If-Koubou

Imprimați sau creați o listă de fișiere text a conținutului într-un director, modul ușor

Imprimați sau creați o listă de fișiere text a conținutului într-un director, modul ușor (Cum să)

Ați găsit vreodată că aveți nevoie de o listă printabilă sau de un fișier text al conținutului într-un anumit dosar sau locație de pe computer? Acum puteți avea acea listă sau fișier text într-o chestiune de momente cu Directory Print!

Înființat

Folderul Print nu necesită instalare. Pur și simplu plasați fișierul exe într-un dosar sau locație la alegere, creați o scurtătură și sunteți gata să plecați. Ori de câte ori porniți Print Print, acesta va afișa conținutul folderului sau al locației în care este implicit.

Imprimare în acțiune

Pentru a începe, navigați la dosarul sau locația cu conținutul pe care doriți să-l vizualizați utilizând meniul directorului vertical din partea de sus. După ce ați afișat directorul ales, puteți alege fie să imprimați o listă a conținutului, fie să salvați lista într-un fișier text.

Observați că puteți face ajustări pentru ceea ce este și nu este afișat într-un anumit dosar sau locație (adică fișiere de sistem, citire numai).

Notă: Print Print (Director) va afișa diferitele tipuri de fișiere, dar nu și subdirectoarele aflate în dosarul sau locația vizualizată.

Și fișierul text?

Iată o privire la fișierul text pe care l-a creat Directorul de tipărire pentru exemplul nostru. Foarte frumos!

Concluzie

Print Print poate fi un instrument extrem de util dacă aveți nevoie să imprimați brusc sau să creați o listă de fișiere text a conținutului unui "My Documents", "Music" sau alt tip de folder.

Link-uri

Descărcați Print Directory (versiunea 2.1, documentație)