If-Koubou

Eliminați programele din ecranul Toate aplicațiile din Windows 8

Eliminați programele din ecranul Toate aplicațiile din Windows 8 (Windows 8)

O caracteristică enervantă am remarcat în Windows 8 este că atunci când instalați un nou program, Toate aplicațiile ecranul se sfârșește prin a deveni aglomerat cu o grămadă de linkuri inutile nu numai la program, ci la tot felul de alte fișiere asociate cu acel program.

De exemplu, am instalat un program pe Windows 8 și când mă duc la ecranul de pornire, văd că acum are o grămadă de linkuri la program și la fișierul de ajutor, linkuri către site etc. În versiunile anterioare de Windows, totul a fost acolo, dar a fost bine ascuns într-un dosar.

Aceasta este doar o aplicație! Vă puteți imagina numai dacă începeți să instalați o grămadă de aplicații desktop. Desigur, toate aplicațiile Metro sunt listate în partea stângă și ocupă doar un slot! Este vorba de aplicațiile desktop care provoacă toate problemele. Dar, din fericire, există o cale de ao curăța. În unele cazuri, puteți să faceți clic cu butonul din dreapta și să selectați Deblocați din Start, dar am observat că opțiunea nu este disponibilă pentru toate elementele. Deci, iată cum să procedați corect.

Există în principiu două locații pentru toate scurtăturile care apar pe ecranul Toate aplicațiile:

1. C: \ ProgramData \ Microsoft \ Windows \ Start Menu \ Programs

și

2. C: \ Users \ aseem_000 \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ Meniu Start \ Programe

Acum, în mod prestabilit, nu veți putea vedea aceste dosare deoarece acestea sunt ascunse. Puteți vedea cu ușurință folderele ascunse accesând Explorer, făcând clic pe Vedere și verificați Elemente ascunse cutie.

Mergeți la ambele locații, iar în unul dintre ele ar trebui să vedeți dosarul care conține toate legăturile care apar în ecranul Toate aplicațiile.

Puteți face unul din cele două lucruri aici. Puteți fie să ștergeți întregul dosar și apoi să nu apară nimic în ecranul Toate aplicațiile sau să intrați în dosar și să ștergeți celelalte lucruri inutile pe care nu le doriți și să lăsați fișierul principal al programului.

După cum puteți vedea, am mers înainte și am șters celelalte comenzi rapide pe care nu le-am dorit. Acum, când mă duc la ecranul de pornire, văd imediat că acum este doar un element în loc de 5!

Frumos! Cu aspect mult mai curat în ecranul Toate aplicațiile. Dar așteptați, putem face chiar mai bine! Să presupunem că doriți doar să deschideți acest program de pe desktop și nu vă interesează să îl aveți în ecranul Toate aplicațiile. Există o modalitate de a afișa o scurtătură de program doar pe desktop și nu pe ecranul Toate aplicațiile? Da!

Pentru a face acest lucru, mai întâi intrați în dosar și copiați comanda rapidă a fișierului de program sau orice comenzi rapide pe care doriți să desktop-ul. Am copiat fișierul principal de comenzi rapide la desktop-ul meu, după cum se arată mai jos:

Odată ce ați copiat comanda rapidă pe desktop, continuați și ștergeți dosarul din Programe pliant. Rețineți că toate acestea sunt comenzi rapide, astfel că nici un fișier nu este eliminat. După ce ați făcut acest lucru, trebuie să reporniți Windows 8. Nu sunteți sigur de ce, dar nu veți vedea modificările din ecranul Toate aplicațiile până când nu reporniți.

Acum am o scurtătură pe desktop pentru programul meu, iar ecranul Toate aplicațiile nu conține linkuri suplimentare și comenzi rapide inutile.

Deci, astfel puteți păstra sistemul dvs. Windows 8 curat! Ați fi crezut că Microsoft ar fi făcut ecranul Toate aplicațiile un pic mai ușor de personalizat, dar, din nefericire, este un pic cam nebun. Bucurați-vă!