If-Koubou

Cum să întrerupeți cărțile și podcasturile în loc să le dezactivați în navigarea prin hărți Apple

Cum să întrerupeți cărțile și podcasturile în loc să le dezactivați în navigarea prin hărți Apple (Cum să)

Dacă utilizați orice tip de aplicație de navigare, atunci știți că va vorbi de obicei despre orice altceva ce ascultați. Pentru muzică, acest lucru poate fi bine, dar dacă ascultați un audiobook sau un podcast, atunci poate fi destul de enervant.

Apple Maps va "rade" muzica dvs. atunci când vă oferă instrucțiuni de navigare. Aceasta înseamnă că va scădea ușor volumul muzicii atunci când vorbește, astfel încât să puteți auzi navigația. Desigur, atunci când face acest lucru în timpul unui audiobook sau podcast, vă va fi dor de ceea ce tocmai a fost spus, deoarece Apple Maps a fost vorba despre ea.

Dacă utilizați Hărți Google, nu puteți face prea multe lucruri în acest sens, dar Apple Maps are o funcție pe care o puteți activa, care va întrerupe automat titlurile de cuvânt vorbite, cum ar fi cărți și podcasturi, în timpul solicitărilor de navigare.

Pentru a activa această opțiune, deschideți mai întâi setările pe iPhone sau iPad, apoi apăsați pe "Hărți".

După ce vă aflați în setările Hărții, defilați în jos la "Întreruperea vorbirii audio" și activați-l.

Odată activată, vorbiturile audio, cum ar fi podcasturile și cartea audio, vor întrerupe în timpul solicitărilor de navigare.

Fără îndoială, oricine călătorește foarte mult și ascultă cărți, podcasturi sau alte titluri de cuvinte vorbite, va găsi această opțiune foarte convenabilă. Ar putea fi chiar un motiv bun pentru a utiliza Apple Maps în loc de Google pe acele unități lungi.