If-Koubou

Mac OS X: Modificați ce aplicații pornesc automat la conectare

Mac OS X: Modificați ce aplicații pornesc automat la conectare (Cum să)

Sistemul OS X face foarte usor sa se ocupe cu elementele de pornire - doar incepeti in preferinte si adaugati sau eliminati din lista. Dar dacă sunteți recent convertit la Mac, este posibil să nu știți cum să faceți acest lucru. Dar acum o vei face.

Deschideți Preferințe sistem, apoi faceți clic pe pictograma Utilizatori și grupuri. Odată ajuns acolo, găsiți contul dvs. de utilizator în partea stângă (deși va fi întotdeauna selectat), apoi faceți clic pe fila Elemente de conectare.

Acum veți vedea o listă de elemente care se vor deschide automat când vă conectați. Puteți selecta un element din listă și faceți clic pe butonul Minus pentru al elimina de la pornire și puteți verifica caseta Ascundeți pentru a nu aplica veniți în prim-plan atunci când pornește - va începe de fapt, dar se va minimaliza în doc atunci când va începe.

Eliminarea articolelor este la fel de ușoară ca și selectarea acestora și dați clic pe butonul Minus.

Pentru a adăuga o nouă aplicație în lista de pornire, puteți să glisați și să plasați pictograma în listă sau să faceți clic pe pictograma Plus și să selectați manual un element utilizând browserul de fișiere. De obicei, este mai ușor să trageți și să renunțați.

Puteți să glisați și să aruncați articole direct în listă pentru a le adăuga.

Iată un sfat: Puteți să glisați și să plasați aplicația direct din fereastra de căutare a Spotlight, astfel că nici măcar nu trebuie să deschideți Finder pentru ao găsi.