If-Koubou

Ghidul părinților la Minecraft

Ghidul părinților la Minecraft (Cum să)

Minecraft este și, în viitorul apropiat, va rămâne unul dintre cele mai populare jocuri video în rândul copiilor. În spatele tuturor acestor milioane și milioane de descărcări sunt mai mult decât câțiva părinți curioși; citiți mai departe pe măsură ce vă ajutăm să clarificați unele concepții greșite și să oferiți părinților curioși un curs de accident în joc.

Am scris extensiv despre Minecraft aici, la How-To Geek, dar nu toată lumea este interesată să analizeze în profunzime Minecraft ca potențial jucător. Unii oameni, cum ar fi părinții, educatorii sau rudele curioase ale jucătorilor tineri avid, doresc doar un curs de accidente care oferă o imagine generală a jocului, o mai bună înțelegere a elementelor online ale experienței Minecraft și un sens general al jocului. Să aruncăm o privire la Minecraft din perspectiva unui părinte curios și să trecem prin (sperăm) tot ce ar vrea să știe despre Minecraft pentru a înțelege mai bine jocul pe care copiii lor sunt în prezent obsedați (sau doresc cu disperare să cumpere).

Vrem să accentuăm cursul de eroare înainte de a continua. Acest articol este destinat să ia pe cineva care nu știe nimic despre Minecraft să aibă o înțelegere de bază a ceea ce este jocul cu un accent pe livrarea conținutului pentru părinți, tutori și alți adulți în viața unui copil interesat de joc. Dacă vrei să te uiți mai mult la joc (fie ca jucător potențial, fie ca un părinte care sa angajat într-adevăr să învețe insula și ieșirea), sugerăm cu tărie să începeți cu introducerea noastră în Minecraft în 15 părți și apoi să continuați prin navigarea pe site-ul nostru articole generale Minecraft. Între seria introductivă și articolele ulterioare am scris practic o carte de 80.000 de cuvinte pe tema respectivă, iar citirea prin colecția noastră vă va duce de la un începător total la măiestrie Minecraft.

Ce este Minecraft?

Să începem cu cea mai elementară întrebare (dar asta nu este cu adevărat tot ce este de bază): ce anume este Minecraft? Mulți părinți se uită la Minecraft și sunt încurcați de joc. Arată ca o aventură blocată de 8 biți din anii trecuți, dar cu siguranță nu pare să se joace ca aventurile liniare cu care mulți dintre noi au crescut.

Cele elementare

Minecraft este un joc de tip sandbox creat de programatorul și jucătorul suedez Markus "Notch" Persson. Jocul a fost dezvoltat în continuare sub îndrumarea lui Persson de către compania Mojang, iar în 2014 Mojang a fost achiziționat de Microsoft. Jocul este generat procedural și se axează pe colectarea resurselor, pe obiecte de artizanat, pe construcție și pe luptă (la discreția jucătorului).

Sandbox? Sunt generate procedural? Hai să defăim acei termeni pentru cei necunoscuți. Jocurile liniare sunt genul de jocuri pe care majoritatea dintre noi ni le gandesc atunci cand ne gandim la jocuri video. Începeți jocul, treceți prin primul nivel, apoi nivelul doi și așa mai departe, finalizând obiectivele și trecând prin noi niveluri până când ajungeți la sfârșitul jocului. Aceasta este formula pentru aproape fiecare joc video de acolo și cu siguranță formula pentru majoritatea jocurilor cu cele mai bune vânzări din ultimii treizeci de ani.

Jocurile cu nisip sunt efectiv opusul jocului linear. Jocurile Sandbox vă permit să faceți practic orice (în limitele constrângerilor motorului de joc) la fel cum o cutie de nisip reală vă permite să construiți și să jucați cum vreți. Puteți juca oricum doriți în cutia de nisip, construiți ceea ce doriți și ghidați-vă jocul pentru a fi jocul pe care doriți să îl faceți. Indiferent dacă vreți să explorați pe o scară largă, construiți un castel uriaș, jucați-vă ascundeți și căutați cu prietenii, colectați toate elementele jocului sau orice altceva doriți, jocurile de nisip să vă ofere un fel de joc diferit, care se extinde dincolo de tradiționale ". Obțineți element magic. Beat level two ", și așa mai departe.

