If-Koubou

Căutați pe Wikipedia în Google Chrome calea ușoară

Căutați pe Wikipedia în Google Chrome calea ușoară (Cum să)

Aveți nevoie de o modalitate rapidă și ușoară de a accesa Wikipedia în timp ce navigați pe parcursul zilei? Dacă da, atunci veți dori să aruncați o privire la extensia Wiki Lookup pentru Google Chrome.

Instalare și configurare

În timp ce adăugați extensia în Chrome, va trebui să confirmați instalarea. Faceți clic pe "Instalare" pentru a finaliza procesul.

Imediat ce ați terminat instalarea extensiei, veți vedea noul dvs. buton "Wiki Lookup Toolbar" și un scurt mesaj de gestionare a extensiei.

Puteți accesa opțiunile făcând clic dreapta pe butonul "Bara de instrumente", utilizând "Pagina cu extensii Chrome" sau făcând clic pe butonul "Opțiuni" din fereastra drop-down.

O privire apropiată la fereastra derulantă "pre-căutare" și la cele două "butoane de comandă".

Alegeți limba pe care doriți să o afișați în Wikipedia (sau utilizați "Detectare automată" dacă este preferată) în opțiuni.

Căutare Wiki în acțiune

Pentru exemplul nostru am decis să căutăm "cookie-uri Flash". Evidențiați și copiați / inserați (sau tastați) termenul pe care doriți să îl căutați în câmpul text al ferestrei derulante. Puteți să apăsați pe "Enter" sau să faceți clic pe "Pictogramă de mărire" pentru a începe căutarea.

Au fost afișate posibilități multiple pentru termenul nostru de căutare, permițându-ne să alegem cea mai potrivită intrare. Înregistrarea "Obiecte locale comune" a fost exact ceea ce căutam. Faceți clic pe "link-ul" înregistrării pe care o alegeți pentru a vedea mai multe informații.

Am găsit într-adevăr o ofertă plăcută de informații despre "Obiectele locale comune" ... observați că putem restrânge căutarea. Foarte frumos…

Notă: "Caracteristicile suplimentare" menționate în fereastra vârfului vor deschide pagina de pornire Wikipedia sau vor afișa o pagină Wikipedia aleatorie.

Dacă căutarea va dura ceva mai mult și ați prefera să aveți mai mult spațiu de lucru, atunci puteți transfera căutarea într-o filă nouă. Doar faceți clic pe butonul "Deschidere în fila nouă" și listele de ferestre derulante se vor deschide într-o filă focalizată.

Notă: va trebui să efectuați căutarea inițială înainte de a vă transfera la o filă nouă.

Aici este lista noastră inițială de rezultate deschise într-o filă nouă gata de a alege de la.

Și intrarea aleasă. Fiind capabil să efectueze căutări utilizând fie fereastra derulantă, fie tab-urile noi fac din aceasta o extensie versatilă.

Și doar pentru distracție am făcut o căutare pe "Firefox".

Concluzie

Dacă accesați Wikipedia pe parcursul zilei în timpul navigării, atunci extensia Wiki Lookup va face o adăugare foarte plăcută browserului dvs.

Link-uri

Descărcați extensia Wiki Lookup (Google Chrome Extensions)