If-Koubou

Mai puțin de 0,4% din utilizatorii de Android care rulează sistemul de operare curent

Mai puțin de 0,4% din utilizatorii de Android care rulează sistemul de operare curent (Cum să)

Mai mult de 90% dintre utilizatorii de iPhone execută cele mai recente sisteme de operare, însă doar 0,4% rulează cea mai recentă versiune de Android. Disparitatea evidențiază practicile slabe ale producătorilor de echipamente originale și ale operatorilor de telefonie.

La TechCrunch au respectat câteva statistici din întreaga rețea care demonstrează disparitatea radicală dintre actualitatea sistemelor de operare Android și iPhone. 90% dintre utilizatorii iPhone au versiunea curentă a iOS (și un număr semnificativ de restul de 10% probabil au telefoane jailbroken și așteaptă un iOS 4 jailbreak stabil). Dimpotrivă, doar 0,4% dintre utilizatorii de dispozitive Android se află pe Android 2.3; chiar și atunci când sunt ajustate generos pentru a include revizuirea prealabilă (2.2), numărul se ridică doar la un palier 51,8%. De ce asta?

Evident, acest lucru nu este defectele utilizatorilor Android. Problema este că producătorii de echipamente originale și transportatorii dețin aceste actualizări pentru o mare varietate de motive, dintre care 99% sunt fără îndoială rahaturi. Iată un exemplu perfect. Se pare că actualizarea Android 2.2 este pregătită pentru telefoanele Samsung Android de pe T-Mobile, însă Samsung nu dorește să-l împingă, pentru a atrage oamenii să cumpere noul Vibrant 4G +, în schimb.

Sună bine la mine. Am un HTC Hero perfect funcțional de la Sprint și le-a luat aproape un an pentru a lansa un upgrade de la Android 1.5 la 2.1. Sprint a oprit calea de upgrade pentru telefon, astfel încât nu va primi în mod oficial upgrade-uri la Android 2.2 sau 2.3. Mi-am eliberat telefonul cu un ROM personalizat, dar eu sunt în minoritatea extremă când vine vorba de cumpărători de telefoane. Cei dintre noi care aruncă în jurul ROM-urilor personalizate și jailbreaks nu sunt proprietarul dvs. mediu de telefonie mobilă.

Consultați întregul articol de la linkul de mai jos pentru mai multe informații și defalcări suplimentare ale sistemului de operare telefon mobil prin telefon și transportator.

Utilizator iPhone? 90% probabil că sunteți pe cel mai recent sistem de operare. Utilizator Android? 0,4% Șansă [TechCrunch]