Generarea procedurală este o parte esențială a acestei experiențe de joc. Din nou, spre deosebire de cele mai multe jocuri video unde jocul și experiența jucătorului sunt cultivate și scrise cu grijă, experiența Minecraft este diferită. Fiecare hartă Minecraft, spațiul în care jucătorii joacă și explorează, este unic -fiecare singur. Motorul jocului combinat cu "semințele" (un player furnizat sau șir alfanumeric generat aleatoriu) generează o lume unică, plină de diferite biomase, pesteri, creaturi și multe altele.

Acest lucru "face tot ce vrei" experienta cu nisipurile combinate cu "lumea este aproape infinita!" Generatie de proceduri produce un joc in care aveti abilitatea de a juca oricum doriti cu un spatiu si resurse nesfarsite in care sa o faceti. Elementul propriu al jocului care determină mulți oameni să se așeze înapoi și să întrebe "Care este punctul?" Este exact ceea ce face să fie atrăgătoare pentru atât de mulți copii și adulți. Este un joc care nu vine cu o carte de reglementare, instrucțiuni sau chiar cel mai mic ghidaj în ceea ce privește ce ar trebui (sau nu ar trebui) să facă jucătorul. Doar învățarea funiilor este o experiență plăcută și plină de distracție în sine. La fel ca blocurile LEGO este jocul de dragul jocului.

Jucatorii incepe jocul ca un jucator generic, o naufragie daca vrei, care se trezeste pe harta proaspat generata si trebuie sa sparga blocurile pentru a aduna resursele, sa foloseasca blocurile pentru a produce unelte si apoi sa foloseasca acele unelte pentru a continua sa rupa mai multe blocuri, construind și explorând tot timpul. Ceea ce fac jucatorii cu acel timp "tot timpul" este cu adevarat frumusetea Minecraft. Puteți construi un castel, explora oceanele, puteți recrea curtea interioară (sau orașul natal întreg) sau oricare ar dori inima voastră creatoare.

Ce puteți juca?

Minecraft este disponibil pe mai multe platforme și fiecare platformă este puțin diferită. Să aruncăm o privire la diferitele moduri în care puteți juca Minecraft și ce variază între ele. În fiecare secțiune de mai jos am inclus un link către intrarea wiki Minecraft pe fiecare ediție de joc pentru referință și citire ulterioară.

Minecraft PC Edition

Minecraft PC Edition este ediția care a început totul. Este, de asemenea, cea mai sofisticată versiune cu cele mai avansate componente și elemente din joc, suport mai bun pentru multiplayeri și experiență generală superioară Minecraft. Acesta poate rula pe orice platformă care poate rula Java și binarele pre-ambalate sunt disponibile pentru Windows și Mac OS X (versiunea Linux este doar codul de bază Java și sunteți responsabil pentru instalarea și lansarea dvs.). Ediția PC-urilor retails pentru 26.95 dolari; un mod demo este disponibil dacă doriți să testați jocul și să vă asigurați că calculatorul are hardware-ul corespunzător. Deși Minecraft arată ca un joc simplu, generația procedurală și fizica sunt destul de resurse intensive și recomandăm părinților să încerce mai întâi jocul pentru a se asigura că rulează fără probleme pe calculatoarele lor.

În plus față de suportul mai multor componente și elemente implicite în joc, precum și a jocurilor mai mari, Minecraft PC Edition sprijină, de asemenea, modelarea. Modding permite jucătorilor să introducă elemente noi în joc (alte dimensiuni de explorat, instrumente și resurse în joc și alte îmbunătățiri). Comunitatea de modelare Minecraft PC Edition este enormă și foarte activă.

Minecraft PC Edition acceptă jocuri multiplayer locale și la distanță.

Minecraft editia de bunzunar

Minecraft Pocket Edition este ediția mobilă pentru Android, iOS și (destul de recent) Windows Phone; se vinde cu 7 dolari. Comparativ cu ediția PC este destul de ușoară. Multe elemente din PC Edition lipsesc (dimensiunile suplimentare găsite în ediția PC lipsesc, nu există foame în modul Survival și așa mai departe).

În ciuda elementelor lipsă și a lumilor mai mici, versiunea Pocket Edition este extrem de populară și milioane de jucători din întreaga lume își fixează Minecraft prin dispozitive mobile și nu pe un computer plin de suflare.

