If-Koubou

Căutați site-uri de pe desktop în Windows 7 cu conectori de căutare

Căutați site-uri de pe desktop în Windows 7 cu conectori de căutare (Cum să)

Noua căutare Windows 7 este mult îmbunătățită față de versiunile anterioare și vă permite să căutați date pe mașini locale și în rețea. Astăzi, luăm un pas mai departe și vă vom arăta cum să extindeți capacitatea de căutare pe site-uri pe Internet.

Această nouă caracteristică de căutare în Windows 7 vă permite să căutați conținut în locații la distanță chiar în partea laterală a Windows Explorer. Acum, de pe desktop puteți căuta diferite site-uri fără a fi nevoie să deschideți o nouă sesiune de browser. Această facilitate va permite, de asemenea, administratorilor IT să utilizeze pentru căutarea prin site-ul companiei SharePoint.

Utilizarea conectorilor de căutare

După descărcarea unui conector de căutare, faceți dublu clic pe fișierul OSDX pentru ao instala.

Veți primi un mesaj Windows care vă întreabă dacă sunteți sigur că doriți să instalați conectorul.

Conectorii se afișează în Windows Explorer în partea stângă sub favorites. Selectați pe cel pe care doriți să-l utilizați și apoi introduceți ceea ce căutați în caseta de căutare.

Rezultatele sunt afișate pe măsură ce tastați în ceea ce căutați.

Dacă activați panoul de examinare, puteți obține o prezentare generală a paginii.

Iată un exemplu de utilizare a conectorului de căutare TechNet.

Căutarea conectorilor va funcționa numai în Windows 7, deci dacă sunteți un adopter devreme puteți verifica această nouă caracteristică. Există o grămadă de Căutări online care trebuie doar să faceți o căutare și, de fapt, puteți să le faceți singuri. Pentru a începe să descărcați Conectorul de căutare pentru acest site.

Descărcați conectorul de căutare How-To Geek