If-Koubou

Cum să transferați fișiere, site-uri Web, benzi desenate și feed-uri RSS la Amazon Kindle

Cum să transferați fișiere, site-uri Web, benzi desenate și feed-uri RSS la Amazon Kindle (Cum să)

Deși Amazon ar fi mulțumit dacă ați folosit numai Magazinul Amazon Kindle pentru a pune documente pe Kindle, există multe alte modalități de a pune conținutul pe dispozitivul popular. Citiți mai departe pe măsură ce vă vom arăta cum.

Nu ne face rău, sistemul de livrare a conținutului Amazon este rapid și eficient. Dacă prețul este potrivit pentru conținutul pe care îl oferă, livrarea este rapidă și fără durere. Dar când doriți să adăugați conținut din alte surse? Fie că aveți cărți electronice în formate incompatibile, cărți electronice achiziționate de la alți comercianți cu amănuntul, documente generale de pe computer, pagini web sau chiar fluxuri RSS pe care doriți să le transferați Kindle, avem o soluție pentru dvs. Kindle dvs. nu trebuie să fie un dispozitiv de cărți-numai-de-Amazon!

De ce ai nevoie

Pentru acest tutorial nu veți avea nevoie de prea mult și, la o parte, totul este gratuit. Pentru a urmări, veți avea nevoie de:

  • Un Kindle
  • Un computer (vom folosi o combinație de soluții bazate pe web, numai pentru Windows și cross-platform)
  • Adresa dvs. de e-mail de livrare gratuită Kindle (vă vom arăta cum să o găsiți)

Puteți utiliza tehnicile de pe Kindle Fire, dar ele strălucesc cu adevărat pentru modelele Kindle cu cerneală e, deoarece au mai puține opțiuni de accesare a conținutului mobil (este mult mai ușor, de exemplu, să citești pagini web la Kindle Fire și de fapt poți instalați un cititor RSS de sine stătător).

Transfer direct de fișiere

Cea mai simplă modalitate de a pune fișiere pe Kindle, în afara sistemului de livrare a conținutului Amazon, este să le copiați pur și simplu. Kindle acceptă următoarele tipuri de documente nativ: Kindle (.AZW și AZW1), Text (.TXT), Mobipocket (.MOBI și .PRC) și PDF. Notă: dacă fișierul Mobipocket pe care îl aveți are atașat un fel de drepturi de administrare a drepturilor digitale (DRM), nu veți putea să-l încărcați pe dispozitivul dvs. Kindle fără a rupe mai întâi DRM-ul într-un mod sau pentru a verifica dacă există un DRM copie disponibilă.

Dacă aveți un fișier, Kindle poate citi tot ce trebuie să faceți este să conectați Kindle-ul la computer prin intermediul cablului de sincronizare. Memoria Kindle se va monta la fel ca o unitate flash. Navigați la director / documente / în afara directorului rădăcină al dispozitivului. Orice fișier compatibil pe care îl înregistrați în acest director va fi disponibil pe dispozitivul Kindle odată ce scoateți dispozitivul de pe computer în siguranță. Notă: dacă anulați un fișier simplu, cum ar fi un document de tip text, fără meta-date în dosarul / documents / documents, tot ce veți vedea când vedeți lista de documente din Kindle este numele fișierului. Dacă doriți meta-date mai curate și mai multă experiență de organizare, veți dori să utilizați un program precum Calibre, evidențiat mai jos, pentru a vă asigura că Kindle obține metadatele corecte.

Încărcarea superioară a fișierelor directe se transferă cu calibru

Copierea manuală a fișierelor este bună dacă copiați doar un fișier sau două. Dacă gestionați o colecție mare de cărți electronice, totuși, aveți nevoie de o soluție mai robustă decât să glisați fișierele în mână.

În ceea ce privește soluțiile robuste de gestionare a cărților electronice, nu se obține mult mai bine decât Calibre. Este o aplicație open source disponibilă pentru utilizatorii de Windows, Mac OS X și Linux care, datorită lipsei unei analogii mai bune, funcționează pentru cititorii de cărți electronice, cum ar fi iTunes, pentru dispozitivele iOS. Acesta susține 22 de formate ebook - de la MOBI la LIT la EPUB și totul între ele - și face ca o colecție de cărți, mare sau mică, să fie o plăcere. Caliberul nu este în nici un caz un instrument exclusiv Kindle (îl puteți utiliza pentru un Nook, cititor de cărți electronice Sony, etc.), dar strălucește într-adevăr ca un instrument pentru extinderea accesibilității și utilității dispozitivului dvs. Kindle. Consultați ghidul nostru de calibrare aici.