Pocket Edition suportă atât jocurile multiplayer locale, cât și cele de la distanță. Merită însă menționat faptul că suportul de la distanță pentru multiplayeri pe Pocket Edition este îngropat într-un submeniu și că majoritatea copiilor care joacă jocul nu știu nici măcar că jocul suportă orice altceva decât un singur jucător sau un multiplayer local.

Pocket Edition poate fi, din punct de vedere tehnic, modded, dar comunitatea modding este aproape inexistentă și este un hassle uriaș pentru mod it.

Minecraft Console Edition

Consola Edition retails pentru $ 20 și este disponibilă pentru Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 și PlayStation Vita. Cu toate că ediția Console a ajuns la un început dificil (versiuni diferite pe diferite platforme de console au avut diferențe semnificative), toate versiunile sunt sincronizate acum, iar Console Edition are o caracteristică foarte bună, care nu se găsește pe PC sau Pocket Edition: splitplay multiplayer local. Există o serie de diferențe între celelalte două ediții, dar Consola Edition se apropie cu siguranță de experiența generală a Minecraft PC Edition decât Pocket Edition.

Consola Edition poate fi, din nou, din punct de vedere tehnic, la fel ca Pocket Edition, să fie modificată, dar comunitatea modding este chiar mai mică și jocurile de consolă modding sunt foarte dificile; practica este atât de rar și atât de dificilă încât ediția Consola ar trebui considerată în mod efectiv imposibilă.

Consola Edition suportă jocul multiplayer, dar playerul trebuie să fie conectat la un cont de utilizator de pe Xbox sau PlayStation care are în prezent un abonament online plătit (de ex., Xbox Live Gold sau PlayStation Plus). Fără un abonament online plătit la serviciul respectiv al consolei, nu există o redare online. Dacă nu aveți un abonament plătit, atunci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că copilul dvs. este chiar online.

Care sunt modurile de joc?

În plus față de înțelegerea principiilor de bază ale jocului general, vă ajută să înțelegeți modurile de joc disponibile (mai ales dacă sunteți părinte care încearcă să ajute un copil să se bucure de joc mai mult). Am detaliat modurile de joc Minecraft extensiv în lecția noastră Minecraft Explorând Modurile de joc Minecraft dacă doriți să faceți un look indepth, dar o imagine de ansamblu simplă ar trebui să fie suficientă pentru majoritatea oamenilor.

Jocul pe care îl selectați are un impact semnificativ asupra experienței dvs. de joc și, în contextul jocului jucat de copii, un impact imens asupra nivelurilor de frustrare. Alegerea gamei potrivite pentru abilitățile de dezvoltare și temperamentul personal al copilului dvs. va duce mult la menținerea lacrimilor frustrate.

Modul creativ

Modul creativ, după cum sugerează și numele, este axat pe redarea creativă. Jucătorii au acces la resurse infinite, pot zbura, nu pot fi răniți de lucrurile din joc, cum ar fi lava, înec sau mafioți agresivi, și sunt liberi să meargă oriunde ar dori să meargă. Modul este, în esență, jocul cu blocuri virtuale LEGO care nu se epuizează niciodată.

Acest mod este ideal pentru copii, deoarece nu există nimic care să-i sperie (nu se vor arunca în aer agresiv agresivi și nu vor încerca să-i atace), există tone de resurse și nu există presiune pentru a supraviețui (nu trebuie să aduni mâncare, sau luptă pentru a localiza resurse limitate, cum ar fi lemnul).

Mod de supravietuire

Modul de supraviețuire este mai mult ca un joc video tradițional în care aveți sănătate (care poate fi pierdută) și trebuie să colectați resurse (cum ar fi alimente, lemn, cărbune etc.) pentru a supraviețui. În plus față de lucrul la supraviețuirea dvs. într-un scenariu de joc împotriva naturii, Modul de supraviețuire introduce și mulțimi agresive precum păianjenii și zombi care ies noaptea și vor ataca jucătorul.

Deși mulțimile agresive sunt la fel de blocate ca restul Minecraft (și nici măcar așa de înfricoșător ca ceva ce ați putea găsi într-o desen animat Scooby Doo) copiii mici ar putea găsi creaturile ostile atât frustrante, cât și înfricoșătoare.Părinții cu copii mici interesați de Minecraft ar fi sfătuiți să-i înceapă în modul creativ și apoi, odată cu reflexele și sensibilitățile lor mature, să le mutați în modul de supraviețuire dacă sunt interesați.

