If-Koubou

Scoateți PartyPoker (sau alte elemente) din meniul Instrumente Internet Explorer

Scoateți PartyPoker (sau alte elemente) din meniul Instrumente Internet Explorer (Cum să)

Prietenul meu a făcut o mare greșeală să descarce PartyPoker pe un laptop de la serviciu - chiar și după ce a dezinstalat-o, elementul de meniu a apărut încă. El era îngrijorat de faptul că a fost prins de oamenii IT, așa că ma întrebat cum să scap de el.

Se pare că orice aplicație lipsită de valoare simte nevoia de infestare a meniului Instrumente din Internet Explorer cu intrări nedorite și dezinstalarea aplicației aproape nu elimină niciodată elementul din meniu.

Pentru a scăpa de această intrare și, eventual, de oricare alții din listă, va trebui să ne aventurăm în registru. Deschideți editorul de registry introducând regedit în caseta de rulare.

Reveniți la următoarea tastă:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Internet Explorer \ Extensii

Sub această cheie, veți vedea o mulțime de subchei cu nume foarte lungi. Faceți clic pe fiecare dintre ele și, dacă priviți în panoul din dreapta, veți vedea textul din meniu din elementul de meniu care se încalcă. De exemplu, puteți vedea în această captură de ecran că am selectat cheia care conține elementul de meniu PartyPoker.

Doar faceți clic dreapta și Ștergeți tastele pe care nu doriți să le afișați. Reporniți Internet Explorer, iar elementul de meniu ar trebui să dispară.

Acest sfat ar trebui să funcționeze pentru IE6 sau IE7.