If-Koubou

Cel mai bun mod de streaming de la Android la PS4

Cel mai bun mod de streaming de la Android la PS4 (Gadgeturi)

Dacă aveți un dispozitiv Android și o PlayStation 4, s-ar putea să vă întrebați care este cel mai bun mod de a vă transmite în flux fotografiile și videoclipurile de pe telefon sau tabletă pe PS4? Dacă faceți o căutare Google, veți obține tot felul de rezultate cu o grămadă de soluții posibile.

Am incercat majoritatea si am fost surprins sa aflu ca nimic nu a functionat! Soluția principală a fost să descarcăm o aplicație care să transforme dispozitivul Android într-un server media, dar o aplicație nu mai era disponibilă (Skifta), iar cealaltă funcționa, dar nu mi-a lăsat să fac niciun videoclip (iMediaShare)!

În loc să folosesc aplicații pe care nu le-am auzit niciodată, am decis să încerc câteva nume cunoscute în domeniul serverului media: Kodi, Plex, Tversity. În timp ce făceam cercetarea, mi-am dat seama că Kodi nu are o aplicație pentru PlayStation 4, iar Tversity nu are o aplicație Android. Acest lucru ma lăsat doar cu Plex, care are o aplicație în ambele magazine.

În acest articol, vă vom arăta cum să utilizați Plex pentru a vă transmite gratuit fotografiile și videoclipurile dvs. locale de pe dispozitivul dvs. Android la PlayStation 4. Plex are planuri de abonament și o mică taxă unică pentru a "activa" aplicația dvs. mobilă, dar nu aveți nevoie de niciunul din acestea dacă doriți doar să redați videoclipuri locale de pe dispozitiv pe PS4.

Înainte de a începe, trebuie să creați un cont gratuit Plex. Vizitați site-ul web aici și faceți clic pe Inscrie-te. Odată ce aveți numele de utilizator și parola, să lăsăm Plex instalat pe PS4.

Instalați aplicația Plex App pe PlayStation 4

Pentru a instala aplicația pe PS4, trebuie să accesați magazinul PlayStation Store, apoi să derulați până când veți vedea secțiunea numită Aplicații. În partea dreaptă, selectați Popular.

Derulați în jos până când vedeți miniatură Plex. Vor fi mai multe rânduri înainte să o vedeți.

Selectați Descarca și așteptați ca aplicația să se instaleze. După finalizare, puteți fie să selectați start sau puteți reveni la ecranul inițial, selectați TV și video apoi derulați în jos până când vedeți pictograma Plex.

Când deschideți aplicația pe PS4, va trebui să selectați Conectare butonul din dreapta jos. Dacă nu ați creat încă un cont cu Plex, ar trebui să faceți acest lucru acum.

Următorul ecran vă va afișa un cod și vă va spune să vizitați https://plex.tv/link pentru a vă adăuga PlayStation în contul dvs. Plex.

Vizitați site-ul web și va trebui mai întâi să vă conectați la contul dvs. Plex. Apoi, va trebui să introduceți codul care apare pe televizor în caseta de text.

În cele din urmă, apăsați pe Legătură și dacă totul ar merge bine, ar trebui să vezi a App Linked mesaj.

Pe televizor, veți vedea că Plex a fost conectat și că va începe imediat să caute un server Plex. Veți primi apoi un ecran cu un mesaj de eroare mare.

Nu vă îngrijorați acum! Trebuie să instalați aplicația pe dispozitivul Android, să o configurați și apoi să reveniți la acest ecran. Doar așa știți, odată ce aplicația de pe telefon sau tabletă este setată, vom selecta Du-te acasă, nu Reîncercați.

Instalați aplicația Plex pe dispozitivul Android

Pe dispozitivul Android, deschideți Magazinul Google Play și căutați Plex. Continuați și instalați aplicația.

Deschideți aplicația și vi se va cere să vă conectați sau să vă înscrieți. Continuați și conectați-vă la aplicație utilizând acreditările contului Plex. Următorul ecran va încerca apoi să vă aducă să achiziționați un abonament sau să activați dispozitivul, nici una dintre ele nu trebuie să faceți. Doar atinge Rămâneți în modul Trial în partea de jos.

Aceasta vă va aduce pe ecranul de pornire Plex, unde veți vedea un mesaj care să ateste că nu au fost găsite servere. Acest lucru este bine, din nou, pentru că nu avem nevoie să configurați un server Plex cu drepturi depline. Tot ce vom face este ca aplicația noastră să funcționeze ca un server, iar conținutul va fi fotografiile și videoclipurile stocate pe telefon sau tabletă.

Pentru a configura corect aplicația, trebuie mai întâi să apăsați Permisie garantata astfel încât alte aplicații Plex pot accesa mediul de rulat al camerei. Odată ce ați făcut acest lucru, trebuie să atingeți cele trei linii orizontale din partea stângă sus, apoi apăsați pe Setări.

Veți vedea un alt meniu cu mai multe opțiuni. Aici trebuie să apăsați pe Sistem.

În cele din urmă, în ecranul Setări sistem, trebuie să vă asigurați că toate elementele sunt verificate. Cel mai important, trebuie să verificăm Reclamă ca serverAfișați suporturile pentru rulote de cameră și Descoperirea rețelei.

Accesați suportul media pe PS4

Acum ne putem întoarce la PS4 și putem alege Go Home. Dacă totul este configurat corect și ambele dispozitive sunt conectate la aceeași rețea, ar trebui să vedeți că dispozitivul dvs. Android apare în partea din dreapta sus, împreună cu Fotografii locale și Videoclipuri locale.

Dacă selectați Local Video, de exemplu, trebuie să obțineți o listă cu toate videoclipurile salvate în prezent pe dispozitivul Android.

În testele mele, videoclipurile care au fost redate imediat de la Nexus 6 și fluxul video au fost bune. Evident, acest lucru funcționează numai pentru videoclipuri stocate direct pe dispozitivul Android. Așa cum am menționat, aceasta a fost cea mai bună și mai fiabilă metodă pe care am putut să o obțin pentru a obține fotografiile și clipurile video pe PS4 gratuit. Dacă știți despre o modalitate mai bună, nu ezitați să ne anunțați în comentarii. Bucurați-vă!