Puteți muri în modul de supraviețuire, dar întotdeauna respawn înapoi la punctul dvs. de origine originale (sau ultimul pat dormit în). Pierdeți experiență și echipament, dar nu sunteți niciodată morți definitiv; cedând unei mulțimi ostile sau unei căderi de pe o stâncă este doar un mic eșec.

În modul Supraviețuire puteți seta nivelul de dificultate. Dificultatea variază de la Peaceful (în cazul în care totuși trebuie să supraviețuiți, dar nu există mulțimi ostile) la Easy / Normal / Hard în cazul în care există mulțimi ostile și au o sănătate crescândă și se confruntă cu daune crescătoare în funcție de cât de greu ați făcut jocul.

Dacă tu, copilul tău sau toți cei care te-ai îmbolnăvit de modul de supraviețuire, verifică cu siguranță tutorialul nostru Surviving Your First Night în modul de supraviețuire. Dacă reușești să ajungi în prima noapte, te afli într-o poziție bună pentru a reuși prin toate cele care urmează.

Dacă jucați pe PC, o modalitate de a vă ajuta să faceți tranziția unui copil în modul de supraviețuire este de a comuta variabila în joc care păstrează uneltele și articolele după moarte (în loc să le lase în locul morții jucătorului).

Modul Hardcore

Modul Hardcore este, așa cum sugerează și numele, bine, hardcore. Este ca și modul de supraviețuire, cu excepția faptului că aveți doar o singură viață de trăit. Dacă intră în lavă, te ataci de o mulțime de zombi sau te distrezi într-un dispozitiv mecanic de creație proprie, jocul se termină. Nu numai că vă pierdeți toate lucrurile, dar lumea pe care ați explorat-o și construită este șters definitiv.

A murit și a-ți pierde uneltele într-un joc video este frustrant așa cum este, dar într-un joc precum Minecraft unde ai atât de mult timp să explorezi, să aduni resurse și să construiești lucruri minunate ideea de a muri și de a pierdeTot este un pic prea mult pentru majoritatea copiilor. Vă sfătuim cu tărie să vă dezactivați modul Hardcore dacă nu aveți un copil mai în vârstă care știe exact ce primesc.

Din nou, dacă doriți o privire mai detaliată asupra diferitelor moduri de joc, vă recomandăm să citiți lecția despre acest subiect.

Este prietenos cu copilul?

În sensul că copiii îl iubesc absolut, Minecraft este evident prietenos cu copiii. Când adulții vorbesc despre prietenia cu copiii, totuși, despre ce vorbim cu adevărat este cât de adecvat este conținutul pentru diferite grupuri de vârstă. Să aruncăm o privire la cele două probleme cele mai presante "copil prietenos" când vine vorba de evaluarea unui joc video: conținut și interacțiuni online.

Violența jocurilor video

În ceea ce privește violența jocurilor video, da, Minecraft are unele, dar nu, nu este grafic. În modul creativ puteți juca fără a lovi vreodată nimic sau oricine. Nu trebuie să ucizi mulțimi pasive (cum ar fi oile sau vacile) pentru a obține elementele pe care le scapă și nu trebuie să lupți împotriva mulțimilor ostile (pentru că niciodată nu se năpustesc și orice element pe care ar putea să-l scadă, puteți obține din ecranul inventarului Mod creativ) . Mai mult, în modul creativ, nimic nu încearcă să te atace, astfel încât nici măcar o amenințare cu violență, sub nici o formă, dacă jucătorul dorește să joace fără conflict, nu există.

În modul de supraviețuire, jucătorul poate provoca daune din mediul înconjurător (cum ar fi arsuri de lavă sau pagube), precum și daune produse de creaturi în joc, cum ar fi zombi, păianjeni și schelete ostile. Combaterea în joc este fără sânge și, în ciuda provocării uneori, se ridică la (vorbind vizual) despre cât mai multă gratitudine ca lovirea unei pinate cu un baston. Jucătorii dărâmă, batjocoresc și lovesc creatura și se îndoiește atunci când starea de sănătate este epuizată, lăsând în urmă orice pradă poate sau nu să cadă într-un pic de fumat pixelat de fum.

