If-Koubou

Cum să transferați fișiere de pe un dispozitiv Android pe computerul dvs. Mac

Cum să transferați fișiere de pe un dispozitiv Android pe computerul dvs. Mac (Cum să)

Dacă utilizați un Mac aproape exclusiv, dar totuși sunteți în continuare un holdout Android, puteți gestiona spațiul de stocare al dispozitivului dvs. utilizând o aplicație gratuită, numită Transfer de fișiere Android.

Spre deosebire de Windows, nu puteți conecta dispozitivul Android la Mac și puteți accesa sistemul de fișiere. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de o aplicație specială.

Transferul de fișiere Android este cel mai bun mod de a transfera fișiere de pe dispozitivul Android pe computerul dvs. Mac și invers. Este ușor, gratuit și un cinch de folosit.

Deci, spuneți că aveți fișiere, cum ar fi imagini sau muzică pe care doriți să le salvați rapid pe telefon, puteți utiliza transferul de fișiere Android și efectuați procesul în doar câteva minute utilizând metoda transferului USB static.

Înainte de a începe să utilizați Android File Transfer, este o idee bună să vă asigurați că dispozitivul dvs. Android este configurat corect. Mai întâi atingeți deschideți setările "Stocare", apoi deschideți din colțul din dreapta sus "Conexiune USB la computer".

Asigurați-vă că dispozitivul dvs. este configurat ca un "dispozitiv media (MTP)" și că ar trebui să fiți bine să mergeți.

Dacă încercați să începeți Transferul de fișiere Android fără telefonul sau tableta dvs. Android conectat la Mac, veți primi următorul mesaj.

De asemenea, dacă dispozitivul este blocat, va trebui mai întâi să îl deblocați și apoi să reporniți Transferul de fișiere Android înainte de a putea accesa fișierele și folderele acestuia.

Folosind transferul de fișiere Android, este puțin probabil să vă aruncați prea mult. Vi se va afișa o vizualizare tipică a fișierelor / dosarelor, care va fi stocarea SD a dispozitivului dvs.

Aici veți putea efectua operațiile obișnuite de fișiere / foldere, cum ar fi copierea, mutarea și ștergerea.

Dacă încercați să ștergeți ceva, este important să înțelegeți că este permanent, ceea ce înseamnă că acesta nu merge mai întâi la coșul de gunoi. Din fericire, va apărea un dialog de avertizare înainte de a putea termina operațiunea.

Puteți crea, de asemenea, foldere noi, cum ar fi dacă aveți o grămadă de fișiere care au nevoie de propriul lor loc special. Utilizați "Cmd + Shift + N" sau faceți clic pe pictograma noului folder din colțul din dreapta sus.

Transferul de fișiere Android nu este doar o modalitate bună de a efectua operații ușoare de fișiere și foldere, dar puteți, de asemenea, să o utilizați pentru a vă curăța rapid telefonul. Dacă aveți multe fotografii vechi care vă înfundă spațiul de stocare, este mult mai rapid să le curățați folosind Mac-ul decât să treceți și să le atingeți unul câte unul.

Vă recomandăm să încercați Android File Transfer dacă doriți să interfață cu dispozitivul dvs. Android într-o manieră asemănătoare cu cea pe care o aveți în Windows. Veți găsi probabil mult mai eficient din punct de vedere al timpului și vă puteți asigura că totul de pe dispozitivul dvs. este organizat așa cum doriți.

Dacă aveți întrebări sau comentarii, vă rugăm să lăsați-vă feedback în forumul nostru de discuții.