If-Koubou

Salvați fișiere MS Office pe PC-ul local în loc de OneDrive

Salvați fișiere MS Office pe PC-ul local în loc de OneDrive (MS Office Sfaturi)

În versiunea desktop a Office și Office 365, dacă sunteți conectat utilizând contul Microsoft, acesta va încerca să salveze fișierul în contul dvs. OneDrive în mod implicit. Aceasta este o nouă caracteristică care a început din nou în Office 2013, care vă ajută să vă mutați documentele în cloud, astfel încât să le puteți accesa de oriunde și astfel încât acestea să fie susținute mai sigur.

Cred că aceasta este o trăsătură extraordinară, dar nu sunt prea fericit că Microsoft implică salvarea tuturor fișierelor în OneDrive! Eu personal nu vreau să salvez majoritatea documentelor mele în nor și să fiu destul de enervant să trebuiască să continui să fac clic pe Acest PC pentru a salva un fișier Office la nivel local.

Din fericire, există o setare pe care o puteți modifica, astfel încât Office să salveze fișiere local în mod implicit și, dacă doriți, puteți salva fișierul manual în contul OneDrive. Iată cum să faceți acest lucru.

Salvați fișierele MS Office local

Mai întâi, deschideți orice program Office, cum ar fi Word. Apoi faceți clic pe Fişier și faceți clic pe Opțiuni.

Acum mergeți mai departe și faceți clic pe Salvați în panoul din stânga și apoi bifați caseta care spune Salvare în computer în mod implicit.

De asemenea, puteți schimba locația implicită a fișierului local dacă doriți în caseta de sub casetă de selectare. Acum, când mergeți să salvați un fișier, acesta va fi salvat local, mai degrabă decât în ​​contul dvs. OneDrive.

Singurul lucru frumos despre Office este că, atunci când faceți schimbarea în Word, de exemplu, atunci se schimbă automat locația de salvare implicită pentru toate celelalte programe Office precum Excel și PowerPoint, astfel încât să nu trebuiască să se schimbe dacă pentru fiecare individ cerere. Bucurați-vă!