Deși nu găsim acest grad de violență într-un joc video problematic și permiteți copiilor noștri să joace jocul, dacă doriți să eliminați orice conflict violent din joc, v-am sfătui să vă jucați copilul pe modul creativsau înființați un joc pentru modul de supraviețuire pentru aceștia și stabiliți dificultatea pentru pace; acest lucru vă permite să vânați, să aduni și să supraviețuiți experienței lui Robinson Crusoe, dacă vreți, dar fără mulțimile ostile.

O ultimă notă despre violența jocurilor video, dacă aveți mai mulți copii care se joacă împreună într-un joc comun local, să fie conștienți de faptul că jucătorii se pot ataca reciproc în joc. Dacă aveți frați sau prieteni predispuși să vă antagonizați, ar fi înțelept să vorbiți despre acest lucru în mod preventiv (sau să creați un server de acasă cu combaterea player-versus player oprit prin intermediul variabilei "pvp" din fișierul server.properties).

Multiplayer și joc online

Vorbind despre jocurile multiplayer și lupta PVP, unul dintre primele lucruri din mintea părinților atunci când vine vorba despre jocurile video este "Poate copilul meu să intre online cu acest joc și cine va întâlni?"

Minecraft are o comunitate online înfloritoare, cu mii și mii de servere. Puteți avea o experiență bogată și plină de satisfacții Minecraft fără să jucați vreodată pe un server multiplayer la distanță, dar mulți copii doresc să se joace online, deoarece prietenii lor joacă și online (și există câteva servere foarte interesante pentru a le explora). Să trecem prin modurile disponibile pe care le puteți juca Minecraft local și la distanță.

Multiplayer local

Există mai multe moduri de a juca jocuri Minecraft locale (și de către local, cu jucătorii care se află în aceeași rețea locală). Jucătorii Minecraft Pocket Edition pot găzdui cu ușurință un joc prin simpla deschidere a jocului în rețeaua locală în care oricine din aceeași rețea Wi-Fi se poate alătura și se poate juca. Când vedeți o grămadă de copii grupați împreună cu tabletele și telefoanele care joacă Minecraft, este foarte probabil să facă ceea ce au de făcut.Există servere locale Minecraft Pocket Edition pe care le puteți găzdui într-o rețea atașată computerului dvs., dar nu există nici o versiune oficială de la Mojang, iar serverele terță parte sunt puțin ciudate (cu toate că sunt distractive pentru a juca cu).

Jucătorii Minecraft Console Edition pot întotdeauna să activeze un multiplayer cu split-screen, care permite jocul în tandem de către aceiași jucători care utilizează aceeași consolă. Atât versiunile Xbox cât și PlayStation acceptă până la patru jucători locali din aceeași consolă prin intermediul unui split-screen. Jucătorii Xbox se pot implica, de asemenea, în joc LAN cu până la opt jucători dacă există un al doilea Xbox în rețeaua locală (patru jucători pe o mașină, patru jucători pe cealaltă). Redarea în rețea locală nu este disponibilă momentan pe PlayStation.

Jucătorii Minecraft PC Edition au două opțiuni pentru partajarea unui joc local. Aceștia pot încărca un joc regulat Minecraft și pot deschide jocul în rețeaua locală pentru ca alți jucători să se alăture sau pot găzdui fie un server local.

Multiplayer online

În plus față de multiplayerul local există două modalități de a se angaja în jocuri de la distanță: servere private (achiziționate și / sau găzduite de dvs. sau de la o companie de hosting a serverului Minecraft) sau servere publice (accesibile oricui).

Prima opțiune este o modalitate excelentă de a crea un server persistent pe care copilul și prietenii săi îl pot accesa de oriunde din lume. Puteți face acest lucru la fel ca simpla înscriere pentru Realms, gazda oficială a serverului Minecraft furnizată de Mojang, sau puteți merge pe rutele mai avansate și puteți cumpăra un pachet de hosting Minecraft (sau chiar să vă răsturnați dacă sunteți un tech savvy sortiment de mamă). Dacă sunteți interesat să permiteți copilului dvs. să se joace online cu prietenii săi, folosind un server pe care îl aveți în mod explicit de control, vizitați articolul nostru Cum să selectați un host Minecraft de la distanță.

