If-Koubou

Salvați atașamentele multiple la o singură dată în Outlook 2007

Salvați atașamentele multiple la o singură dată în Outlook 2007 (Cum să)

Doriți colegilor și colegilor dvs. să vă trimită mai multe documente toate într-un fișier, dar atât de des nu este cazul. Aici ne vom uita la salvarea mai multor atașamente la scufundarea dvs. grea toate la o dată.

Odată ce primiți și trimiteți un e-mail cu o mulțime de atașamente individuale în Outlook 2007, faceți clic pe Alte acțiuni din secțiunea Acțiuni de pe Panglică și derulați în jos pentru a salva atașamente.

Aceasta va deschide caseta de dialog Salvează toate atașamentele unde le poți alege toate sau numai anumite, ținând apăsată tasta Shift sau Ctrl pentru a le evidenția. După ce ați selectat pe cele pe care doriți să le faceți, faceți clic pe OK.

Aceasta va deschide Windows Explorer pentru a putea alege directorul pentru a salva atașamentele.

Acum că am acoperit ceea ce ne permite să privim într-un mod mai ușor. Evidențiați toate atașamentele utilizând Shift + Clic stânga sau Cttl + Clic stânga, acum Faceți clic dreapta și alegeți fie Salvare ca, fie Copiere. Acest lucru vă permite să salvați atașamentele într-un anumit director sau să le copiați utilizând tabloul de bord.

O simplă, dar eficientă timp de economisire a timpului când lucrați cu o mulțime de documente și Outlook toată ziua. Pentru utilizatorii Office 2003 puteți face același lucru accesând File Attachments Save.