În timp ce Caliber este cel mai bine cunoscut pentru conversia formatelor ebook și gestionarea colecțiilor de cărți electronice, are o serie de caracteristici mai puțin cunoscute, inclusiv o funcție RSS-to-ebook. Instrumentul RSS ia în esență bucăți din feedul RSS în cauză și le transformă, similar unui e-mail în stil digest, într-un singur document ebook. Puteți citi mai multe despre funcționalitatea RSS aici.

Utilizați conversia PDF specializată pentru citirea intensă a Kindle

Când vine vorba de fișiere PDF, lucrurile merg fie foarte bine, fie foarte prost pe Kindle. Unele fișiere PDF sunt formatate într-o manieră care face saltul de pe ecranul unui computer într-un mic ecran de e-cerneală destul de ireproșabil. Alte fișiere PDF sunt formatate astfel încât, atunci când sunt scalate, distruse și altfel manipulate de om pe micul ecran Kindle, rezultatele sunt o mizerie caldă de fonturi mici și elemente de design reduse prost. Puteți utiliza Caliber pentru a converti fișierele PDF în alte formate. Dacă Caliber are probleme cu designul și aspectul fișierului PDF, puteți utiliza și K2pdfopt pentru a converti fișierul fără a încerca să refaceți designul documentului. Consultați ghidul nostru de conversie PDF aici pentru sfaturi despre cum să utilizați atât Caliber, cât și K2pdfopt.

Optimizați benzi desenate pentru Kindle

În mod evident, Kindle Fire este o alegere superioară, cel puțin în familia Kindle, pentru citirea cărților de benzi desenate datorită ecranului color. Acestea fiind spuse, puteți converti cu ușurință multe benzi desenate într-un format și rezoluție prietenos cu celelalte ecrane de tip "e-ink" ale Kindles. Cheia este sa incepeti cu benzi desenate de mare contrast (Manga si alte benzi desenate in stilul line-art sunt excelente pentru acest lucru) -conversionarea Watchmen pentru ecranul alb-negru al Kindle ar produce un rezultat mai mic decat cel optim. Pentru a citi mai multe despre modul în care puteți converti benzi desenate folosind Mangle, consultați ghidul nostru complet aici.

Trimiteți documente electronice către Amazon pentru conversie

Până acum, ne-am concentrat asupra tehnicilor care necesită utilizarea cablului de sincronizare pentru a transfera direct fișierele de pe computer pe dispozitiv. Puteți să trimiteți prin e-mail documentul dvs. către serverele Amazon, unde acesta este convertit într-un format Kindle și transferat fără fir la Kindle.

Notă: există două modalități de livrare fără fir, Whispernet și Wi-Fi.Dacă utilizați Whispernet (soluția de livrare a conținutului 3G de la Amazon) pentru a vă livra conversiile de documente, veți plăti 0,15 USD pe MB în SUA și 0,99 $ pe MB în afara SUA. Dacă, în schimb, optați pentru livrarea Wi-Fi, nu plătiți nicio taxă de serviciu. Din moment ce nu ne grăbim să plătim o primă pentru conținutul pe care îl putem converti și livra gratuit, vă vom arăta cum să utilizați metoda gratuită.

Pentru a obține conversia și livrarea gratuită a conținutului, trebuie să cunoașteți adresa de e-mail cu conținut liber pentru Kindle. Conectați-vă la contul dvs. Amazon.com și apoi accesați pagina Manage Your Kindle -> Gestionați dispozitivele. Pe acea pagină veți vedea adresa de e-mail pentru fiecare Kindles (numai Kindles fizice au una, nu Kindle apps). Ar trebui să vedeți o adresă de e-mail care arată ceva ca [email protected] Pur și simplu adăugați @ gratuit. la acel e-mail, pentru a-l face [email protected] pentru ca documentele dvs. convertite să poată fi trimise gratuit prin Wi-Fi în locul celei mai scumpe Whispernet.

