If-Koubou

Sincronizați fișierele între computere și dispozitive mobile cu o rețea live

Sincronizați fișierele între computere și dispozitive mobile cu o rețea live (Cum să)

Doriți să vă puteți accesa fișierele instantaneu de oriunde? Cu Live Mesh puteți sincroniza fișiere între computere, dispozitive mobile și chiar Mac-uri, care este atât gratuit cât și ușor.

Live Mesh este un serviciu gratuit de la Microsoft, care vă permite să sincronizați fișiere între PC-uri, Mac-uri, telefoane Windows și un desktop online cu spațiu de stocare de 5 GB. Puteți sincroniza orice fișier sau dosar din oricare dintre aceste locații. Live Mesh vă oferă controlul total asupra fișierelor dvs., astfel încât acestea să poată fi sincronizate cu 2 calculatoare, un computer și cu nor sau 30 de computere - alegerea dvs.! De asemenea, puteți accesa de la distanță orice desktop desktop conectat de la orice computer conectat la internet la nivel mondial prin intermediul interfeței web.

Deci sa începem.

Mergeți pe Live Mesh și faceți clic pe butonul Conectați-vă.

Conectați-vă cu ID-ul Windows Live (inclusiv datele de conectare Hotmail, Messenger sau Xbox) sau creați un cont nou dacă nu aveți deja unul.

Bine ați venit la Mesh! Sunteți imediat întâmpinați cu un link spre Desktopul dvs. live. Acesta este desktop-ul dvs. online pentru Mesh, unde puteți salva fișierele online și le puteți sincroniza de pe computere. Faceți clic pe conectați pentru ao vedea.

Desktop-ul online funcționează foarte asemănător cu desktop-ul Windows, inclusiv aspectul și simțul Aero. Mesh vă ajută să obțineți rapid configurarea cu tutoriale utile la prima conectare.

Acum puteți adăuga un dosar. Doar faceți clic pe "Creare folder nou" și introduceți numele dorit pentru dosarul dvs.

Dați clic pe săgeata în jos din caseta de dialog pentru a alege unde să sincronizați fișierele. Amintiți-vă că fișierele și folderele din Mesh pot fi sincronizate între oricare 2 locații, deci dacă doriți să aveți doar fișierul pe 2 computere și nu pe internet sau pe un singur computer și online, depinde de dvs.

Puteți încărca cu ușurință fișiere direct din fereastra "Explorer" în Mesh și puteți redenumi și muta și fișiere.

Sau, puteți chiar să vizualizați o prezentare de tip Slide show cu imagini, făcând clic pe butonul Media View.

Dar cea mai bună caracteristică Live Mesh este că vă puteți conecta direct cu computerele și dispozitivele Windows Mobile. Faceți clic pe butonul Dispozitive pentru a reveni la ecranul principal.

Faceți clic pe linkul "Adăugați un dispozitiv" și selectați descărcarea corespunzătoare. Mesh acceptă Windows XP, Vista și Windows 7, inclusiv versiunile pe 64 de biți. De asemenea, funcționează cu Windows Mobile și o previzualizare tehnică pentru Mac OS X.

Instalarea meshului este foarte simplă. Se rulează în tăcere din tavă și vă permite să știți progresul cu un indicator mic.

Odată instalat, conectați-vă doar cu identificatorul Windows Live (același cu cel pe care l-ați folosit pentru a vă conecta online).

Acum, adăugați un nume pentru computerul dvs., astfel încât să știți ce computer este din Desktopul Live.

Acum puteți să adăugați cu ușurință fișiere și foldere la rețeaua dvs., astfel încât acestea să se poată sincroniza cu alte computere sau Desktop Live. Doar faceți clic dreapta pe orice dosar și selectați "Adăugați folderul la Live Mesh" și veți fi prezentat cu toate opțiunile de partajare pe Desktop Live.

Toate dosarele sincronizate vor avea o bară laterală Mesh care arată activitatea recentă din acel dosar. De asemenea, puteți vizualiza această bara făcând clic pe pictograma Mesh din bara de activități.

Și acum, când vă conectați la Desktop Live, computerul dvs. va fi listat cu dispozitivele dvs. Puteți alege chiar să vă conectați de la distanță la computer dacă doriți direct de pe Live Desktop online.

Mesh-ul funcționează și pe dispozitive Windows Mobile. Pur și simplu vizitați site-ul Live Mesh din browserul telefonului dvs., conectați-vă cu ID-ul Live și descărcați și instalați Mesh de acolo.

Odată instalat, puteți să sincronizați orice folder din telefon sau să accesați alte foldere din Mesh. Aceasta este o modalitate foarte bună de a vă păstra sincronizarea Windows Phone cu calculatorul dvs.!

În încheiere:

Mesh-ul este o modalitate foarte bună de a păstra fișierele sincronizate pe computere și dispozitive mobile și chiar pe cloud. Indiferent dacă aveți nevoie să păstrați toate documentele pe desktop și laptop sau să vă asigurați că fișierul crucial este disponibil de oriunde cu o conexiune la internet. Verifică-l și spune-ne ce tu gândi!

Link-uri:

Înscrieți-vă la Live Mesh