If-Koubou

Cel mai bun mod de a vă transforma vechile filme fizice în copiile digitale [Sponsored Giveaway]

Cel mai bun mod de a vă transforma vechile filme fizice în copiile digitale [Sponsored Giveaway] (Cum să)

Filmele de vară se așteaptă să fie lansate acum, iar cea mai recentă brânză din lume nu este altceva decât Ethan Hunt (Tom Cruise) în Mission: Impossible - Fallout. Cinephiles ar putea să trebuiască să aștepte până la sfârșitul anului pentru formatul discului fizic, darcum sunt super-eroii, animalele de companie, prinții și printesele pe vechile dvs. discuri DVD? Poate ei să salveze lumea sau să meargă în aventuri? Păi, discurile vechi sunt încă intacte și ușor de citit? La urma urmei, mediile fizice sunt fragile. Vechile date clasice de film ar putea fi pierdute pentru totdeauna din cauza zgârieturilor și a celor asemănătoare backup digital un pas necesar. În plus, chiar dacă un film DVD cu un player DVD independent nu este atât de complicat, o copie digitală este mult mai ușor de accesat, editat și încărcat.

Reducerea redusă a copiilor de rezervă vechi este că trebuie să alegeți: backup cu sau fără pierdere de calitate. Pentru discurile DVD vechi sau poate rupte, software-ul DVD ripper specializat în digitizarea și repararea datelor este o necesitate deosebită. WinX DVD Ripper Platinum, un instrument profesional de conversie a DVD-urilor, ar putea fi cel mai bun mod de a face transformați discurile DVD vechi în formate digitale în cea mai înaltă calitate posibilă.

Iată o șansă de a obține cel mai recent WinX DVD Ripper Platinum cu o licență completă de 6 luni GRATUITă:

https://www.winxdvd.com/dvd-ripper-platinum/fix-old-scratched-disc-to-digital.htm

Notă: O licență completă vă permite să vă bucurați de caracteristici complete, fără limite ale funcțiilor software. Aveți posibilitatea să-l utilizați în mod liber pentru a transforma discul vechi în copia digitală, pentru a repara și copia de rezervă discuri scrambled sau scratch DVD, pentru a rupe discuri de filme noi etc. După ce obțineți gratuit o licență completă în secțiunea SHARE TO WIN făcând clic pe "Share on Facebook" Share on Twitter ", descărcați WinX DVD Ripper Platinum pentru a activa imediat codul. Este necesara o adresa de email valida.

Ce poate WinX DVD Ripper Platinum face cu adevărat discurilor DVD vechi?

> Nu contează ce fel de disc aveți, fie că este vechi, zgâriat sau necitit, doar aruncați-l în WinX DVD Ripper Platinum pentru al oferi un nou contract de leasing. Pentru discurile ușor sau prost rupte, acesta detectează toate datele rămase și ignoră inteligent capcanele pe analiza titlurilor corecte.

> Discurile vechi de filme pot fi transformate în copii digitale în orice formate doriți, 350 de profiluri disponibile pentru a alege. MP4 H.264 este recomandat în majoritatea cazurilor.

> Setări flexibile pentru a acoperi atât necesitățile de editare de bază, cât și cele avansate înainte de ieșire: adăugați subtitrări, eliminați cutia poștală, reglați bitrate, modificați raportul de aspect etc pentru a face DVD-ul vechi să se potrivească bine pe HDTV, NAS sau cele mai noi dispozitive mobile.

> Accelerarea hardware pentru a spori backup-ul vechi al discurilor pe dispozitivele vechi ale PC-urilor. Atâta timp cât există un CPU alimentat QSV sau un GPU compatibil NVECN / CUDA, vă puteți bucura de o viteză mai mare de 32x în timp real.

Cum de a transforma discul vechi în copia digitală?

Aici este testul de digitizare a discului vechi de filme cu licențiat complet WinX DVD Ripper Platinum pe Windows 10 Intel Core i5-3470 CPU @ 3.20GHz cu 8GB RAM. Alegem un DVD vechi lansat în 2010 și intenționăm să îl transformăm în MP4 H.264.

Pasul 1: Introduceți discul vechi în unitatea DVD și faceți clic pe butonul "DVD Disc" pentru a încărca conținutul filmului. Unele discuri sunt construite cu 99 de titluri confuze. Fără griji! Cu WinX, titlul corect este selectat automat imediat.

Pasul 2: Apoi setați formatul de ieșire. "MP4 Video" este chiar acolo sub categoria "Profile generale".

Format sugestie format:

Pentru a copia vechiul film pentru încărcarea online, derulați în jos până la "YouTube Video" sub "Web Video Profile". Pentru a descărca discul vechi pe telefonul mobil, alegeți modelul exact al telefonului din "Profilul dispozitivului", de exemplu, iPhone X, Samsung Galaxy S8, Sony PS3 etc. Pentru a extrage DVD-uri deteriorate pentru arderea ulterioară pe un alt disc gol, selectați "Clone DVD to ISO image "în" Backup DVD ".

Pasul 3: După ce faceți clic pe "OK", specificați dosarul de destinație și faceți clic pe "RUN" pentru a începe procesul. Viteza de decupare depinde de seturile de calculatoare. Cu cât echipamentul este mai bun, cu atât va fi mai rapidă copia de rezervă.

Dacă aveți o mulțime de discuri vechi pentru a fi transformate în medii digitale, profitați de șansa de a obține licența deplin WinX DVD Ripper Platinum prin simpla partajare pe social media. Sau achiziționați direct software-ul cu licență de viață de numai 19.95 dolari, care este inițial la prețul de 59.95 dolari. Reducere mare!

Verificați legile locale și asigurați-vă că aveți permisiunea de a crea copii de rezervă ale discurilor de film la copii digitale.