If-Koubou

Cum să vă vedeți pagina Facebook ca pe altcineva

Cum să vă vedeți pagina Facebook ca pe altcineva (Cum să)

Pagina Facebook poate dezvălui multe despre dvs. oricui vizitează. Dacă postările dvs. sunt publice, toată lumea poate vedea ce distribuiți. Există modalități de blocare a contului dvs. Facebook, ca și cum ar fi mai dificil pentru oameni să găsească sau să schimbe confidențialitatea în toate postările dvs. vechi. Dar dacă doriți să verificați dublu ce văd oamenii, puteți vedea profilul dvs. Facebook ca pe altcineva.

Accesați pagina dvs. de pe Facebook și faceți clic pe cele trei puncte de lângă fotografia de pe copertă.

Selectați "Vizualizați ca" din meniul pop-up.

Profilul se reîncarcă pentru a vă arăta cum arată publicului - astfel încât oricine nu este prietenul tău. Pentru mine, sunt în principal fotografiile mele vechi de profil și fotografiile de pe copertă.

De asemenea, puteți vizualiza pagina dvs. ca persoană specifică. În partea de sus a ecranului, faceți clic pe Vizualizați ca persoană specifică și introduceți numele persoanei pe care doriți să o vedeți ca profil.

Acest lucru este foarte util dacă ascundeți mesajele de pe Facebook de la o anumită persoană. Așa arată pagina mea șefului meu, Whitson.

În timp ce nu puteți edita sau șterge nicio postare în timp ce vizualizați pagina dvs. ca pe altcineva, vă va oferi o idee bună dacă aveți nevoie de ceva. Verificarea din când în când pentru a vedea cum arată profilul dvs. pentru alții este un mic control privat al confidențialității.