A doua opțiune, și de departe cea mai populară, este de a vă alătura pur și simplu unui server multiplayer existent cu o temă pe care o bucurați. Există servere Minecraft pentru aproape orice temă sub soare. Puteți găsi servere Minecraft cu tematică Pokemon, servere cu sisteme de barter medievale, servere dedicate jocului și construirii creative, servere dedicate doar mini-jocurilor și chiar servere dedicate luptei jucător-pe-jucători în cazul în care orice se întâmplă.

Dacă intenționați să permiteți copiilor dvs. să se joace online cu alți jucători, vă încurajăm cu tărie să citiți cu atenție tratamentul nostru foarte detaliat al subiectului găsit în Exploring Minecraft Multiplayer Servers.

Din fericire pentru părinții în cauză, serverele Minecraft tind să fie foarte bine moderate și foarte bine delimitate în diferitele lor tipuri. De exemplu, majoritatea serverelor nu permit combaterea jucătorilor-versuri-jucători (și dacă aceștia au zone dedicate luptei pentru arene și altele asemenea). În plus, sa înțeles că mulți copii joacă Minecraft (chiar dacă este popular cu adulții), iar majoritatea administratorilor de servere și operatori sunt foarte intoleranți la comportamente sau tristețe vulgare (antagonizarea unui jucător, distrugerea creatorilor sau a unor părți ale hărții etc. ).

Există servere familiale chiar pe lista de albume în care trebuie să aplici în mod direct pentru a juca și numai jucători în lista albă sunt autorizați (și toți jucătorii care încalcă regulile prieteniei cu familia serverului sunt loviți). Dacă căutați astfel de servere, doriți să includeți "albă" și "prietenoasă pentru familie" în interogările dvs. de căutare Google. Iată câteva servere prietenoase pentru familii pentru a vă începe: Cubeville, The Sandlot și Crazy Pig.

Pe scurt, am jucat Minecraft online de ani de zile (la fel ca și copiii noștri) și nu avem experiențe traumatice sau oribile care să fie raportate. În afara timpului pe care l-am petrecut pe un servere special dedicate atacurilor de forță (cunoscute sub numele de servere Anarchy), în cazul în care orice lucru de la PVP la griefing a fost permis, nu am mai întâlnit probleme serioase.

Acestea fiind spuse, chiar dacă nu am avut niciodată experiență pe un server Minecraft, nu este niciodată prea devreme să începeți instruirea copiilor dvs. să nu vorbească online cu străini și să nu împărtășească niciodată informații personale.

Malware: adevărata amenințare Minecraft

Am vorbit despre violența asemănătoare cu desenele animate în joc și despre experiența playerului online (ambele probleme pe care părinții sunt foarte interesați), dar acum este timpul să vorbim despre o problemă pe care majoritatea părinților le-a făcut în totalitate blind-uri: malware-ul Minecraft.

Jocul în sine este perfect sigur și nu veți avea nicio problemă cu malware în software-ul actual furnizat de Mojang, dar, din nefericire, există o mulțime de oameni acolo dispuși să prăjească naivitatea copiilor pentru a vă infecta calculatorul sau dispozitivul cu programe malware .

Copiii iubesc Minecraft și îi place să caute noi skin-uri, hărți și moduri Minecraft. Deși există o mulțime de site-uri legitime care cataloghează și clasifică toate aceste minunate adăugări Minecraft, există o mulțime de site-uri foarte umbroase care duc la descărcări de software încărcate cu virusuri. Nu putem număra de câte ori am fost înștiințați de un vecin pentru a ajuta la reparația calculatorului după ce copilul a descărcat accidental software rău intenționat care se mulează drept un add-on legitim Minecraft.

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a vă menține computerul în siguranță, permițându-i copilului să se bucure de Minecraft, este să le permită accesul la un cont non-administrator, astfel încât aceștia să nu poată executa niciun software rău intenționat, chiar dacă îl întâlnesc. Cel de-al doilea cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să stați alături de ei și să discutați despre existența unor persoane neetice care ar dori să le pileze în descărcarea de software care le-ar fi afectat calculatorul și să le furnizeze o listă cu site-urile Minecraft pe care le pot vizita verificați fără a risca o infecție.

Dacă căutați o listă de site-uri legitime pe care le puteți partaja cu copilul dvs. (sau vă puteți folosi), vă recomandăm să consultați ghidul nostru: Cum să restulți lumea Minecraft cu pachete de resurse. Când sunteți îndoieli, păstrați mereu la forumurile oficiale Minecraft.

