If-Koubou

Redați Real Media Audio utilizând VLC

Redați Real Media Audio utilizând VLC (Cum să)

Săptămâna trecută ne-am arătat cum să descărcați și să convertiți fluxurile Real Media Audio utilizând RealPlayer în sine. În timp ce era util, a existat o eroare inerentă în logica acestui post: Cei mai mulți utilizatori ar prefera să nu stea niciodată la un computer cu RealPlayer instalat, să nu mai vorbim de bună voie să se supună vederii prea familiare de mai jos.

Dar pentru cei dintre noi care nu au nici un interes să atingă RealPlayer cu un poli digital de zece piciuri, există un mod rezonabil de simplu de a juca fluxurile fără a fi nevoie să vă vindeți sufletul și, mai presus de toate, folosește cel mai apreciat media player din jur; VLC.

Dacă nu sunteți conștient de VLC, acesta joacă destul de mult. Pentru a descărca VLC urmați acest link.


După ce ați instalat programul, deschideți-l și faceți clic pe Media și apoi pe Streaming.


Schimbați meniul drop-down filtru la Toate fișierele.

Apoi selectați fluxul dvs. și faceți clic pe Redați.


Apoi pur și simplu faceți clic pe caseta Play Locally.


Apoi, treceți.


Și fluxul tău ar trebui să înceapă să joace. Acest lucru funcționează pentru audio RM / RAM, dar nu pentru toate videoclipurile din cauza problemelor asociate codecului sursă închis al RealPlayer. Dar, în timp ce nu există o evadare constantă din RealPlayer pentru ochii noștri, cel puțin urechile noastre se pot bucura de un sunet fără întreruperi, fără a mai fi nevoie să faceți din nou clic pe acea pictogramă de balon.