If-Koubou

Cum să sincronizați ecranul de pornire al Apple TV în mai multe televizoare Apple

Cum să sincronizați ecranul de pornire al Apple TV în mai multe televizoare Apple (Cum să)

Dacă aveți mai multe televizoare Apple în gospodăria dvs., probabil știți cât de enervant este atunci când trebuie să instalați aplicațiile Apple TV de mai multe ori pe fiecare dispozitiv. Totuși, odată cu lansarea TVOS 11, nu mai este cazul.

Datorită programului iCloud, toate televizoarele Apple care sunt conectate la ID-ul dvs. Apple se vor sincroniza între ele. Deci, dacă descărcați o aplicație pe un Apple TV, va descărca aceeași aplicație pe toate celelalte televizoare Apple.

Rețineți că acest lucru este valabil numai pentru televizoarele Apple TV 4 și televizoarele Apple Apple TV 4K și cele mai vechi de generația a treia de generația a treia și mai vechi sunt scutite. În orice caz, dacă acest lucru este ceva care vă interesează să faceți, iată cum să faceți acest lucru.

Începeți prin a deschide aplicația "Setări" din ecranul de pornire al Apple TV.

Dați clic pe "Conturi".

Selectați "iCloud".

Faceți clic pe "Un ecran principal" pentru a activa această funcție.

Asta e! Odată ce ați activat un ecran de pornire, toate aplicațiile pe care le descărcați pe un televizor Apple TV vor fi de asemenea descărcate pe toate celelalte televizoare Apple. Aplicațiile dvs. curente se vor sincroniza, de asemenea, cu celelalte casete Apple TV.