If-Koubou

Pixel 2 nu este exclusiv pentru Verizon: îl puteți folosi pe AT & T, T-Mobile și Sprint

Pixel 2 nu este exclusiv pentru Verizon: îl puteți folosi pe AT & T, T-Mobile și Sprint (Cum să)

Un alt an, un alt eveniment Pixel ... și o altă rundă de campanii de anunțuri "Doar pe Verizon". Dar aici este chestia: Pixel 2 poate fi folosit peorice transportator major în SUA. Deci, ce e cu acest junk "exclusivist"?

Pixel 2 este nu exclusiv pentru Verizon. De fapt, este unul dintre puținele telefoane care pot fi utilizate pe orice operator (inclusiv multe MVNO-uri) - Verizon, AT & T, T-Mobile, Sprint, Project Fi, Cricket Wireless, MetroPCS, US Cellular . Tot ce trebuie să faceți este să introduceți o cartelă SIM și sunteți gata să plecați. Iad, T-Mobile va da chiar jumătate din banii înapoi dacă aduceți un Pixel 2 și deschideți o nouă linie în rețeaua sa.

Dar Verizon este transportator exclusiv pentru Pixel din SUA. Tot ce înseamnă cu adevărat este că Verizon este singurul operator care vă permite să mergeți în magazin și să cumpărați Pixel direct de la ei. Dacă doriți să o utilizați pe un alt operator de transport, va trebui să cumpărați direct de la Google Store, în loc să îl cumpărați în magazinul AT & T sau în magazinul T-Mobile.

Deci, de ce Google ar face asta? Deoarece banii, de aceea. Verizon plătește o mulțime de bani pentru a avea drepturi exclusive la un telefon și, în schimb, folosește verbiage ca "Numai pe Verizon" în campania de anunțuri, chiar dacă este într-adevăr, chiar înșelătoare (dacă nu chiar drept). În timp ce înțeleg de ce Google ar face alegerea pentru a permite acest lucru - Verizon esteimens, la urma urmei - de asemenea, cred că formularea și instrucțiunile de anunțuri sunt extrem de înșelătoare ca rezultat.

Și chiar asta vrea Verizon. Vrea să credeți că puteți utiliza Pixelul numai cu rețeaua sa, deoarece acest tip de publicitate se vindeserviciu, ceea ce face Verizon. Banii tăi, în fiecare lună. Peste și peste. Pentru toată eternitatea.

Dar acum știți, deci nu trebuie să cădeți în acea capcană. Și puteți ajuta pe toți ceilalți oameni pe care îi cunoașteți și care nu ar putea să-și dea seama de adevărul din spatele crapului "Numai pe Verizon". Godspeed.