Înainte de a începe să utilizați serviciul, trebuie să vă autorizați e-mailul personal pentru a trimite conținut Kindle-ului dvs. Dacă adresa dvs. de e-mail este [email protected], de exemplu, va trebui să îi informați pe Amazon.com că sunteți într-adevăr la adresa respectivă. Pentru a face acest lucru, mergeți la Gestionați Kindle -> Setările pentru documente personale. Dați clic pe "Adăugați o nouă adresă de e-mail aprobată" în partea de jos a submeniului Setări documente documente personale pentru a vă adăuga adresa.

Pentru a utiliza serviciul, trebuie doar să trimiteți un e-mail la [email protected] cu documentul pe care doriți să-l convertiți atașat la e-mail și să "convertiți" ca linie de subiect a e-mailului. Amazon va converti documentul și, data viitoare când vă aflați în raza unui punct de acces Wi-Fi, acesta va sincroniza documentul pe dispozitiv.

Trimiteți la Kindle pentru PC Trimite documente din Windows Explorer

Dacă sunteți pe o mașină Windows, Amazon a lansat recent o aplicație numită Trimite la Kindle pentru PC. În esență, este doar un instrument de sincronizare integrat în meniul contextual al Windows Explorer. Pur și simplu evidențiați fișierele, faceți clic cu butonul din dreapta și apăsați pe butonul "Trimiteți la Kindle" pentru a le elimina. Trimiterea la Kindle acceptă Microsoft Word (.DOC și DOCX), .TXT, .RTF, .JPG / JPEG, .PNG, .BMP și .PDF.

Transferați paginile web și fluxurile RSS la Kindle cu instrumentele de la terțe părți

Adresa de e-mail @ free.kindle.com pe care am evidențiat-o mai devreme este, de asemenea, extrem de utilă pentru a permite terților să vă trimită conținut liber. Una dintre cele mai bune modalități de a profita de acest lucru este să configurați un instrument de marcaj sau să autorizați aplicația dvs. Web de tip citire mai târziu pentru a accesa dispozitivul dvs. Kindle.

Dacă doriți să transferați cu ușurință o pagină web pe care o citiți în Kindle, există mai multe servicii care oferă cărți de carte cu un singur clic pentru a face acest lucru.

  • Tinderizer (fostă Kindlebility) oferă conversii și formatări curate dintr-un bookmarklet cu un singur clic.
  • Capacitatea de citire oferă o formare curată făcută faimoasă de marcajele web-scrubbing în format Send to Kindle.
  • ReKindleIT oferă funcții similare cu un singur clic.
  • SENDtoREADER oferă, de asemenea, un bookmarklet cu un singur clic, dar, ca valoare adăugată, avea și un serviciu numit SENDtoReader Periodicals care convertește fluxurile RSS în digestate. SENDtoREADER Periodicals vă oferă un grad ridicat de control asupra procesului - puteți selecta cât de des este convertit un flux RSS, câte elemente pe fiecare feed sunt selectate și puteți ajusta alte variabile pentru a crea o digestă de știri personalizate.
  • Instapaper oferă integrare Kindle gratuită (o dată ce v-ați conectat la contul dvs. Instapaper, verificați pagina de asistență Kindle).

Fiecare serviciu vă va repeta simpla autorizație de e-mail pe care am efectuat-o mai devreme în acest ghid în "Documentele de e-mail pentru Amazon pentru conversie". Va trebui să autorizați fiecare serviciu o singură dată. De asemenea, dacă aveți mai mult de un Kindle, este destul de îngrijit să setați un marcator pentru fiecare Kindle. Eu, de exemplu, am un marcator Tinderizer pentru Kindle și pentru Kindle-ul soției mele. În acest fel, dacă găsesc un articol interesant pe care vreau să îl împărtășesc, îl pot trimite cu ușurință Kindle-ului cu un singur clic.

Indiferent dacă utilizați cablul de sincronizare, adresa dvs. de e-mail Amazon pentru a direcționa conversii manual sau pentru a vă bucura de aproape instant instantaneu pentru a trimite site-uri web la transferurile Kindle prin bookmarklet, nu veți mai rămâne niciodată în dificultate pentru a obține un document pe dispozitivul dvs. Kindle.