If-Koubou

Cum să întrerupeți accesul la Internet pe Google WiFi

Cum să întrerupeți accesul la Internet pe Google WiFi (Cum să)

Indiferent dacă aveți nevoie de copiii dvs. pentru a-și face temele sau dacă este doar ora cină, Google WiFi are o caracteristică care vă permite să "întrerupeți" internetul pe dispozitivele lor. Iată cum să-l configurați.

Această caracteristică nu întrerupe accesul la internet pentru rețeaua dvs. Google WiFi, doar anumite dispozitive pe care le specificați. Puteți chiar să creați grupuri de dispozitive și să le întrerupeți pe toate cu o singură apăsare, precum și să creați ore de reluare automată.

Începeți prin deschiderea aplicației Google WiFi de pe telefonul dvs. și apăsați pe fila cu pictograma roată de setări și alte trei cercuri.

Atingeți "Family Wi-Fi".

Atingeți "Configurare" în partea de jos a ecranului următor.

De aici puteți să dați clic pe "Următorul" pentru a crea un grup de dispozitive pentru a întrerupe simultan toate acțiunile sau pentru a trece peste procesul de creare a grupului și pentru a întrerupe dispozitivele unul câte unul.

Apăsarea "Skip" vă va duce la un ecran care va afișa toate dispozitivele din rețeaua dvs. Google WiFi. Atingerea pictogramelor de pauză mică în dreapta va întrerupe accesul la internet pentru dispozitivul respectiv.

Dacă doriți să creați un grup de dispozitive, apăsați pe butonul plus din colțul din dreapta-jos.

Dați grupului un nume și apăsați "Următorul".

Selectați dispozitivele pe care doriți să le adăugați în grup și apăsați "Next".

După aceea, grupul va fi adăugat în partea superioară a ecranului. Apăsarea pe pictograma pauză mică va întrerupe toate dispozitivele incluse în acest grup. De asemenea, puteți apăsa pe grupul însuși pentru a afișa mai multe informații.

Din acest ecran, puteți selecta o oră de încheiere a reluării automate a internetului după o anumită perioadă de timp.

Puteți alege dintr-o mână de ore prestabilite sau puteți alege un timp de încheiere personalizat în partea de jos.

Odată ce aceasta este setată, timpul de încheiere va apărea pe ecranul de informații al grupului, dar puteți atinge oricând butonul de pauză pentru al suprascrie.

Aceasta este o caracteristică excelentă a majorității sistemelor Wi-Fi cu plasă, inclusiv Eero, și este foarte rapid și ușor de configurat. Acordat, puteți face acest lucru pe multe routere tradiționale, dar de obicei nu este la fel de clar ca Google WiFi și alte sisteme de plasă de rețea face acest lucru.