoi, faceți clic pe Cuprins.

Pentru a vă asigura că se potrivește cu Instagram, va trebui să creați o nouă presetare personalizată pentru export. Căutați Presetare în partea stângă a ecranului. În această filă, faceți clic pe Presetare nouă. Apoi, faceți clic pe MPEG-4 (.mp4).

Urmați setările pe care le-am enumerat mai jos, apoi faceți clic pe "OK".

Apoi, redirecționați-vă ochii spre Coadă panou. Veți găsi proiectul dvs. gata de export aici. Dați clic pe caseta derulantă din Presetare și alegeți presetarea pe care tocmai ați creat-o. În cele din urmă, faceți clic pe Începeți exportul butonul din partea de jos a panoului de coadă.

Videoclipul va începe acum să exporte. Odată ce a exportat, vi se va da un link în producție câmpul din panoul Coadă. Puteți face clic pe acesta pentru a găsi videoclipul pe computer.

Încărcarea unei noi stories animate la Instagram

Acum, când avem videoclipul dvs., sunt doar câțiva pași rămași pentru a ajunge la Instagram. Iată ce este de făcut.

 • Transferați videoclipul pe dispozitiv
 • Adăugați-l la povestea dvs.
 • Adăugați hashtaguri

Există o serie de metode pentru a transfera noul dvs. videoclip pe telefonul smartphone. Cel mai simplu lucru ar fi să utilizați o aplicație pentru fotografie cloud, cum ar fi iCloud, pe iOS sau Google Foto pe Android. Alternativ, îl puteți transfera prin USB.

Odată ce aveți fișierul de pe telefonul smartphone, este timpul să îl încărcați în contul dvs. Instagram. În Instagram, atingeți butonul pentru cameră din colțul din stânga sus sau din dreapta Povestea ta buton.

Apoi, atingeți butonul mic pentru bobine de fotografii din partea stângă jos. Acum puteți găsi și selecta videoclipul pe care l-ați creat.

Acum puteți trece prin pașii normali pe care îi veți lua pentru a vă trimite povestea către Instagram.

Dacă doriți să obțineți o expunere mai mare pe noua ta poveste, puteți adăuga până la 10 hashtag-uri relevante.

Atingeți butonul text din partea de sus, apoi tastați #example. Doar înlocuiți exemplul cu oricare dintre hashtags sunt cele mai potrivite.

Puteți schimba culoarea textului în negru și trageți textul în zona neagră din poveste. Aceasta vă permite să includeți hashtag-uri în timp ce le păstrați ascunse.

Concluzie

Sperăm că ghidul nostru despre cum să facem povestiri animate cu Instagram sa dovedit util. Aveți vreo întrebare despre acest ghid? Dacă da, vă rugăm să nu ezitați să intrați în legătură.