If-Koubou

Cum să vizualizați Calendarele Google în Outlook 2013

Cum să vizualizați Calendarele Google în Outlook 2013 (Cum să)

Dacă utilizați Outlook pentru e-mail și calendar, dar utilizați și Google Calendar (de exemplu una pentru afacere și una personală), puteți să adăugați cu ușurință Google Calendar în Outlook, astfel încât să puteți vedea toate calendarele într-un singur loc.

Accesați Google Calendar în browserul dvs.

Conectați-vă la contul dvs. Google. Veți avea nevoie de câteva informații despre calendarul Google pe care doriți să îl adăugați în Outlook pentru configurarea inițială din Outlook.

În pagina de calendar, faceți clic pe săgeata de lângă calendar din secțiunea Calendarele mele și selectați Setări calendar din meniul derulant.

În secțiunea Adresa privată a paginii Detalii care apare, faceți clic pe butonul verde ICAL.

Se afișează caseta de dialog Adresa privată, care vă arată adresa URL pentru calendarul Google selectat. Selectați adresa URL și copiați-o apăsând pe Ctrl + C.

Deschideți Outlook și faceți clic pe fila Fișier.

Faceți clic pe butonul Setări cont din ecranul Informații despre cont și selectați Setări cont din meniul derulant.

În caseta de dialog Setări cont, faceți clic pe fila Calendare Internet.

În fila Calendare Internet, faceți clic pe Nou.

Se afișează caseta de dialog New Internet Subscription Calendar. În caseta de editare din caseta de dialog, lipiți adresa URL pe care ați copiat-o din contul dvs. Google, apăsând pe Ctrl + V. Faceți clic pe Adăugați.

Se afișează caseta de dialog Opțiuni abonare cu adresa URL afișată ca locație. Introduceți un titlu pentru calendar, dacă doriți, în caseta de editare a dosarului. De asemenea, puteți introduce o descriere opțională. Caseta de selectare din limita de actualizare este verificată automat în mod implicit. Am lăsat setarea ca atare. Faceți clic pe OK pentru a accepta modificările dvs. și a închide caseta de dialog.

Calendarul Google este adăugat la lista de Calendare Internet din caseta de dialog Setări cont. Faceți clic pe Închidere din caseta de dialog pentru al închide.

Panoul din partea stângă a ecranului listează acum Google Calendar pe lângă calendarul Outlook. Dacă selectați Calendarul Google din Alte calendare în plus față de Calendarul Outlook din secțiunea Calendarele mele, ambele calendare sunt afișate unul lângă celălalt.

Dacă aveți mai multe Calendare Google, puteți să adăugați oricare dintre acestea în Outlook și să le vizualizați când doriți în Outlook fără a fi nevoie să vă conectați la contul dvs. Google.