If-Koubou

Imprimați numai ceea ce doriți cu Printlimator

Imprimați numai ceea ce doriți cu Printlimator (Cum să)

Obosit de urmărirea cerneală a imprimantei și a hârtiei prin faptul că a fost irosită din cauza unor zone inutile sau nedorite pe o pagină Web? Acum puteți începe să salvați cerneala și hârtia imprimantei cu Printlimator Bookmarklet.

Înființat

Pentru a adăuga Printliminator la browserul ales, mergeți la pagina de pornire Printliminator. Odată ce trageți marcatorul în poziția care se potrivește cel mai bine cu nevoile personale din "Bara de instrumente Marcaje".

Acum sunteți gata să sortați aceste pagini web pentru tipărire ...

Printliminator în acțiune

Pentru exemplul nostru am decis să încercăm Printliminator pe unul dintre articolele de pe site-ul nostru.

Veți vedea următoarea "Bara de instrumente Printliminator" după ce faceți clic pe marcatorul de carte. Există doar trei opțiuni de sortare prin ... "Remove Graphics, Print Stylize, & Send To Printer".

Am inceput mai intai cu optiunea "Print Stylize". După cum puteți vedea, diferitele elemente ale paginii web sunt prezentate în roșu. Pentru a elimina o anumită secțiune / zonă pur și simplu "Faceți clic pe stânga" în interiorul marginii roșii și este imediat eliminată. Continuați să selectați și să eliminați toate secțiunile / zonele nedorite până când sunteți gata să imprimați. De asemenea, puteți selecta imagini individuale pentru a le elimina dacă doriți.

Notă: Dacă eliminați din greșeală o secțiune / zonă pe care doriți să o imprimați, reîmprospătați pagina pentru a începe din nou.

Pagina noastră este curățată și pregătită pentru imprimare. Nu acum nici o cerneală de hârtie sau hârtie pierdută!

Scoaterea numai a fotografiilor

Dacă doriți sau nu doriți să eliminați imaginile, faceți clic pe opțiunea "Remove Graphics" ("Eliminați grafica"). Toate imaginile sunt imediat eliminate și puteți alege fie să eliminați secțiuni / zone suplimentare de text, fie să imprimați direct pagina web.

Concluzie

Cu cerneala imprimantei și hârtia ce devine mai scumpă, puteți economisi bani și puteți obține conținutul de pagină web de care aveți nevoie cu Booklet Booklet. De asemenea, verificați articolul din Mysticgeek cu privire la modul de imprimare a textului selectat numai dintr-o pagină Web.

Link-uri

Instalați lista de tipărire Printliminator