If-Koubou

Căutați pe Internet în confidențialitate cu ixquick

Căutați pe Internet în confidențialitate cu ixquick (Cum să)

Dezgustat de motoarele de căutare care înregistrează și păstrează informații despre fiecare căutare pe care o faceți pe Internet? Ia-ti intimitatea si linistea inapoi cu Startpage!

Pagină de start

Pagină de start (cunoscut anterior ca Ixquick) are un aspect frumos simplu pentru pagina de pornire de căutare cu link-uri relevante mai multe informații, adăugând Startpage la browser-ul dvs. și setări. Este recomandat să aveți o privire rapidă la pagina Setări pentru a vedea dacă doriți să efectuați modificări ale parametrilor de căutare sau cum vor fi afișate rezultatele.

Setările pentru pagina de pornire

Iată cum arată pagina cu setări. Puteți schimba rapid modul în care vor fi afișate rezultatele dvs., nivelul de filtrare pe care îl doriți, filtrarea video, dacă doriți, să activați conexiunile https securizate (foarte frumos!) și căutarea anonimă a imaginilor, dacă doriți.

Notă: Pagina de pornire va plasa un cookie pe computerul dvs., dar numai pentru a vă menține setările dorite.

Cât de privată este pagina de pornire?

Pagina de pornire nu înregistrează adresa dvs. IP sau nu păstrează înregistrări ale căutărilor efectuate (acum este grozav!).

Pagina de start a primit premii / recunoaștere de către Autoritatea Europeană pentru Protecția Datelor și Serviciul Secure Certified pentru activitatea lor în protejarea confidențialității.

Începutul paginii se referă la un incident bine cunoscut (Scandalul de confidențialitate AOL - august 2006) pentru a demonstra cât de ușor pot fi puse la dispoziția oamenilor informațiile păstrate de motoarele de căutare.

Există o legătură activă, astfel încât să puteți să vă uitați la baza de date scursă. Ea vă lasă cu un sentiment mai puțin sănătoasă doar să vă gândiți la asta și ce se poate face cu astfel de date ...

Mai multe despre căutarea pe pagina de pornire

Pagina de pornire utilizează mai multe servicii de căutare pentru a vă aduce rezultate ... anonim. De asemenea, puteți vedea un indicator de precizie pentru anumite rezultate cu "Clasificări Star". Cu cât este mai mare numărul de stele care sunt afișate pentru un anumit rezultat, cu atât este mai probabil că este o potrivire bună pentru ceea ce căutați.

Unul dintre ele are rezultatele pentru afișarea unei căutări, puteți rafina rezultatele utilizând sistemul "Verificați marcajul / marca X" care va fi afișat pe lângă unele dintre rezultate.

Notă: Pentru a putea utiliza această caracteristică, trebuie să activați această funcție din pagina de setări.

Iată o privire la serviciile pe care pagina de pornire le utilizează pentru a vă ajuta să căutați. Puteți deselecta cu ușurință oricare dintre serviciile de căutare pe care nu doriți să le utilizați.

Cum arată rezultatele căutării?

Acesta este un exemplu de căutare a termenului "Firefox Fangirl" folosind pagina de pornire. Observați rafinările de alimentare "Star Ratings" și "Check Mark / X Mark" afișate pe lângă aceste rezultate. Evaluările de stele vor varia în funcție de informațiile specifice pe care le căutați.

Pentru exemplul nostru, căutarea a fost efectuată utilizând un termen de referință mai puțin cunoscut pentru a vedea cât de bine a început pagina de pornire cu ea. Nu-i rău deloc!

Concluzie

Dacă v-ați îmbolnăvit de urmărire și dacă căutările dvs. au fost înregistrate pentru folosirea bazei de date a altcuiva, atunci pagina de pornire poate oferi o schimbare revigorantă a ritmului și vă va oferi liniștea înapoi.

Link-uri

Pagină de start

Pagina de pornire a paginii de pornire securizată (https)

Pagina de start Confidențialitate Q & A