If-Koubou

Salvați paginile pentru mai târziu cu extensia listei de citire pentru Firefox

Salvați paginile pentru mai târziu cu extensia listei de citire pentru Firefox (Cum să)

Îmi petrec o mare cantitate de timp în navigarea pe Internet căutând idei noi de scris, deci una dintre cele mai mari probleme pentru mine este etichetarea articolelor pentru citirea mai atentă mai târziu. De asemenea, sunt sigur că în orice moment voi ajunge la o pagină care spune "Ai ajuns la sfârșitul internetului, acum ieși afară".

Soluția la această problemă este de a avea un mecanism bun pentru etichetarea unei pagini ca fiind "de citit" și apoi să îi puteți recupera cu ușurință la o dată ulterioară. Am scris deja despre utilizarea del.icio.us în acest scop, dar am întâlnit extensia Read it Later pentru Firefox, care are o funcționalitate foarte asemănătoare.

Pentru a salva o pagină mai târziu, puteți să faceți clic pur și simplu pe butonul Citește mai târziu ...

Sau puteți să dați clic dreapta pe un link și să alegeți "Citiți acest link mai târziu", care este mult mai util atunci când navigați pe site-uri sociale cu o mulțime de link-uri.

Pentru a prelua articolele mai târziu, puteți face clic pe butonul Listă de citire sau puteți utiliza meniul derulant.

Notă: am găsit că meniul este foarte subțire ... uneori lucrurile ar apărea, alteori nu ar fi. Butonul funcționează întotdeauna chiar dacă meniul nu funcționează.

Odată ce ați terminat de citit, puteți face clic pe butonul Marcare ca citire sau puteți utiliza meniul derulant pentru a adăuga rapid și un marcaj.

Personal, am de gând să rămân cu Readeroo pentru că îl pot folosi pe computere, dar acest lucru ar putea fi util dacă nu utilizați del.icio.us. De asemenea, butoanele sunt doar uriașe, și nu există opțiune pentru a le face în mod rezonabil.

Actualizați: Se pare că Nate a fost actualizat cu o nouă versiune cu multe remedii pentru unele dintre aceste probleme. Acum, puteți muta și butoanele în jur, mult mai utile.

Descărcați extensia Citește ulterior Firefox de la ideashower.com