If-Koubou

Eliminați "Așteptați până când documentul este pregătit pentru citire" Mesaj în Adobe Reader 8

Eliminați "Așteptați până când documentul este pregătit pentru citire" Mesaj în Adobe Reader 8 (Cum să)

Aceasta a fost frustrant pentru mine pentru un timp, încă de când am primit un nou laptop cu Adobe Reader 8 pre-instalat pe ea. De fiecare dată când deschid un PDF, indiferent de dimensiune, trebuie să aștept dialogul "Pregătirea conținutului" care îmi spune că documentul este pregătit pentru citire. Sunt pregătit să citesc documentul, de ce nu este computerul meu?

Pentru a elimina acest mesaj, deschideți următorul director, asigurându-vă că ajustați calea dacă ați instalat într-o altă locație:

C: \ Program Files \ Adobe \ Reader 8.0 \ Reader \ plug_ins

Ar trebui să vedeți un fișier numit Accessibility.api în acel dosar. Eliminați fișierul ... îl puteți șterge sau doar mutați-l în altă parte.

Acum, data viitoare când utilizați Adobe Reader, este posibil să primiți acest mesaj unic. Doar asigurați-vă că ați bifat caseta și că va dispărea pentru totdeauna.

Și asta e tot ce trebuie să faci. Nu mai există dialoguri enervante. Desigur, ar trebui să utilizați Foxit Reader în loc de Adobe oricum.

Vă mulțumim pentru acest sfat merge la ArsGeek, care este un site minunat pentru un conținut cu adevărat geeky. A avut câteva articole ubuntu minunate în ultimul an.