Este Bun Pentru copii?

În măsura în care, în Ghidul părinților noștri pentru Minecraft, ne-am împotmolit la faptele de fapt: versiuni de jocuri, tipuri de servere și așa mai departe. O intrebare care apare mai des decat atunci cand vorbim cu alti parinti (in special cei care au copii care au inconjurat recent Minecraft) este "Estebun pentru ei?"

După ce ne-am înregistrat mereu să jucăm Minecraft, urmărind copiii noștri și jucând alături de copiii noștri, vom da un răspuns foarte puternic și puternic: Da, da. Nu toate jocurile video sunt egale și există o mulțime de jocuri video cu adevărat stupide acolo, dar din când în când Minecraft sa dovedit a fi nu doar un joc distractiv pentru copiii noștri de a juca (cu care ne vom bucura cu fericire) dar a merită joc pentru a juca.

Jocul încurajează o serie de comportamente pozitive și prosocialiste. Am urmărit cum copiii noștri se adună din nou cu prietenii și, în timpul petrecerii împreună, dedică timp pentru a planifica ceea ce vor construi, măsurarea relațiilor spațiale și a cantităților de resurse, împărțirea forței de muncă și, altfel, construi orice proiect al zilei este. Atunci când copiii nu joacă activ Minecraft vorbește despre asta, împărtășind articolele Minecraft între ele și lectând cu vorbătoarele acele articole pentru a afla mai multe despre Minecraft.

Prima noastră familie de supraviețuire a familiei

Mai mult, Minecraft este un joc care joacă în mod explicit punctele tale forte. Indiferent ce vă place să faceți, indiferent de ce aveți pentru dvs., puteți găsi o modalitate de ao încorpora în Minecraft. În gospodăria mea toată lumea joacă Minecraft, iar în timpul jocului toată lumea este capabilă să-și asume un rol pe care ei se bucură (ceea ce este ceva mai mult decât puteți spune pentru orice alt joc video acolo). În loc de fiecare persoană care joacă același rol (de exemplu, "În seara asta ne jucăm un joc de luptă!", Unde toată lumea este un luptător de stradă), Minecraft permite oamenilor să se concentreze asupra a ceea ce îi interesează și la ce sunt buni.

Când ne jucăm, am cea mai mare bucurie din explorarea hărții și apărarea bazelor noastre și a taberelor de la mulțimi ostile. Soția mea iubește și va proiecta construcții subterane elaborate în căutarea celor mai bune minereuri și diamante. Fiica mea iubeste absolut constructia si stocarea fermelor, precum si forjarea armei si a armurii pentru a ne depozita lada de aprovizionare. Într-un joc video tipic nu există nicio modalitate prin care să putem acomoda toate stilurile de joc și dorința în timp ce jucăm același joc. În Minecraft nu numai că este posibil, dar de fapt avantajos ca jucătorii să fie interesați să preia diferite roluri.

Sunteți liber să nu fiți de acord, bineînțeles (și dacă aveți un copil care aruncă o potrivire atunci când este timpul să puneți jos blocurile virtuale și să ridicați cărțile școlare, cu siguranță aveți un motiv să fii nemulțumit de joc), dar noi "Vom sta la baza evaluării noastre că Minecraft este un joc pozitiv care încurajează totul, de la comportamentul prosocial de construire a echipei până la un interes în programare.

În acest moment, dacă ați ajuns la acest articol nou pentru Minecraft, știți doar suficient pentru a avea o idee grosolană despre ceea ce este jocul, moduri diferite de a juca și cum copiii dvs. pot juca atât în ​​rețeaua locală și mai mare Internet. În ciuda simplității jocului, cu toate acestea, există atât de multe lucruri care se întâmplă în cadrul jocului de bază, atât de mult disponibil prin modding, hărți create de jucători și multe altele, precum și de o astfel de comunitate înfloritoare Minecraft care vă încurajăm cu adevărat să citiți întreaga serie Minecraft de 15 părți, precum și celelalte articole Minecraft pe care le-am publicat pentru a vă ajuta să vă înțelegeți jocul (precum și să vă dați mormane de idei distractive pentru activitățile Minecraft pe care le puteți participa cu iubitorii Minecraft din viața dvs. ).