If-Koubou

Imprimați sau exportați liste de directoare în MS Word și Excel

Imprimați sau exportați liste de directoare în MS Word și Excel (Cum să)

Tipărirea conținutului conținut în directoarele Windows poate fi uneori complicată și confuză. Astăzi ne uităm la Directory List & Print, care este un utilitar gratuit care face munca realizată într-un mod foarte simplu.

Înființat

Configurarea pentru lista de directoare și imprimare este rapidă și ușoară. Dezarhivați fișierul zip, adăugați cele două fișiere înăuntru (DirectoryListPrint.exe & DirectoryListPrint.pdf) în dosarul propriu în fișierele program și creați o comandă rapidă. Acum, totul este gata ...

Notă: Fișierul pdf este "Manualul de ajutor" pentru lista de adrese și tipărire.

Aceasta este ceea ce arată directorul List & Print, când îl porniți pentru prima dată. Sunt selectate doar primele două categorii de informații ... puteți selecta cu ușurință categorii suplimentare și programul își va aminti selecțiile de fiecare dată când se deschide ulterior.

Listă director și tipărire în acțiune

Este timpul să încercați lucrurile. Pentru exemplul nostru am decis să creăm o listă pentru folderul Opera Browser din sistemul nostru Vista. După cum puteți vedea, există o previzualizare foarte frumoasă a listei din partea de jos a ferestrei. De aici puteți alege să imprimați direct noua listă, să o copiați în clipboard sau să o exportați în Microsoft Word și / sau Excel.

Pentru a exporta în Microsoft Word sau Excel, faceți clic pe butoanele corespunzătoare și ferestrele noi se vor deschide automat după cum se arată mai jos ...

Aceasta este ceea ce lista dvs. va arata atunci când sunt exportate în Microsoft Word ...

Și cum arată atunci când sunt exportate în Microsoft Excel. Dintre cele două, versiunea Excel are un aspect mai curat și mai organizat. Folosind Excel, puteți aranja rândurile și celulele pentru a le face mai ușor de citit în cazul în care trebuie să le prezentați supervizorului.

Concluzie

Dacă ați căutat o modalitate foarte ușoară de a imprima liste de directoare sau de a le exporta în Microsoft Word & Excel, atunci vă veți bucura într-adevăr de lista de director și de imprimare adăugate la sistemul dvs. Windows.

Link-uri

Descărcați lista directorilor și tipăriți (versiunea 1.9.9.16)