If-Koubou

Cum să sincronizați fotografiile cu ceasul Apple Watch

Cum să sincronizați fotografiile cu ceasul Apple Watch (Cum să)

Primele ecrane de smartphone au înlocuit fotografiile portofelului ca o modalitate de a vă prezenta fotografiile și acum vă puteți pune fotografiile chiar pe încheietura mâinii. Citiți mai departe pe măsură ce vă vom arăta cum să sincronizați fotografiile preferate cu Apple Watch.

Cum functioneazã?

Apple Watch poate stoca până la 500 de fotografii de pe iPhone (atâta timp cât caracteristica este activată pentru aplicația Foto de pe telefon și aplicația Foto de pe ceas funcționează perfect împreună). Calitatea afișării este surprinzător de bună și fotografiile arată la fel de ascuțite (deși mai mici), la fel ca pe iPhone.

Fiecare fotografie este redimensionată, sincronizată și este afișată independent de conexiunea ceasului cu iPhone (chiar dacă nu sunteți conectat la telefon, puteți să vă uitați în continuare la fotografii).

În mod implicit, se sincronizează împreună, chiar din căsuță (atâta timp cât aveți imagini etichetate ca "Favorite" în aplicația iPhone Photo). Dacă nu ați utilizat caracteristica favorită sau doriți să utilizați un album diferit, există câteva modificări minore ale configurării pe care trebuie să le faceți. Să aruncăm o privire asupra modului de a configura acum caracteristica de sincronizare a fotografiei Apple Watch.

Cum îl configurez?

Procesul de configurare este destul de simplu, dar ajută la cunoașterea exactă a ceea ce realizează fiecare ajustare.

Pregătiți-vă fotografiile

În ceea ce privește pregătirea, nu trebuie să ajustați sau să decupați fotografiile (dacă nu sunteți atât de înclinat), deoarece procesul de sincronizare le redimensionează automat. Acestea fiind spuse, veți dori să verificați albumele și să decideți dacă doriți să utilizați funcțiile Preferate sau să creați un album dedicat fotografiilor care vor fi transferate la Apple Watch.

Dacă nu utilizați funcția Favorite (și nu ați folosit-o în mod activ înainte de a avea un Apple Watch), este o modalitate perfectă de a alege ce imagini doriți să vedeți în ceas. Pur și simplu deschideți fiecare fotografie pe care doriți să o sincronizați și atingeți pictograma mică din inima afișajului pentru a fi Favorite. Fotografia va fi eticheta automat și va fi plasată în albumul "Favorite".

Dacă utilizați caracteristica Preferințe (și nu doriți ca toate fotografiile pe care le-ați preferat să le deversați la ceas), puteți dori să creați un album secundar, cum ar fi "Watch Pics", astfel încât să îl puteți încărca numai cu fotografiile potrivite cel mai bine pentru afișarea pe fața ceasului.

Configurați aplicația foto

Configurația Apple Watch app este gestionată de aplicația Watch de pe iPhone. Deschideți aplicația Apple Watch și defilați în jos până când vedeți înregistrarea pentru Fotografii.

Selectați intrarea Fotografii pentru a accesa opțiunile de configurare pentru aplicația pentru Fotografii mobile.

Prima opțiune din listă nu este relevantă pentru sincronizarea fotografiilor dvs., deoarece deja suntem aici explicând totul: controlează dacă Apple Watch va face sau nu oglindă alertele Photo iCloud primite de iPhone sau puteți configura alerte personalizate (cum ar fi precum și opriți-o) aici.

Aici puteți selecta albumul. Implicit este setat la "Favorite". Dacă nu utilizați funcția / albumul Favorite, apăsați pe intrare pentru a selecta albumul pe care doriți să îl utilizați.

În cele din urmă, puteți selecta limita fotografiei. Deși limita este afișată pe pagina principală în megaocteți, dacă faceți clic pe intrare pentru a schimba suma, ea vă oferă și numărul estimat de fotografii pentru acea cantitate de date (de exemplu, 15MB = 100 de fotografii, 40MB = 250 de fotografii). Cea mai mică sumă pe care o puteți aloca este de 5MB (25 de fotografii) care este cu adevărat mai mult decât suficientă pentru câteva fotografii bune ale animalelor dvs. de companie / copiilor / soțului / soției, dacă doriți să economisiți spațiu pe ceas.

Accesarea fotografiilor din ceas

Odată ce ați pus totul pe partea telefonului, munca grea a fost terminată. IPhone-ul dvs. va sincroniza automat fotografiile în ceas. Pentru a le accesa, trebuie doar să deschideți aplicația Foto.

Atingeți coroana ceasului pentru a afișa aplicațiile pentru ceas.

Selectați aplicația Foto (pictograma floare multicromatică) și veți vedea o grila de 3 × 3 a fotografiilor. Derulați în sus sau în jos cu degetul pentru a vedea mai multe fotografii. Atingeți o fotografie pentru a mări doar fotografia respectivă și, dacă doriți o privire mai atentă, rotiți coroana ceasului în sensul acelor de ceasornic pentru a mări apropierea. Pentru a reveni la vizualizarea fotografiei unice din vizualizarea mărită (sau din vizualizarea unei singure fotografii în vizualizarea grilei), rotiți din nou coroana în sens invers acelor de ceasornic pentru a micșora imaginea.

Dacă observați că există fotografii pe care nu mai doriți să le vizionați, pur și simplu le eliminați din albumul sincronizat, iar aplicația de ceas va avea grijă de restul.

Aveți o întrebare apăsătoare despre dispozitivul dvs. iOS sau Apple Watch? Trimiteți-ne un e-mail la [email protected] și vom face tot posibilul pentru a răspunde.